Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Madeiran alue

Turim Santa Maria Hotel 60 €
Turim Santa Maria Hotel

Turim Santa Maria Hotel

Rua João de Deus, 24, Funchal
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Turim Santa Maria Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kirjontamuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

  Pestana Carlton Madeira Ocean Resort Hotel 90 €
  Pestana Carlton Madeira Ocean Resort Hotel

  Pestana Carlton Madeira Ocean Resort Hotel

  Largo Antonio Nobre, Funchal
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pestana Carlton Madeira Ocean Resort Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu CR7. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 286 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

   Saccharum resort & spa 86 €
   Saccharum resort & spa

   Saccharum resort & spa

   Rua Serra de Água, 1, Calheta
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saccharum resort & spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Church of Our Lady of Light. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 243 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

    The Cliff Bay 167 €
    The Cliff Bay

    The Cliff Bay

    Estrada Monumental 147, Funchal
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Cliff Bay on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lido. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 202 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

     Savoy Palace – The Leading Hotels of the World 200 €
     Savoy Palace – The Leading Hotels of the World

     Savoy Palace – The Leading Hotels of the World

     Avenida do Infante, 25, Funchal
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Savoy Palace – The Leading Hotels of the World sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu CR7. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 352 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

      Calheta Beach 100 €
      Calheta Beach

      Calheta Beach

      Av. D. Manuel I - n.3, Calheta
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Calheta Beach on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paul do Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 153 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

       Hotel Royal Savoy 165 €
       Hotel Royal Savoy

       Hotel Royal Savoy

       Rua Carvalho Araujo, Funchal
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Royal Savoy on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu CR7. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 174 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

        The Vine 126 €
        The Vine

        The Vine

        Rua Dos Aranhas, No. 27A, Funchal
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Vine on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu CR7. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 79 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

         Aqua Natura Madeira Hotel 63 €
         Aqua Natura Madeira Hotel

         Aqua Natura Madeira Hotel

         Rotunda das Piscinas, No. 3, Porto Moniz
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Aqua Natura Madeira Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porto Monizin luonnonaltaat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 25 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.

          Enotel Lido - All Inclusive 165 €
          Enotel Lido - All Inclusive

          Enotel Lido - All Inclusive

          Rua Simplicio Dos Passos Gouveia, 29, Funchal
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Enotel Lido - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lido. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 317 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

           Belmond Reid's Palace 277 €
           Belmond Reid's Palace

           Belmond Reid's Palace

           Estrada Monumental 139, Funchal
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Belmond Reid's Palace on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lido. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 1891 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 158 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

            Porto Mare Hotel 123 €
            Porto Mare Hotel

            Porto Mare Hotel

            Rua Simplicio Passos Gouveia 21, Funchal
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Porto Mare Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lido. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 198 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Madeiran alue

             Kohteessa Madeiran alue löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Madeiran alue hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Madeiran alue

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Madeiran alue etukäteen. Lennot kohteeseen Madeiran alue löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Madeiran alue

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Madeiran alue riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Madeiran alue, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Madeiran alue

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.