Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Funicampin hiihtohissi

46 €
Hotel Univers

Hotel Univers

3.0 kautta 5.0 c/ René Baulard, 13, Encamp
Hotel Univers on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hiihtokuljetukset ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
Apartamentos La Solana

Apartamentos La Solana

2.0 kautta 5.0 Carretera Dels Cortals S/n, Encamp
Apartamentos La Solana on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 2 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Aparthotel Shusski

Aparthotel Shusski

3.5 kautta 5.0 Avgda. François Miterrand, 83, Encamp
Aparthotel Shusski sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Shusski

Shusski

2.0 kautta 5.0 Av Coprincep Frances 83, Encamp, Encamp
Shusski sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja kuntokeskuksen.
Hae hinnat
Ancora Apartaments Granvalira

Ancora Apartaments Granvalira

3.0 kautta 5.0 Avinguda de François Mitterrand 106, Encamp
Ancora Apartaments Granvalira sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
L'era

L'era

2.5 kautta 5.0 COPRINCEP FRANCES 92-94, 92-94, Encamp, Encamp
L'era sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliikkeessä on saatavilla omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta).
Hae hinnat
Arbre de Neu

Arbre de Neu

Avinguda De Francois Mitterrand, 102, Encamp, Encamp
Arbre de Neu sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliikkeessä on saatavilla baari, kahvila ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1988 rakennetussa hotellissa on 19 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja television.
Hae hinnat
Hotel Arbre de Neu

Hotel Arbre de Neu

3.0 kautta 5.0 102 Avinguda de François Mitterrand, Encamp
Hotel Arbre de Neu sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 100 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 19 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Vitivola Els Cortals 1 5-1A

Vitivola Els Cortals 1 5-1A

1.0 kautta 5.0 Carrer del Ajustants 4, Encamp
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Hotel Evenia Coray

Hotel Evenia Coray

4.0 kautta 5.0 Carrer Cavallers , 38, Encamp
Hotel Evenia Coray sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 85 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Hotel Griu

Hotel Griu

2.5 kautta 5.0 55 Avinguda de François Mitterrand, Encamp
Hotel Griu sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
La Solana apartaments

La Solana apartaments

Ctra. dels Cortals d'Encamp, Encamp, Encamp
La Solana apartaments sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kylpyläpalvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
52 €
Hotel París

Hotel París

3.0 kautta 5.0 Avda. Joan Martí 2, Encamp, Andorra
Hotel París sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hiihtokuljetukset. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 35 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Vitivola Les Bons

Vitivola Les Bons

1.0 kautta 5.0 Calle 14 de Març, 1, Encamp, Encamp
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 1 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Vitivola Els Cortals 1 5-2

Vitivola Els Cortals 1 5-2

1.0 kautta 5.0 Carrer del Ajustants 4, Encamp
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Caldea Spa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Funicampin hiihtohissi läheltä

Haluaisitko, että Funicampin hiihtohissi olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Funicampin hiihtohissi sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Funicampin hiihtohissi ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Encamp hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.