Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Libertyn kansainvälinen lentoasema

70 €
Holiday Inn Newark Airport

Holiday Inn Newark Airport

3.5 kautta 5.0 450 US Highway One and Nine South, Newark, NJ
Holiday Inn Newark Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Prudential Center (urheilukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 191 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
96 €
Newark Liberty International Airport Marriott

Newark Liberty International Airport Marriott

4.0 kautta 5.0 Newark International Airport, 1 Hotel Road, Newark, NJ
Newark Liberty International Airport Marriott on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jersey Gardens Outlet Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 591 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja pillowtop-patjallisen sängyn.
102 €
Hilton Newark Airport

Hilton Newark Airport

3.5 kautta 5.0 1170 Spring St, Elizabeth, NJ
Hilton Newark Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jersey Gardens Outlet Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 378 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja MP3-telakointiasemat.
78 €
Wyndham Garden Hotel Newark Airport

Wyndham Garden Hotel Newark Airport

3.0 kautta 5.0 550 Route 1 South, Newark, NJ
Wyndham Garden Hotel Newark Airport on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Prudential Center (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 349 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
92 €
Renaissance Newark Airport Hotel

Renaissance Newark Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 1000 Spring St, Elizabeth, NJ
Renaissance Newark Airport Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jersey Gardens Outlet Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaiset lentokenttäkuljetukset sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 396 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja iPod-telakointiasemat.
87 €
Crowne Plaza Newark Airport

Crowne Plaza Newark Airport

3.5 kautta 5.0 901 Spring St, Elizabeth, NJ
Crowne Plaza Newark Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jersey Gardens Outlet Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 260 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
76 €
Best Western Plus Newark Airport West

Best Western Plus Newark Airport West

3.0 kautta 5.0 101 International Way, Newark, NJ
Best Western Plus Newark Airport West on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Prudential Center (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 83 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa satelliittikanavat ja jääkaapin.
81 €
Hampton Inn Newark-Airport, NJ

Hampton Inn Newark-Airport, NJ

2.5 kautta 5.0 1128 Spring Street, Elizabeth, NJ
Hampton Inn Newark-Airport, NJ on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jersey Gardens Outlet Mall. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 151 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
108 €
DoubleTree by Hilton Hotel Newark Airport

DoubleTree by Hilton Hotel Newark Airport

3.5 kautta 5.0 128 Frontage Rd, Newark, NJ
DoubleTree by Hilton Hotel Newark Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Prudential Center (urheilukeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 503 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
94 €
Home2 Suites by Hilton Newark Airport

Home2 Suites by Hilton Newark Airport

2.5 kautta 5.0 620 Route 1 and 9 South, Newark, NJ
Home2 Suites by Hilton Newark Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Prudential Center (urheilukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 135 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
67 €
Motel 6 Elizabeth, NJ - Newark Liberty Intl Airport

Motel 6 Elizabeth, NJ - Newark Liberty Intl Airport

2.5 kautta 5.0 819 Spring Street, Elizabeth, NJ
Motel 6 Elizabeth, NJ - Newark Liberty Intl Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jersey Gardens Outlet Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 2,5 tähden motellissa on 123 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
69 €
Fairfield Inn & Suites Newark Liberty International Airport

Fairfield Inn & Suites Newark Liberty International Airport

2.5 kautta 5.0 618-50 US Highway 1 & 9 South, Newark, NJ
Fairfield Inn & Suites Newark Liberty International Airport on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Prudential Center (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi business centerin, kuivapesulapalvelun ja concierge-palvelut. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 162 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
SpringHill Suites by Marriott Newark Liberty International

SpringHill Suites by Marriott Newark Liberty International

3.0 kautta 5.0 652 Us Highway 1 And 9, Newark, NJ
SpringHill Suites by Marriott Newark Liberty International on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Prudential Center (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 200 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
85 €
Courtyard by Marriott Newark Liberty International Airport

Courtyard by Marriott Newark Liberty International Airport

3.0 kautta 5.0 600 Routes 1 and 9 South, Newark, NJ
Courtyard by Marriott Newark Liberty International Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Prudential Center (urheilukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 146 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
85 €
Holiday Inn Newark Intl Airport - North

Holiday Inn Newark Intl Airport - North

3.0 kautta 5.0 160A Frontage Road, Newark, NJ
Holiday Inn Newark Intl Airport - North on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Prudential Center (urheilukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 412 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

Lentokenttähotellit Libertyn kansainvälinen lentoasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Libertyn kansainvälinen lentoasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Libertyn kansainvälinen lentoasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Libertyn kansainvälinen lentoasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Libertyn kansainvälinen lentoasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Libertyn kansainvälinen lentoasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Libertyn kansainvälinen lentoasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Libertyn kansainvälinen lentoasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Libertyn kansainvälinen lentoasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Libertyn kansainvälinen lentoasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Libertyn kansainvälinen lentoasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Libertyn kansainvälinen lentoasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Newark hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.