Vuokraa loma-asunto tai huoneisto kohteessa Granada

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

Ilmainen peruutus useimmissa hotelleissa, kun varaat ebookersilta!*

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Granada

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Granada
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tutustu mystisiin maureihin Granadassa

Sierra Nevadan korkeiden huippujen suojassa uinuva Andalusian helmi, Granada, erottuu selkeästi muista Espanjan lomakohteista. Tämä on kiinnostava kaupunki, ja jos muurit voisivat puhua, ne kertoisivat jännittäviä tarinoita Granadan vuosisatojen taa ulottuvasta historiasta. Täällä voit kulkea maurien jalanjälkiä ja nähdä heidän vaikutuksensa paikalliseen kulttuuriin kaikkialla. Granada ei kuitenkaan ole tarkoitettu pelkästään historianystäville. Hyvästä ruoasta pitävien matkailijoiden kannattaa valmistautua lukemattomien tapas-baarien tarjoamiin herkullisiin annoksiin. Tällaisia ovat esimerkiksi paistettu ja suolattu turska tai sherryssä kypsennetyt simpukat, jotka tarjoillaan kuivan fino-viinin kera. Vuokrattavat loma-asunnot Granadassa yllättävät kokeneimmatkin Euroopan-matkaajat positiivisesti, joten tämä kulttuurintäyteinen andalusialaiskaupunki on erinomainen lomakohde.

Miksi varata loma-asunto Granadassa ebookersin kautta?

Tämä kaupunki palkitsee ne, jotka haluavat tutustua sen kulttuuriin ja kulttuuriperintöön ajan kanssa. Granadan loma-asunnot ovat erinomainen majoitusvaihtoehto. Loma-asunnot Granadassa antavat enemmän vastinetta rahoillesi, sillä saat suuret oleskelutilat ja mukavuudet, joita hotellihuoneissa ei ole. Samalla tunnet olevasi aidosti osa paikallista yhteisöä. Voit ostaa paikallisia aineksia perinteisistä ruokakaupoista tai ruokakojuista ja valmistaa ruoat itse virkistävän siestan jälkeen. Miltä kuulostaisi aamiainen koko perheen kanssa oman pöydän ääressä päivän seikkailuja suunnitellen? Voit tehdä kaikesta tästä totta etsimällä loma-asuntoja Granadassa ebookersilta. Valikoimassa on jokaiselle jotakin.

Granadan suosituimmat aktiviteetit

Tätä ei tarvitse edes miettiä. Tärkein aktiviteetti Granadassa on vierailu Alhambrassa. Alhambra on enemmän kuin pelkkä nähtävyys. Se on koko kaupungin symboli, jonka linnoitus ja palatsi kertovat maurien ajasta ja sitä seuranneista aikakausista. Alhambra kohoaa rinteellä kaupungin yläpuolella, ja sen muurien sakaroiden välistä avautuvat vertaansa vailla olevat näköalat yli kaupungin kattojen. Muurien sisältä löydät kaarevia holvikäytäviä, arabialaista kalligrafiaa ja upeita tiloja. Sellaisia ovat esimerkiksi Leijonapiha, jonka keskellä on marmorisia leijonaveistoksia, tai Kaarle V:n palatsi, jonka renessanssityyli on jyrkässä kontrastissa muiden rakennusten muslimiarkkitehtuurin kanssa. Toinen maurilaisen kulttuurin jäänne, joka on pakko nähdä, on Albayzín. Tämän kaupunginosan kapeat kujat ovat täynnä erikoisia pikkuliikkeitä ja tunnelmallisia ravintoloita. Renessanssi- ja barokkityyliin koristeltu Granadan katedraali on tärkeä maamerkki, ja Granadan loma-asunnot sijaitsevat aivan sen tuntumassa. Lähellä on myös Alcaicerían markkinapaikka, jonka värikkäitä kojuja on vaikea vastustaa.

Liikkuminen Granadassa

Granadan tunnelmallisilla kaduilla haluat varmasti liikkua jalkaisin. Täällä ei kannata huolehtia kartoista ja suunnasta – anna kaupungin kuljettaa. Jos kuitenkin haluat päästä kaupunginosasta toiseen nopeasti, hyppää paikallisbussin kyytiin. Myös autonvuokraus voi olla hyvä ajatus, jos olet pitemmällä lomalla ja haluat nähdä muitakin Andalusian osia.