Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Tukholma

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Tukholma
ApartDirect Hammarby Sjöstad

ApartDirect Hammarby Sjöstad

3.0 kautta 5.0 Hammarby Fabriksväg 93, Tukholma
4/5
(2 arvostelua)
Sicklan ostoskeskus, Globen ja Tele2 Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. ABBA-museo ja Vasa-museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Sickla Kajin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Luman raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 29.2.2020

J’ai apprécié cet appartement qui est très propre, bien équipé et spacieux. Rien ne manque et le plus : la literie est vraiment très confortable. Calme , situation géographique , proximité des transports publics. Tout était parfait.

ApartDirect Gröndal

ApartDirect Gröndal

3.5 kautta 5.0 Gröndalsvägen 100, Tukholma
Skinnarvikin puisto on 3,4 kilometrin ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) on 4,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tantolundenin puisto ja Mariatorget ovat myös 5 kilometrin päässä. Gröndalin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trekantenin pysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä.
Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

3.0 kautta 5.0 Vidaengsvaegen 9, Bromma
4/5
(2 arvostelua)
Bromman golfkerho ja Bromma Blocksin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta huoneistohotellista. Drottningholmin linna (Drottningholms slott) ja Mall of Scandinavia ovat myös 10 kilometrin päässä. Alvikin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Alvik Strandin raitiovaunupysäkki 9 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 12.9.2013

hyvä perushotelli mukava henkilökunta läpikulkumatkalla siihen nähden hyvä sijainti ja hyvät yhteydet keskustaan

68 €
Biz Apartment Gärdet

Biz Apartment Gärdet

4.0 kautta 5.0 Sandhamnsgatan 67, Tukholma
4/5
(56 arvostelua)
Tukholman Frihamnen-terminaali ja Värtahamnenin satama sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta huoneistohotellista. Vasa-museo ja ABBA-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gärdetin T-Bana-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karlaplanin metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 14.10.2019

Erittäin hyvä ja siisti hotelli. Kaikki osa-alueet toimivat loistavasti.

74 €
Biz Apartment Hammarby Sjostad

Biz Apartment Hammarby Sjostad

3.5 kautta 5.0 Heliosgången 20, Tukholma
4/5
(17 arvostelua)
Hovet-areena ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. ABBA-museo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 5 kilometrin päässä. Sickla Kajin raitiovaunupysäkki ja Luman raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 23.9.2019

Erinomainen sijainti. Palvelunhaluinen ja ystävällinen henkilökunta. Huone tilava ja siisti. Hyvä sänky.

ApartDirect Solna

ApartDirect Solna

3.5 kautta 5.0 Ankdammsgatan 5, Solna
5/5
(1 arvostelua)
Solna Centrumin ostoskeskus, Friends Arena ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Solna Business Park ja Karoliininen instituutti ovat myös 3 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 20.3.2017

Huone oli siisti, sänky ja sohva mukavat nukkua. Viihtyisä majoituspaikka.

64 €
2Home Hotel Apartments

2Home Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0 Rasundavaegen 175, Solna
3/5
(13 arvostelua)
Solna Business Park ja Friends Arena sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Mall of Scandinavia ja Solvallan ravirata ovat myös 5 kilometrin päässä. Näckrosenin T-Bana-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Solna Business Parkin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 23.4.2019

Good sized clean rooms with well equipped kitchenette, public transport connections are good as well and you can find grocery stores and restaurants nearby.

69 €
Ramilton Apartments Hotel Danderyd

Ramilton Apartments Hotel Danderyd

3.5 kautta 5.0 19 Domherrevägen, Sollentuna, Stockholms län
5/5
(1 arvostelua)
Sollentuna Centrumin ostoskeskus on 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Ruotsin luonnonhistoriallinen museo (Naturhistoriska riksmuseet) ja Danderydin sairaala sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Djursholmin linna ja Tukholman yliopisto ovat myös 10 kilometrin päässä.
Arvosteltu 29.7.2019

Huoneisto on kiva ja kompakti kokonaisuus. Sängyt ovat erittäin hyvät ja mukavat nukkua. Tämä on erittäin hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Matkalla lentokentälle tämä oli oiva pysähdys.

118 €
Forenom Apartments Stockholm Johannesgatan

Forenom Apartments Stockholm Johannesgatan

4.0 kautta 5.0 Johannesgatan 12, Tukholma
Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Hötorgetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rådmansgatanin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.
Residence Perseus Apartments

Residence Perseus Apartments

4.0 kautta 5.0 Baggensgatan 17, Tukholma, Södermanland
5/5
(1 arvostelua)
Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Slussenin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 25.5.2019

Sehr freundlich, sehr sauber, tolle Aussich, ruhige Lage...

70 €
Forenom Aparthotel Stockholm Bromma

Forenom Aparthotel Stockholm Bromma

3.0 kautta 5.0 Voltavägen 2-4, Bromma
5/5
(1 arvostelua)
Bromma Blocksin ostoskeskus on 1,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta huoneistohotellista. Friends Arena ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Solna Business Park ja Solna Centrumin ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Johannesfredin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Norra Ulvsundan raitiovaunupysäkki 9 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 28.9.2017

Zunächst macht es dir Hotelanbieter ein wenig komplizierter als es eigentlich ist und spamt einen mit Anleitungen und Erläuterungen zu ihrem System zu. Dabei ist alles ganz einfach. App runterladen, auf den Code warten, einloggen und damit die Türen des Hotels und Zimmers öffnen. Damit ist der Check-In ...

ApartDirect Sundbyberg

ApartDirect Sundbyberg

3.5 kautta 5.0 Sturegatan 35, 172 31, Sundbyberg, Stockholm
4/5
(2 arvostelua)
Solna Business Park on 0,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Friends Arena ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Solvallan ravirata sijaitsee 3,4 kilometrin päässä. Bällsta Bron raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Duvbon metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 11.10.2019

Good location close to Sundbyberg station. Lots of shops and restaurants in the vicinity. Quiet suburb and felt very safe. Highly recommended.

ApartDirect Gamla Stan II

ApartDirect Gamla Stan II

3.0 kautta 5.0 Stora Nygatan 13, Tukholma
4/5
(1 arvostelua)
Ruotsin ritarihuone (Riddarhuspalatset) ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gamla stanin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.
ApartDirect Älvsjö

ApartDirect Älvsjö

3.5 kautta 5.0 Götalandsvägen 207 B, Älvsjö
5/5
(1 arvostelua)
Stockholmsmässanin messukeskus on 1,1 kilometrin ja SkyView on 4,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Globen ja Tele2 Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Älvsjön asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Älvsjön asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 21.5.2019

Super good accommodation with convenient location to train station / supermarket / coffee etc and easy to reach out the main tourist locations. Apartment itself is clean and equips with a small, but nice kitchen.

Lady Hamilton Apartments

Lady Hamilton Apartments

3.5 kautta 5.0 Storkyrkobrinken 5, Tukholma, Gamla Stan
4/5
(3 arvostelua)
Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gamla stanin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 11.11.2019

établissement extrêment bien situé dans la vieille ville; appartement spacieux et très confortable, proche des sites à visiter, des restaurants, des commerces ; tout peut se faire à pied ; nous y retournerons avec plaisir

Ppb-omaisuus Hase Test

Ppb-omaisuus Hase Test

Djurgårdsslätten 43-45, Tukholma, Tukholman lääni
Gröna Lundin huvipuisto ja ABBA-museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Skansen ja Vasa-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Skansenin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liljevalchs/Gröna Lundin raitiovaunupysäkki 2 minuutin kävelymatkan päässä.
62 €
Hotell Sundbyberg

Hotell Sundbyberg

3.0 kautta 5.0 Lötsjövägen 2A, Sundbyberg
3/5
(1 arvostelua)
Friends Arena, Mall of Scandinavia ja Solvallan ravirata sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kista Galleria sijaitsee 3,9 kilometrin päässä. Hallonbergenin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Duvbon metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 30.5.2017

Info pitäisi olla ajoissa vaikka tekstarina koska kaikilla ei netti toimi ulkomailla kuten ei toiminut minulla. Lasku myös pitäisi olla huoneessa. Itseltäni unohtui maksaminen!

Collectors Victory Apartments

Collectors Victory Apartments

4.0 kautta 5.0 Lilla Nygatan 5, Gamla Stan, Tukholma
5/5
(1 arvostelua)
Stortorgetin aukio ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gamla stanin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 29.11.2018

Très bien situé dans la ville. Appartement très sympa, accueil facile puisqu’il s’agit d’un genre d’annexe d’un hôtel, donc les services d’un hôtel. Je le recommande +++++

Second Home Apartments Guldgrand

Second Home Apartments Guldgrand

3.5 kautta 5.0 Guldgränd 5, Tukholma
4/5
(5 arvostelua)
Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum) ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Slussenin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gamla stanin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 23.7.2019

Die Lage ist sehr zentral. Wenige Schritte von der Altstadt ( Gamlastan ) und auf der anderen Seite die Metro. Trotzdem ruhig.

Luxurious Boat in the Middle off Stockholm

Luxurious Boat in the Middle off Stockholm

Tullgårdsgatan 36, Tukholma, Tukholman lääni
Vitabergsparkenin puisto, Globen ja ABBA-museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä romanttisesta asuntolaivasta. Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Luman raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sickla Kajin raitiovaunupysäkki on 14 minuutin kävelymatkan päässä.
Kartta

Kohteen Tukholma vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Tukholma, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Tukholma alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Tukholma loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Tukholma helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Tukholma hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.