Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Turku

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Turku
114 €
SleepWell Apartments Allinkatu, Turku

SleepWell Apartments Allinkatu, Turku

3.5 kautta 5.0 Allinkatu 1, Turku
Sibeliusmuseo on 1,2 kilometrin ja Turun satama on 4,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Turun taidemuseo ja Saint Henry's Way ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.
Roost Nummi

Roost Nummi

3.5 kautta 5.0 Töykkälänkatu 6, Turku
Turun tuomiokirkko, Ǻbo Akademi ja Saint Henry's Way sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Sibeliusmuseo ja Vartiovuoren tähtitorni ovat myös 3 kilometrin päässä.
197 €
Hiisi Homes Turku

Hiisi Homes Turku

3.0 kautta 5.0 Fleminginkatu 5, Turku, Lounais-Suomi
3/5
(10 arvostelua)
Turun linna ja Turun satama sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Mikaelinkirkko ja Wäinö Aaltosen museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 11.7.2020

Kaikki perusasiat kunnossa. Erittäin siisti ja hyväkuntoinen. Oli mukavaa, että oli kalustettu ja oli mm.keittiön perustarpeet.

181 €
Apartmenthotel Harriet

Apartmenthotel Harriet

3.0 kautta 5.0 Ketarantie 24, Turku
2/5
(2 arvostelua)
Turun taidemuseo on 1 kilometrin ja Turun satama on 4,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Turun kauppatori ja Saint Henry's Way ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 3.7.2017

Ihan eri paikkassa kuin hotellin osoite. Epämiellyttävä henkilökunta. Hämäräpaikka.

118 €
Brand new Studio in City Center

Brand new Studio in City Center

Eerikinkatu 33a, B 59, Turku, Lounais-Suomi
Wäinö Aaltosen museo on 0,5 kilometrin ja Turun satama on 2,7 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Mikaelinkirkko ja Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.
1 Makuhuoneen Asunto Turku

1 Makuhuoneen Asunto Turku

Michailowinkatu 1 Asunto 19, Turku, Lounais-Suomi
Mikaelinkirkko ja Turun satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Turun linna ja Wäinö Aaltosen museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.
82 €
Forenom Aparthotel Turku

Forenom Aparthotel Turku

3.5 kautta 5.0 KRISTIINANKATU 9, Turku
3/5
(3 arvostelua)
Apteekkimuseo ja Qwenselin talo on 0,4 kilometrin ja Turun satama on 3,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Turun kauppatori ja Turun taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 16.12.2019

Loistava sijainti ihan Turun keskustassa. Vaivaton ja helppo majoitus: avainkoodi lähetettiin sähköpostiin ja tekstiviestinä tasan luvattuna sisäänkirjautumisaikana (klo 16). Huone oli siisti ja kaikki tarpeellinen löytyi keittiövarustuksesta. Suosittelen!

SleepWell Apartments Uudenmaankatu, Turku

SleepWell Apartments Uudenmaankatu, Turku

3.5 kautta 5.0 Uudenmaankatu 13, Turku
4/5
(1 arvostelua)
Vartiovuoren tähtitorni on 0,4 kilometrin ja Turun satama on 4,1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Ǻbo Akademi ja Luostarinmäen käsityöläismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 17.10.2020

Sympaattinen pikkuasunto kivalla paikalla. Kodikas olo heti huoneistoon tullessa!

Roost Satamakatu

Roost Satamakatu

3.0 kautta 5.0 Vuorikatu 4 B 30, Turku
Turun linna ja Turun satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Mikaelinkirkko ja Wäinö Aaltosen museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.
462 €
2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 7 Kanssa

2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 7 Kanssa

Nuorikkalantie 107, Turku, Lounais-Suomi
Kurjenrahka National Park on 4,9 kilometrin ja Nautelankosken Nature Reserve on 13,4 kilometrin päässä tästä huvilasta. Maarian uimaranta ja Kuhankuono Hiking Trail ovat myös 32 kilometrin päässä.
Roost Niklaksenkatu

Roost Niklaksenkatu

3.5 kautta 5.0 Niklaksenkatu 6 as 36, Turku
Turun taidemuseo on 1,1 kilometrin ja Turun satama on 4,1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Turun kauppatori ja Saint Henry's Way ovat myös 2 kilometrin päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.
Roost Turku 5

Roost Turku 5

3.5 kautta 5.0 Itäinen Pitkäkatu 46 A 24, Turku
Luostarinmäen käsityöläismuseo on 0,6 kilometrin ja Turun satama on 3,8 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vartiovuoren tähtitorni ja Apteekkimuseo ja Qwenselin talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.
1 Makuhuoneen Asunto Turku

1 Makuhuoneen Asunto Turku

Michailowinkatu 1, Turku, Lounais-Suomi
Mikaelinkirkko ja Turun satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Turun linna ja Wäinö Aaltosen museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.
Forenom Serviced Apartments Turku Kakolanmäki

Forenom Serviced Apartments Turku Kakolanmäki

3.5 kautta 5.0 Michailowinkatu 1, Turku
3/5
(12 arvostelua)
Mikaelinkirkko ja Turun satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Turun linna ja Wäinö Aaltosen museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.
Arvosteltu 17.3.2019

Oikein siisti. Vessanpytty vain erikoisen korkea ja lavuaari pieni. Mutta kaikenkaikkiaan mainiot puitteet.

Riverside Lux, Sauna, 2 underground car parking

Riverside Lux, Sauna, 2 underground car parking

4.0 kautta 5.0 59 Linnankatu, Turku
Turun linna ja Turun satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta huoneistohotellista. Mikaelinkirkko ja Wäinö Aaltosen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.
Forenom One-bedroom Apartment With Sauna in Turku

Forenom One-bedroom Apartment With Sauna in Turku

3.5 kautta 5.0 Itäinen Rantakatu 74, Turku, Lounais-Suomi
Wäinö Aaltosen museo on 1,3 kilometrin ja Turun satama on 2,4 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Mikaelinkirkko ja Turun linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.
Cupcake-huoneisto

Cupcake-huoneisto

5 Nostoväenkatu, A 34, Turku, Lounais-Suomi
Turun yliopisto on 3,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Turun satama ja Turun taidemuseo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Turun kauppatori ja Turun tuomiokirkko ovat myös 10 kilometrin päässä.
370 €
Vacation Home Kurjenrahka in Turku - 7 Persons, 2 Bedrooms

Vacation Home Kurjenrahka in Turku - 7 Persons, 2 Bedrooms

Address Provided by Property Manager, Turku, Lounais-Suomi
Kurjenrahka National Park on 4,9 kilometrin ja Nautelankosken Nature Reserve on 13,4 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Maarian uimaranta ja Kuhankuono Hiking Trail ovat myös 32 kilometrin päässä.
Studio Lähellä Linja-autoasemaa

Studio Lähellä Linja-autoasemaa

Ketarantie 26 B 87, Turku, Lounais-Suomi
Turun taidemuseo on 0,9 kilometrin ja Turun satama on 4,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Turun kauppatori ja Saint Henry's Way ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.
Forenom Serviced Apartments Turku Uudenmaankatu

Forenom Serviced Apartments Turku Uudenmaankatu

3.5 kautta 5.0 Uudenmaankatu 13, Turku
Vartiovuoren tähtitorni on 0,4 kilometrin ja Turun satama on 4,1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Ǻbo Akademi ja Luostarinmäen käsityöläismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Turun rautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.
Kartta

Kohteen Turku vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Turku, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Turku alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Turku loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Turku helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Turku hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.