Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Östermalm

99 €
Scandic Park

Scandic Park

4.0 kautta 5.0 Karlavägen 43, Tukholma
Scandic Park on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman olympiastadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 201 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
104 €
Scandic Anglais

Scandic Anglais

4.0 kautta 5.0 Humlegårdsgatan 23, Tukholma
Scandic Anglais on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman konserttitalo (Konserthuset). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 226 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
184 €
Hotel Diplomat

Hotel Diplomat

5.0 kautta 5.0 Strandvagen 7c, Tukholma
Hotel Diplomat on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ruotsin kuninkaallinen ooppera. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä vuonna 1911 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 130 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
101 €
Clarion Collection Hotel Wellington

Clarion Collection Hotel Wellington

4.0 kautta 5.0 Storgatan 6, Tukholma
Clarion Collection Hotel Wellington on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaallinen hovitalli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kaapelikanavat ja DVD-soittimen.
92 €
Mornington Hotel Stockholm City

Mornington Hotel Stockholm City

4.0 kautta 5.0 Nybrogatan 53, Tukholma
Mornington Hotel Stockholm City on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaallinen draamateatteri (Kungliga Dramatiska Teatern). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1956 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 221 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
91 €
Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection by Best Western

4.0 kautta 5.0 Strandvagen 7A, Tukholma
Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection by Best Western on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ruotsin kuninkaallinen ooppera. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1910 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 34 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
89 €
Hotel Kung Carl, BW Premier Collection

Hotel Kung Carl, BW Premier Collection

4.0 kautta 5.0 Birger Jarlsgatan 21, Tukholma
Hotel Kung Carl, BW Premier Collection on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman konserttitalo (Konserthuset). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 143 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
147 €
The Sparrow Hotel

The Sparrow Hotel

4.5 kautta 5.0 Birger Jarlsgatan 24, Tukholma, Östermalm
The Sparrow Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 88 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
85 €
Crystal Plaza Hotel

Crystal Plaza Hotel

3.0 kautta 5.0 Birger Jarlsgatan 35, Tukholma
Crystal Plaza Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman konserttitalo (Konserthuset). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 111 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
121 €
Elite Hotel Stockholm Plaza

Elite Hotel Stockholm Plaza

4.0 kautta 5.0 Birger Jarlsgatan 29, Tukholma
Elite Hotel Stockholm Plaza on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman konserttitalo (Konserthuset). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1884 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 143 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
112 €
Story Hotel Riddargatan

Story Hotel Riddargatan

4.0 kautta 5.0 Riddargatan 6, Tukholma
Story Hotel Riddargatan on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 83 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
383 €
Ett Hem

Ett Hem

5.0 kautta 5.0 2 Sköldungagatan, Tukholma, Stockholms län
Ett Hem sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaallinen teknillinen korkeakoulu (Kungliga Tekniska högskolan). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
123 €
Elite Eden Park Hotel

Elite Eden Park Hotel

4.0 kautta 5.0 Sturegatan 22, Tukholma
Elite Eden Park Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Humlegårdenin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Best Western Hotel Karlaplan

Best Western Hotel Karlaplan

4.0 kautta 5.0 Skeppargatan 82, Tukholma
Best Western Hotel Karlaplan on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kunglika Musikhögskolan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
103 €
Elite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia

4.0 kautta 5.0 Koersbaersvaegen 1, Tukholma
Elite Hotel Arcadia on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuninkaallinen teknillinen korkeakoulu (Kungliga Tekniska högskolan). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Majoitus kohteessa Östermalm

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Östermalm, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Östermalm hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Östermalm suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Östermalm

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Östermalm. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Östermalm on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Östermalm ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Östermalm

Kohteessa Östermalm riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Östermalm parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Östermalm.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Östermalm

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.