Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa Lissabonin alue

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Lissabonin alue

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Lissabonin alue
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunto Lissabonissa – kolisevat raitiovaunut ja korkeuksiin kohoavat sakaraharjaiset linnat odottavat

Tagus-joen levenevällä suulla sijaitseva Lissabon, seitsemän kukkulan kaupunki, on kiistatta yksi Euroopan viehättävimmistä pääkaupungeista. Alfaman kaupunginosan mukulakivikujien ja jyrkkien porraskäytävien sokkeloissa tirisevät sardiiniravintolat nököttävät rinta rinnan häikäisevän upeiden, Azulejo-laatoin päällystettyjen talojen vierellä. Bairro Alton korttelit sykkivät energisinä, raitiovaunut kolisevat ylös jyrkkiä katuja, ja paikalliset istuvat oluitaan siemaillen katselemassa mereen laskevaa aurinkoa. Kun kokonaisuuteen lisätään upeat taidegalleriat, ulkoilmaklubit, kiehtovat löytöretkien ajalta peräisin olevat monumentit sekä vehreät kaupunkipuutarhat, on helppo ymmärtää, miksi Lissabonin loma-asunnot ovat niin kysyttyjä.

Miksi varata loma-asunto Lissabonissa ebookersin kautta?

Kun vuokraat Lissabonista loma-asunnon tavanomaisen hotellihuoneen sijaan, saat tukevan otteen tästä lumoavasta kaupungista eläen ja asuen kuin paikalliset. Ruoanlaittomahdollisuudella, oleskelutilalla ja parhaassa tapauksessa jopa kattopuutarhalla varustetussa loma-asunnossa majoitut muinaisen Alfaman kaltaisissa suosituissa kaupunginosissa tai halutessasi syrjäisemmällä paikalla esimerkiksi intialaisvaikutteisessa, mausteilta tuoksuvassa Mourariassa. Vaihtoehtoja on toki myös lukuisia muitakin. Voit etsiä majoituksen myös varsinaisen metropolin ulkopuolelta ja saada asunnon merinäköalalla esimerkiksi Cascaisin valkohiekkaisesta kaupungista tai Tagusin vastarannalta Cova do Vaporin kalasatamasta.

Parhaat aktiviteetit Lissabonissa

Jokainen Lissabonin aktiviteettien luettelo alkaa vierailulla tunnelmalliselle Alfaman alueelle, jossa sokkeloiset kapeat kujat pullistelevat sangriaa tarjoilevia ulkoilmabaareja ja tiriseviä kalaravintoloita. Historiallinen raitiovaunu numero 28 vie sinut Alfamasta Lissabonin toiseen historialliseen keskukseen, joka on Bairro Alto. Täällä rinteille levittäytyvät baari- ja kahvilarykelmät ulottuvat aina Tagus-joelle saakka, ja ikoninen Bélemin torni on vain kivenheiton päässä. Vasco da Gaman kunniaksi rakennettu torni on 1500-luvulta saakka toivottanut monet ristiretkeilijät tervetulleiksi takaisin. Mitä ristiretkiin tulee, Bélemin alueella on myös Lissabonin merenkulkumuseo, joka esittelee sinulle Portugalin siirtomaamenneisyyden myrskyisimmät ja jännittävimmät vaiheet.

Liikkuminen Lissabonissa

Useimmat Lissabonin loma-asunnot sijaitsevat aivan kaupungin tärkeimmille nähtävyyksille vievien julkisten liikenneyhteyksien läheisyydessä. Raitiovaunuverkostaan tunnettu kaupunki ylpeilee etenkin linjalla numero 28, joka kulkee keikkuen ylös rinteitä Martim Monizilta Campo de Ouriquen jugendmonumenteille. Tämän reitin varrella sijaitsee suurin osa Lissabonin merkittävimmistä nähtävyyksistä. Kauemmas on mahdollista retkeillä metrolla, jonka useat linjat kulkevat pohjoisen kaupunginosiin ja lähialueille.