Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Kehys-Kainuu

172 €
Kodikas Puinen Hirsimökki, Jossa on Modernit Mukavuudet - Inc. Yksityinen Uimalammikko

Kodikas Puinen Hirsimökki, Jossa on Modernit Mukavuudet - Inc. Yksityinen Uimalammikko

Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Hossan kansallispuisto. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.
79 €
Hotelli Kainuu

Hotelli Kainuu

3.0 kautta 5.0 Kainuuntie 84, Kuhmo
Hotelli Kainuu sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ruukinrannan uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 29 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
93 €
Kurimon majatalo

Kurimon majatalo

2.5 kautta 5.0 39 Kurimontie, Suomussalmi, Kainuu
Kurimon majatalo sijaitsee lähellä kohdetta Valkeisen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun.
119 €
Hotel Kalevala

Hotel Kalevala

3.5 kautta 5.0
Hotel Kalevala sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalevalan leirintäalue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
990 €
Bear Centre

Bear Centre

3.5 kautta 5.0 Kostamustie 5644, Kuhmo
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Kesäranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
98 €
Lentiira Holiday Village

Lentiira Holiday Village

3.0 kautta 5.0
Lentiira Holiday Village sijaitsee lähellä kohdetta Pitkähiekka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
80 €
Matkakoti Kieppi Kuhmo

Matkakoti Kieppi Kuhmo

2.5 kautta 5.0 3 Vienantie, Kuhmo
Matkakoti Kieppi Kuhmo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ruukinrannan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Vacation Home Lepokunnas in Suomussalmi - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Lepokunnas in Suomussalmi - 4 Persons, 1 Bedrooms

unnamed road, Suomussalmi, Kainuu
Valkeisen uimaranta, Jätkänpuiston uimaranta ja Ruomasijanpuiston uimaranta ovat 25 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Pitämän uimaranta ja Mannilanranta ovat myös 40 kilometrin päässä.
301 €
Peltola Talo, Nukkuu 10

Peltola Talo, Nukkuu 10

Sivulantie 2, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 11,8 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 14,2 kilometrin päässä tästä huvilasta. Seitenoikean uimaranta ja Hepokonkaan Nature Reserve ovat myös 32 kilometrin päässä.
Hae hinnat
Camping Hossan Lumo

Camping Hossan Lumo

3.0 kautta 5.0 Lumontie 3, Suomussalmi
Camping Hossan Lumo sijaitsee lähellä kohdetta Hossan kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
330 €
Vacation Home Mäntylammen Mökki in Suomussalmi - 8 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Mäntylammen Mökki in Suomussalmi - 8 Persons, 2 Bedrooms

unnamed road, Suomussalmi, Kainuu
Mannilanranta, Ruomasijanpuiston uimaranta ja Jätkänpuiston uimaranta ovat 32 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Pitämän uimaranta ja Valkeisen uimaranta ovat myös 40 kilometrin päässä.
411 €
2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 8 Kanssa

2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 8 Kanssa

2 Raatteentie, Suomussalmi, Kainuu
Mannilanranta, Ruomasijanpuiston uimaranta ja Jätkänpuiston uimaranta ovat 32 kilometrin päässä tästä huvilasta. Pitämän uimaranta ja Valkeisen uimaranta ovat myös 40 kilometrin päässä.
242 €
Vacation Home Mustikkainen in Hyrynsalmi - 10 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Mustikkainen in Hyrynsalmi - 10 Persons, 2 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 11,8 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 14,2 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Seitenoikean uimaranta ja Hepokonkaan Nature Reserve ovat myös 32 kilometrin päässä.
566 €
Komula Talo, Nukkuu 6

Komula Talo, Nukkuu 6

2 Kolmas Avenjuu, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 16,7 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 19 kilometrin päässä tästä huvilasta. Seitenoikean uimaranta ja Hepokonkaan Nature Reserve ovat myös 32 kilometrin päässä.
457 €
Vacation Home Villa Ukkohalla in Hyrynsalmi - 6 Persons, 3 Bedrooms

Vacation Home Villa Ukkohalla in Hyrynsalmi - 6 Persons, 3 Bedrooms

unnamed road, Hyrynsalmi, Kainuu
Vonkka on 16,7 kilometrin ja Ahorannan uimaranta on 19 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Seitenoikean uimaranta ja Hepokonkaan Nature Reserve ovat myös 32 kilometrin päässä.

Majoitus kohteessa Kehys-Kainuu

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Kehys-Kainuu, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Kehys-Kainuu hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Kehys-Kainuu suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Kehys-Kainuu

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Kehys-Kainuu. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Kehys-Kainuu on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Kehys-Kainuu ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Kehys-Kainuu

Kohteessa Kehys-Kainuu riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Kehys-Kainuu parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Kehys-Kainuu.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Kehys-Kainuu

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.