Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Varatuimmat hotellit Lissabonin alue

Radisson Blu Hotel 100 €
Radisson Blu Hotel

Radisson Blu Hotel

Avenida Marechal Craveiro Lopes, 390, Campo Grande, Lissabon
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Entrecampos ja Lissabonin yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lissabonin eläintarha ja Gulbenkian-museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Campo Granden asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Quinta das Conchasin asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Inn Lisbon Continental 70 €
  Holiday Inn Lisbon Continental

  Holiday Inn Lisbon Continental

  Rua Laura Alves 9, Lissabon
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Entrecampos ja Gulbenkian-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lissabonin eläintarha ja Lissabonin yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Campo Pequenon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Entrecamposin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Inn Express Lisbon - Plaza Saldanha 71 €
   Holiday Inn Express Lisbon - Plaza Saldanha

   Holiday Inn Express Lisbon - Plaza Saldanha

   Avenida Joao Crisosomo No40 E, Lissabon
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saldanhan aukio ja Gulbenkian-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lissabonin eläintarha ja Rossion aukio ovat myös 3 kilometrin päässä. Saldanhan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja São Sebastiãon asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    EPIC SANA Lisboa Hotel 140 €
    EPIC SANA Lisboa Hotel

    EPIC SANA Lisboa Hotel

    Av. Engenheiro Duarte Pacheco 15, Lissabon
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Amoreirasin ostoskeskus ja Praça Marquês de Pombal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Gulbenkian-museo ja Rossion aukio ovat myös 3 kilometrin päässä. Marquês de Pombalin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Raton asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Corinthia Hotel Lisbon 180 €
     Corinthia Hotel Lisbon

     Corinthia Hotel Lisbon

     Avenida Columbano Bordalo Pinheiro, 105, Lissabon
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lissabonin eläintarha ja Gulbenkian-museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Rossion aukio ja Elevador de Santa Justa (hissi) ovat myös 5 kilometrin päässä. Sete Riosin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Jardim Zoológicon asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Jupiter Lisboa Hotel 127 €
      Jupiter Lisboa Hotel

      Jupiter Lisboa Hotel

      Avenida da Republica, 46, Lissabon
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Campo Pequenon härkätaisteluareena ja Culturgest sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Gulbenkian-museo ja Estádio José Alvalade ovat myös 5 kilometrin päässä. Campo Pequenon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Saldanhan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       VIP Executive Picoas Hotel 92 €
       VIP Executive Picoas Hotel

       VIP Executive Picoas Hotel

       Rua Filipe Folque, 12, Lissabon
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nykytaiteen keskus, Gulbenkian-museo ja Praça Marquês de Pombal sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rossion aukio ja Lissabonin eläintarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Parquen asema ja Picoasin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Dom Pedro Lisboa 110 €
        Dom Pedro Lisboa

        Dom Pedro Lisboa

        Avenida Engenheiro Duarte Pacheco 24, Lissabon
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Amoreirasin ostoskeskus ja Gulbenkian-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Rossion aukio ja Lissabonin eläintarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Raton asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marquês de Pombalin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Lissabonin alue

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit Lissabonin alue

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Hotellit Lissabonissa – seitsemän kukkulan kaupungissa

         Lissabon on Portugalin pääkaupunki, joka sijaitsee Atlantin valtameren rannalla. Kaupunki, joka on maan suurin, on mielenkiintoinen sekoitus historiallista vanhaa ja nykyajan modernia suunnittelua.

         Lissabonin alhainen hintataso

         Lissabon on monella tavalla edullinen lomailupaikka, sillä huokea hintataso kattaa ostosten lisäksi myös majoituksen. Hotellit Lissabonissa ovat suhteellisen edullisia riippuen hotellin palveluista ja sijainnista. Hotellien henkilökunta on moitteetonta ja ystävällistä, mikä lisää matkailijan viihtyvyyttä. Lisäksi hotellit Lissabonissa antavat usein erilaisia tarjouksia. Ylimääräisen vuorokauden varauksen yhteydessä tarjotaan alennusta, ja varaukseen liittyy usein ilmainen wi-fi tai muuta mukavaa. Etsi tarpeisiisi sopiva ja hinnaltaan alhainen hotelli Lissabonista tai muista Portugalin kaupungeista, kuten esimerkiksi Estorilista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Lissabonin monet nähtävyydet

         Lissabon, joka on rakennettu seitsemälle kukkulalle, sisältää vanhaa kaupunkia sekä uudempaa, modernia kaupunginosaa. Tämä kokonaisuus tarjoaa jännittävän yleisnäkymän kaupungilla. Kukkulalla sijaitseva Alfama on kaupungin vanhempaa aluetta, joka pitää sisällään mutkikkaita pikkukatuja ja vanhoja rakennuksia. Alfamasta löytyy lukuisia ravintoloita, fado-baareja ja myös kahviloita. Baixa on Lissabonin keskus, jossa sijaitsee useita kävelykatuja ja tietenkin myymälöitä. Belémin satama-alueelta löytyy paljon nähtävää, kuten erilaisia museoita ja tietenkin massiivinen Belémin torni, joka rakennettiin jo 1500-luvulla. Belémissä sijaitsee myös valtava Cristo Rei-patsas ja Jeronimoksen luostari. Belémin alueella kannattaa pysähtyä paikalliseen Confeiteria de Belem-kahvilaan ja nauttia kahvikupillinen ja maistaa seudun kuuluisaa nata-leivonnaista. Museoiden ystävän kannattaa tutustua Museu Nacional de Arte Antigaan, vanhan taiteen museoon, josta löytyy taidetta keskiajalta lähtien. Lapsiperheille sopii erinomaisesti kierros Lissabonin eläintarhassa, ja sen kupeessa sijaitsevassa huvipuistossa voivat lapset pistää ranttaliksi. Oceanario de Lisboa on jännittävä meriakvaario, joka pitää sisällään kaikkia meren eläviä.

         Lissabonin halvat hinnat

         Lissabon on shoppailijan unelmapaikka, sillä hinnat ovat selkeästi edullisemmat Portugalissa kuin Suomessa. Innokkaan shoppailijan kannattaa suunnistaa hotellistaan suoraan Rossio-aukion kupeeseen, josta lähtee useita, liikkeitä sisältäviä pikkukatuja. Rua Augusta ja Rua dos Douradores ovat hyviä ostoskatuja, ja kauppakeskuksessa viihtyvä shoppailija voi toteuttaa ostoksiaan Chiadossa sijaitsevalla Armazens do Chiadossa, Vasco da Gama -kauppakeskuksessa tai valtavassa ostosparatiisissa Colombossa, jossa on yli 400 liikettä. Colombo on yksi Euroopan suurimmista kauppakeskuksista, josta myymälöiden lisäksi löytyy ravintoloita ja jopa elokuvateatteri.

         Paikalliset herkut

         Lissabonin herkkuihin kuuluu ehdottomasti lämpimänä syötävä rapea pastel de Belém, joka on täytetty vaniljakastikkeella. Suklaacroissantit ja Berliinin munkit ovat myös suussa sulavia paikallisissa kahviloissa, ja ravintoloiden herkkuja ovat erilaiset kalaruoat, keitot ja kana.

         Viimeksi varatut hotellit Lissabonin alue

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Lissabonin alue

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.