Pääosion alkuosa

Suositut Pensionaatit – Coslada

55 €
Jardines Boutique

Jardines Boutique

3.0 kautta 5.0 Jardines, 11, 1D, Madrid
Jardines Boutique on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
58 €
Pensión Mollo

Pensión Mollo

1.0 kautta 5.0 C/Atocha, 104. Piso 4, 28012, Madrid, COMUNIDAD DE MADRID
Pensión Mollo on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
52 €
Hostal New go Inn

Hostal New go Inn

2.5 kautta 5.0 Calle Libertad 4, Madrid, madrid
Hostal New go Inn on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
43 €
Hostal Zabala

Hostal Zabala

1.0 kautta 5.0 Calle Magdalena 21, 2nd floor left, Madrid, Madrid
Hostal Zabala on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1852 rakennetussa 1 tähden pensionaatissa on 7 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
37 €
Pensión Venecia

Pensión Venecia

1.0 kautta 5.0 Calle Egido De La Fuente 21, Pinto
Pensión Venecia on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egidon puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 1 tähden pensionaatissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
48 €
Ava Rooms

Ava Rooms

2.0 kautta 5.0 Calle Fuencarral 17 3IZQ, Madrid
Ava Rooms on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Via (katu). Tässä 2 tähden pensionaatissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
43 €
C. H. Chelo

C. H. Chelo

2.5 kautta 5.0 Hortaleza 17, 3º Izquierda, Madrid, Madrid
C. H. Chelo on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä alueelliset kuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
34 €
Residencia Álvaro

Residencia Álvaro

3.0 kautta 5.0 Calle del Conde de Romanones, 8, 2 Derecha, Madrid, Madrid
Residencia Álvaro sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerta del Sol (portti). Tässä 3 tähden pensionaatissa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
50 €
MuchoMadrid

MuchoMadrid

2.0 kautta 5.0 Calle Gran Via, 59, Madrid, Madrid
MuchoMadrid on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä vuonna 1965 rakennetussa 2 tähden pensionaatissa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Kartta

Suosituimmat hotellit – Coslada

Näytä kaikki 4 533 majoitusliikettä kohteessa Coslada
NH Villa de Coslada 70 €
NH Villa de Coslada

NH Villa de Coslada

Avenida de la Constitucion, 75, Coslada, Madrid
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Estadio Wanda Metropolitano on 4,3 kilometrin ja Plenilunion ostoskeskus on 4,4 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. IFEMA - Feria de Madridin messukeskus ja Faunia ovat myös 10 kilometrin päässä. Coslada Centralin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cosladan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hostal avenida 57 Hae hinnat
  Hostal avenida 57

  Hostal avenida 57

  Avenida de la Cañada 57, Coslada, Madrid Province
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Estadio Wanda Metropolitano on 7,8 kilometrin päässä tästä hostalista. IFEMA - Feria de Madridin messukeskus ja Parque del Buen Retiro (puisto) sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Museo del Prado (museo) ja Estadio Santiago Bernabéu ovat myös 20 kilometrin päässä. San Fernandon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Ramblan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   House With one Bedroom in Coslada, With Wonderful City View, Terrace and Wifi Hae hinnat
   House With one Bedroom in Coslada, With Wonderful City View, Terrace and Wifi

   House With one Bedroom in Coslada, With Wonderful City View, Terrace and Wifi

   Calle de Santiago 258, Madrid, Comunidad de Madrid, Coslada, Madrid
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Estadio Wanda Metropolitano, IFEMA-messukeskus ja Plenilunion ostoskeskus ovat 10 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta lomakodista. Parque del Buen Retiro (puisto) ja Gran Via (katu) ovat myös 15 kilometrin päässä. San Fernandon asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hospital del Henaresin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Beautiful House With Terrace and Wifi Hae hinnat
    Beautiful House With Terrace and Wifi

    Beautiful House With Terrace and Wifi

    Calle de Santiago 258, Madrid, Comunidad de Madrid, Coslada, Madrid
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Estadio Wanda Metropolitano, IFEMA-messukeskus ja Plenilunion ostoskeskus ovat 10 kilometrin päässä tästä lomakodista. Parque del Buen Retiro (puisto) ja Gran Via (katu) ovat myös 15 kilometrin päässä. San Fernandon asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hospital del Henaresin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.