Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.2. - 1.3.
Ensi viikonloppuna
6.3. - 8.3.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Tukholma - Skavsta

51 €
Connect Hotel Skavsta

Connect Hotel Skavsta

2.5 kautta 5.0 General Schybergs vag 23, Nyköping
Connect Hotel Skavsta on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta F11 Airplane Museum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 145 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
103 €
Blommenhof Hotel

Blommenhof Hotel

4.0 kautta 5.0 Blommenhovsvagen, Nyköping
Blommenhof Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vasterport Shopping Centre (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 72 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
Good Morning+ Nyköping

Good Morning+ Nyköping

3.0 kautta 5.0 Gumsbackevägen 2, Nyköping
Good Morning+ Nyköping on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vasterport Shopping Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 96 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
113 €
Sunlight Hotel Conference and Spa

Sunlight Hotel Conference and Spa

3.5 kautta 5.0 Nytorget 7, Nyköping
Sunlight Hotel Conference and Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vasterport Shopping Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 154 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Hae hinnat
Kiladalens Lodge

Kiladalens Lodge

3.0 kautta 5.0 Åby Gård, Nyköping
Kiladalens Lodge sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kiladalensin golf-kerho. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja golfkenttä. Tässä 3 tähden mökissä on 3 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Red Cottage Maaseudulla, Lähellä Kiladalens Golf Club. Hiljattain Remontoitu

Red Cottage Maaseudulla, Lähellä Kiladalens Golf Club. Hiljattain Remontoitu

Åby Gård, Nyköping, Södermanlandin lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kiladalensin golf-kerho. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Hotel Forty Towers

Hotel Forty Towers

3.0 kautta 5.0 Fruängsgatan 21, Nyköping
Hotel Forty Towers sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vasterport Shopping Centre (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
93 €
Scandic Stora Hotellet

Scandic Stora Hotellet

4.0 kautta 5.0 Brunnsgatan 31, Nyköping
Scandic Stora Hotellet on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vasterport Shopping Centre (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 98 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
95 €
Clarion Collection Hotel Kompaniet

Clarion Collection Hotel Kompaniet

3.5 kautta 5.0 Folkungavägen 1, Nyköping
Clarion Collection Hotel Kompaniet on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sormlandsin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 127 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja Wi-Fi-yhteyden.

Lentokenttähotellit Tukholma - Skavsta

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Tukholma - Skavsta läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Tukholma - Skavsta edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Tukholma - Skavsta voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Tukholma - Skavsta, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Tukholma - Skavsta läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Tukholma - Skavsta ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Tukholma - Skavsta ajoissa

Tarjoukset lentokentän Tukholma - Skavsta hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Tukholma - Skavsta hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Tukholma - Skavsta ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Tukholma - Skavsta hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Nyköping

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.