Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Lagos alkaen 81 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Lagos

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Lagos olivat annetulla aikavälillä 81 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 156 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 26.10.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
81 €
SAS
ke 27.10.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
119 €
TAP Portugal
ti 1.6.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
132 €
Norwegian Air Shuttle
pe 15.10.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
136 €
SAS
la 30.10.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
141 €
SAS
pe 25.6.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
146 €
Norwegian Air Shuttle
pe 4.6.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
147 €
Norwegian Air Shuttle
ti 28.9. - ke 6.10.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
156 €
SAS
su 26.9. - su 3.10.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
189 €
TAP Portugal
pe 24.9. - pe 1.10.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
197 €
TAP Portugal
la 4.9. - ke 8.9.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
198 €
Norwegian Air Shuttle
ti 31.8. - la 11.9.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
201 €
Norwegian Air Shuttle
ma 30.8. - ke 8.9.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
202 €
Norwegian Air Shuttle
ma 30.8. - la 11.9.
HEL
Helsinki
FAO
Faro
203 €
Norwegian Air Shuttle

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Lagos?

✔️ Lennot kohteeseen Lagos maksavat yleensä 156 €–203 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Lagos, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 81 €. Halpaa lentoa kohteeseen Lagos etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lagos?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Lagos on lokakuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Lagos?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Lagos helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Lagos saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Lagos?

✔️ Voit muuttaa kohteen Lagos lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Lagos?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Lagos helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Lagos lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Lagos, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, TAP Portugal, Norwegian Air Shuttle. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Lagos Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi FAO
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt SAS, TAP Portugal, Norwegian Air Shuttle
Halvin lento 156 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Lagos?

SAS, TAP Portugal, Norwegian Air Shuttle

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.