Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Lissabon

36 €
Lisbon Serviced Apartments Santos

Lisbon Serviced Apartments Santos

4.0 kautta 5.0 Calçada Marquês de Abrantes, nº 24, Lissabon, Lisbon
Lisbon Serviced Apartments Santos on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mercado da Ribeiran markkinat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 28 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
59 €
Casa do Príncipe

Casa do Príncipe

4.0 kautta 5.0 Praça do Principe Real 23, 1st Floor, Lissabon
Casa do Príncipe on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
68 €
H10 Duque de Loulé

H10 Duque de Loulé

4.0 kautta 5.0 Avenida Duque de Loulé, 81-83, Lissabon
H10 Duque de Loulé on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praça Marquês de Pombal. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
98 €
Corinthia Lisbon

Corinthia Lisbon

5.0 kautta 5.0 Avenida Columbano Bordalo Pinheiro, 105, Lissabon
Corinthia Lisbon on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Lissabonin eläintarha on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 518 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
109 €
TRYP Lisboa Aeroporto

TRYP Lisboa Aeroporto

4.0 kautta 5.0 Aeroporto Internacional de Lisboa, Rua C, Lissabon
TRYP Lisboa Aeroporto on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Vasco da Gama Shopping Centre (ostoskeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
90 €
NH Collection Lisboa Liberdade

NH Collection Lisboa Liberdade

4.0 kautta 5.0 Avenida da Liberdade 180 B, Lissabon
NH Collection Lisboa Liberdade on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rossion aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 83 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
107 €
Sheraton Lisboa Hotel & Spa

Sheraton Lisboa Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 Rua Latino Coelho, 1, Lissabon
Sheraton Lisboa Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atrium Saldanha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 369 huonetta 27 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
45 €
EXE Saldanha

EXE Saldanha

3.0 kautta 5.0 Avenida Defensores de Chaves 5-9, Lissabon, Lisbon
EXE Saldanha on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atrium Saldanha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 130 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja minibaarit.
97 €
Iberostar Selection Lisboa

Iberostar Selection Lisboa

5.0 kautta 5.0 Rua Castilho 64, Lissabon
Iberostar Selection Lisboa on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praça Marquês de Pombal. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 166 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
33 €
My Charm Lisbon Suites

My Charm Lisbon Suites

Avenida Almirante Reis nº 106, 3º andar, Lissabon, Lisbon
My Charm Lisbon Suites on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rossion aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä hotellissa on 29 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
The Independente Hostel & Suites

The Independente Hostel & Suites

2.0 kautta 5.0 Rua São Pedro De Alcântara 81, Lissabon
The Independente Hostel & Suites on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rossion aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.
60 €
Browns Central Hotel

Browns Central Hotel

4.0 kautta 5.0 Rua da Assuncao, nº75, Lissabon
Browns Central Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rossion aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
25 €
Páteo Saudade Lofts

Páteo Saudade Lofts

3.0 kautta 5.0 Rua do Crucifixo 31, Santa Maria Maior, Lissabon
Páteo Saudade Lofts on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rossion aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
63 €
behotelisboa

behotelisboa

4.0 kautta 5.0 Rua dos Correeiros, 136, Lissabon
Behotelisboa on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rossion aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
51 €
Cheese & Wine Suites

Cheese & Wine Suites

4.0 kautta 5.0 Calçada Marquês de Abrantes, 40, Lissabon
Cheese & Wine Suites on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mercado da Ribeiran markkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden majatalossa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Lissabon

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Lissabon

Näytä kaikki

Kohteen Lissabon hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Lissabon? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Sé, Rossion aukio ja Castelo de Sao Jorge (linna). Voit valita 7422 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Lissabon löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Lissabon, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Lissabon tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 166 lentokenttähotellia
 • 179 halpaa hotellia
 • 440 lapsiystävällistä hotellia
 • 127 luksushotellia
 • 118 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lissabon

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Lissabon, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Lissabon niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Valverde Hotel
 • Hotel Portugal
 • Hotel Metropole

Nämä kohteen Lissabon hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Corinthia Lisbon
 • BessaHotel Liberdade
 • Jupiter Lisboa Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Lissabon pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Evolution Lisboa Hotel
 • Corinthia Lisbon
 • Four Seasons Hotel Ritz Lisbon

Kohteeseen Lissabon tutustuminen

Urbaani Lissabon on tunnettu taiteesta, arkkitehtuuristaan ja muistomerkeistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Lissabon ja sen lähellä kuuluu:

 • Rossion aukio
 • Castelo de Sao Jorge (linna)
 • Lissabonin katedraali (Sé)
 • Praça do Comércio
 • Lissabonin eläintarha
 • Hieronymoksen luostari

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Lissabon, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Lissabon (LIS-Humberto Delgado). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Lissabon?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Lissabon, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Lissabon, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Tammikuu ja maaliskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 8 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 296 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 24 °C päivisin ja 10 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 114 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 27 °C ja öisin 15 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 33 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 22 °C ja 8 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 258 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Lissabon on 701 cm.

Viimeksi varatut hotellit Lissabon

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.