Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat Pensionaatit Coslada

29 €
Hostal Patria

Hostal Patria

1.0 kautta 5.0 Calle Mayor, 10, planta 4, Madrid
Hostal Patria sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
23 €
Casa de huéspedes asturiana

Casa de huéspedes asturiana

2.5 kautta 5.0 Paseo del Prado 40, Madrid
Casa de huéspedes asturiana sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 7 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
26 €
C. H. Chelo

C. H. Chelo

2.5 kautta 5.0 Hortaleza 17, 3º Izquierda, Madrid, Madrid
C. H. Chelo on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
38 €
Pensión Venecia

Pensión Venecia

1.0 kautta 5.0 Calle Egido De La Fuente 21, Pinto
Pensión Venecia on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egidon puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
43 €
Hostal New go Inn

Hostal New go Inn

2.5 kautta 5.0 Calle Libertad 4, Madrid, madrid
Hostal New go Inn on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Suites You Soho

Suites You Soho

1.0 kautta 5.0 Calle de la Cruzada, 1, Madrid, Madrid
Suites You Soho sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Palace of Madrid. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 1 tähden pensionaatissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Jardines Boutique

Jardines Boutique

3.0 kautta 5.0 Jardines, 11, 1D, Madrid
Jardines Boutique on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Overnight Madrid

Overnight Madrid

3.0 kautta 5.0 Princesa 45, Madrid
Overnight Madrid on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle de la Princesa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 10 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
58 €
Pensión Mollo

Pensión Mollo

1.0 kautta 5.0 C/Atocha, 104. Piso 4, 28012, Madrid, COMUNIDAD DE MADRID
Pensión Mollo on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Suosituimmat hotellit Coslada

Näytä kaikki 4 903 majoitusliikettä kohteessa Coslada
Hostal avenida 57 Hae hinnat
Hostal avenida 57

Hostal avenida 57

Avenida de la Cañada 57, Coslada, Madrid Province
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Estadio Wanda Metropolitano on 9,3 kilometrin päässä tästä hostalista. IFEMA - Feria de Madridin messukeskus ja Buen Retiron puisto sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Museo del Prado (museo) ja Estadio Santiago Bernabéu ovat myös 25 kilometrin päässä. San Fernandon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Ramblan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  House With one Bedroom in Coslada, With Wonderful City View, Terrace and Wifi Hae hinnat
  House With one Bedroom in Coslada, With Wonderful City View, Terrace and Wifi

  House With one Bedroom in Coslada, With Wonderful City View, Terrace and Wifi

  Calle de Santiago 258, Madrid, Comunidad de Madrid, Coslada, Madrid
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Palacio Real de Aranjuez on 2,5 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta lomakodista. Plenilunion ostoskeskus ja Faunia sijaitsevat 10 kilometrin päässä. IFEMA-messukeskus ja Buen Retiron puisto ovat myös 15 kilometrin päässä. San Fernandon asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hospital del Henaresin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   NH Villa de Coslada 59 €
   NH Villa de Coslada

   NH Villa de Coslada

   Avenida de la Constitucion, 75, Coslada, Madrid
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Palacio Real de Aranjuez on 4 kilometrin ja Estadio Wanda Metropolitano on 4,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plenilunion ostoskeskus sijaitsee 4,4 kilometrin päässä. Coslada Centralin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cosladan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Lähellä Wandaa, Lentokenttä, Sairaala, Hyvät Yhteydet 69 €
    Lähellä Wandaa, Lentokenttä, Sairaala, Hyvät Yhteydet

    Lähellä Wandaa, Lentokenttä, Sairaala, Hyvät Yhteydet

    258 Calle de Santiago, 258 bajo izda, Coslada, Madrid
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Palacio Real de Aranjuez on 2,5 kilometrin päässä tästä lomakodista. Plenilunion ostoskeskus ja Faunia sijaitsevat 10 kilometrin päässä. IFEMA-messukeskus ja Buen Retiron puisto ovat myös 15 kilometrin päässä. San Fernandon asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hospital del Henaresin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.