Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Juan Les Pinsin rautatieasema

Hae hinnat
Apartment With 2 Bedrooms in Antibes, With Wonderful sea View and Terrace - 300 m From the Beach

Apartment With 2 Bedrooms in Antibes, With Wonderful sea View and Terrace - 300 m From the Beach

1bis Avenue l'Estérel, Antibes, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Juan-les-Pins'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
110 €
Best Western Astoria

Best Western Astoria

3.0 kautta 5.0 15 Avenue Marechal Joffre, Juan Les Pins, Antibes, Alpes-Maritimes
Best Western Astoria on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Juan-les-Pins'n ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 49 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Saint Charles

Hotel Saint Charles

2.0 kautta 5.0 10 Rue Saint Charles, Juan les Pins, Antibes, Alpes-Maritimes
Hotel Saint Charles on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Juan-les-Pins'n ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
125 €
Hotel Helios

Hotel Helios

4.0 kautta 5.0 3 Rue Dautheville, Juan Les Pins, Antibes, Alpes-Maritimes
Hotel Helios on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Juan-les-Pins'n ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 64 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
80 €
Hôtel Cecil

Hôtel Cecil

3.0 kautta 5.0 8, rue Jonnard, Juan-les-Pins, Antibes, Alpes-Maritimes
Hôtel Cecil on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Juan-les-Pins'n ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1930 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 19 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Résidence La Villa d Elsa

Résidence La Villa d Elsa

17 Avenue Docteur Dautheville, Antibes
Résidence La Villa d Elsa on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jardins de la Pinèden puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
143 €
AC Hotel by Marriott Ambassadeur Antibes - Juan Les Pins

AC Hotel by Marriott Ambassadeur Antibes - Juan Les Pins

4.0 kautta 5.0 50/52 Avenue des Sables Antibes, Antibes, Alpes-Maritimes
AC Hotel by Marriott Ambassadeur Antibes - Juan Les Pins on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Juan les Pins Palais des Congres. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 221 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Hotel Juana

Hotel Juana

5.0 kautta 5.0 19 avenue Gallice, Juan-les-Pins, Antibes, Alpes-Maritimes
Hotel Juana on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Juan les Pins Palais des Congres. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1931 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
135 €
Royal Antibes - Luxury Hotel, Residence, Beach & SPA

Royal Antibes - Luxury Hotel, Residence, Beach & SPA

4.0 kautta 5.0 16 Boulevard Marechal Leclerc, Antibes, Alpes-Maritimes
Royal Antibes - Luxury Hotel, Residence, Beach & SPA on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plage de la Salis. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 64 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Lentokenttähotellit Juan Les Pinsin rautatieasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Juan Les Pinsin rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Juan Les Pinsin rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Juan Les Pinsin rautatieasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Juan Les Pinsin rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Juan Les Pinsin rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Juan Les Pinsin rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Juan Les Pinsin rautatieasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Juan Les Pinsin rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Juan Les Pinsin rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Juan Les Pinsin rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Juan Les Pinsin rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Juan-les-Pins

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.