Pääosion alkuosa

Suositut Kaupunkipientalot – Formello

Town House Spagna 70 €
Town House Spagna

Town House Spagna

Via Della Croce 50 A, Rooma, RM
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Town House Spagna on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via del Corso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kirjasto. Tässä vuonna 2010 rakennetussa kaupunkipientalossa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

  Relais Maddalena 98 €
  Relais Maddalena

  Relais Maddalena

  Piazza della Maddalena, 6, Rooma, RM
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Relais Maddalena on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Pantheon on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1600 rakennetussa kaupunkipientalossa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

   Daphne Boutique B&B 83 €
   Daphne Boutique B&B

   Daphne Boutique B&B

   Via Degli Avignonesi 20, Rooma, RM
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Daphne Boutique B&B on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Veneto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä vuonna 1896 rakennetussa kaupunkipientalossa on 10 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

    Roma Dreaming ApartHotel 58 €
    Roma Dreaming ApartHotel

    Roma Dreaming ApartHotel

    Via di Monte del Gallo, 62, Rooma, RM
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Roma Dreaming ApartHotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarinaukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja lauttaterminaalikuljetukset (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     MDM Guesthouse 62 €
     MDM Guesthouse

     MDM Guesthouse

     Via Degli Scipioni 71, Rooma, RM
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      MDM Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2006 rakennetussa kaupunkipientalossa on 10 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Pantheon Royal Suite 89 €
      Pantheon Royal Suite

      Pantheon Royal Suite

      Piazza Della Rotonda 7, Rooma, RM
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pantheon Royal Suite on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pantheon. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuivapesulapalvelut. Tässä kaupunkipientalossa on 21 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       The Inn at the Roman Forum 169 €
       The Inn at the Roman Forum

       The Inn at the Roman Forum

       Via degil Ibernesi, 30, Rooma, RM
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Inn at the Roman Forum on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä kaupunkipientalossa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Excellence Suite 41 €
        Excellence Suite

        Excellence Suite

        Via della Purificazione 38, Rooma, Italy
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Excellence Suite on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Veneto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         San Pietro Boutique Rooms 109 €
         San Pietro Boutique Rooms

         San Pietro Boutique Rooms

         Via Properzio, 32, Rooma, RM
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          San Pietro Boutique Rooms on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

          Relais Santa Maria Maggiore 63 €
          Relais Santa Maria Maggiore

          Relais Santa Maria Maggiore

          Via di Santa Prassede 8, Rooma
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Relais Santa Maria Maggiore on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1400 rakennetussa kaupunkipientalossa on 33 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

           Residenza Frattina 102 €
           Residenza Frattina

           Residenza Frattina

           Via Frattina 104, Rooma, RM
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Residenza Frattina on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via del Corso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä vuonna 1700 rakennetussa kaupunkipientalossa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            1880 Atypical Rooms 115 €
            1880 Atypical Rooms

            1880 Atypical Rooms

            via Nazionale 66, Rooma, RM
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             1880 Atypical Rooms on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1880 rakennetussa kaupunkipientalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Formello

             Näytä kaikki 12 397 majoitusliikettä kohteessa Formello
             Antica Pietrara Hae hinnat
             Antica Pietrara

             Antica Pietrara

             Via della Pietrara, 4, Formello, Province of Rome
               
              0.0 kautta 5.0 Tähteä

              Ospedale Sant'Andrea, Lago di Braccianon järvi ja Vallelunga Circuit ovat 20 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Ponte Milvio (silta) ja Ospedale San Filippo Neri ovat myös 20 kilometrin päässä.

              La Piccola Fattoria 62 €
              La Piccola Fattoria

              La Piccola Fattoria

              Via di Gobbi, 8, Formello, RM
                
               0.0 kautta 5.0 Tähteä

               Olgiata Golf Club on 6 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Ospedale Sant'Andrea ja Vallelunga Circuit sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Foro Italico (urheilukeskus) ja Auditorium Parco della Musica (teatteri) ovat myös 25 kilometrin päässä.

               Modernistinen Huvila, Jossa on oma Uima-allas Rooma 20 Minuutin Päässä Kansallispuistosta Hae hinnat
               Modernistinen Huvila, Jossa on oma Uima-allas Rooma 20 Minuutin Päässä Kansallispuistosta

               Modernistinen Huvila, Jossa on oma Uima-allas Rooma 20 Minuutin Päässä Kansallispuistosta

                 
                0.0 kautta 5.0 Tähteä

                Olgiata Golf Club, Martignano-järvi ja Farnesen linna ovat 15 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta perheystävällisestä huvilasta. Etruskien arkeologinen kohde ja Vallelunga Circuit ovat myös 15 kilometrin päässä.

                Loma Rooma, Perhe ja Ystävät Tapaavat, Avioliitto Roomassa, Yksityinen Tapahtuma Hae hinnat
                Loma Rooma, Perhe ja Ystävät Tapaavat, Avioliitto Roomassa, Yksityinen Tapahtuma

                Loma Rooma, Perhe ja Ystävät Tapaavat, Avioliitto Roomassa, Yksityinen Tapahtuma

                  
                 0.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Olgiata Golf Club, Farnesen linna ja Etruskien arkeologinen kohde ovat 15 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta huvilasta. Le Molette Tennis Club ja Vallelunga Circuit ovat myös 15 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.