Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Bromma

74 €
Best Western Plus Sthlm Bromma

Best Western Plus Sthlm Bromma

4.0 kautta 5.0 Ulvsundavägen 193, Bromma, Tukholman lääni
Best Western Plus Sthlm Bromma on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Bromma Blocksin ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
336 €
Keskihuoneisto, 4 Makuuhuonetta + Lähellä Julkista Liikennettä

Keskihuoneisto, 4 Makuuhuonetta + Lähellä Julkista Liikennettä

15 Hagelstavägen, Bromma, Tukholman lääni
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Suuri 4 Makuuhuoneen Huoneisto Tukholman Keskustassa

Suuri 4 Makuuhuoneen Huoneisto Tukholman Keskustassa

15 Hagelstavägen, Bromma, Tukholman lääni
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi vesipuiston. Huoneisto tarjoaa keittiön ja television.
Hae hinnat
Suuri Talo Tukholman Keskustassa Lähellä Julkista Liikennettä

Suuri Talo Tukholman Keskustassa Lähellä Julkista Liikennettä

Hagelstavägen 15, Bromma, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi vesipuiston ja porealtaan. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Hostel by Bromma

Hostel by Bromma

1.5 kautta 5.0 Masugnsvägen 28, Bromma
Hostel by Bromma on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.
78 €
Brommavik Hotel

Brommavik Hotel

4.0 kautta 5.0 Karlsbodavägen 45, Bromma
Brommavik Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Uusi Rakennettu apt Yksityisessä Tuomioistuimessa, Tukholmassa 2: lle

Uusi Rakennettu apt Yksityisessä Tuomioistuimessa, Tukholmassa 2: lle

2D Löfströms allé, 1132, Sundbyberg, Tukholman lääni
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Solna Business Park. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pation.
84 €
Best Western Plus Grow Hotel

Best Western Plus Grow Hotel

4.0 kautta 5.0 Landsvagen 30, Solna
Best Western Plus Grow Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Solna Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Story Hotel Signalfabriken

Story Hotel Signalfabriken

4.0 kautta 5.0 Sundbybergs Torg 1, Sundbyberg
Story Hotel Signalfabriken on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Solna Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
82 €
Mornington Hotel Stockholm Bromma

Mornington Hotel Stockholm Bromma

4.0 kautta 5.0 Norrbyvagen 30, Bromma
Mornington Hotel Stockholm Bromma on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
ApartDirect Sundbyberg

ApartDirect Sundbyberg

3.5 kautta 5.0 Sturegatan 35, 172 31, Sundbyberg, Stockholm
ApartDirect Sundbyberg on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Solna Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
70 €
Forenom Aparthotel Stockholm Bromma

Forenom Aparthotel Stockholm Bromma

3.0 kautta 5.0 Voltavägen 2-4, Bromma
Forenom Aparthotel Stockholm Bromma on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
56 €
First Hotel Brommaplan

First Hotel Brommaplan

3.0 kautta 5.0 Kvarnbacksvägen 135, Bromma
First Hotel Brommaplan on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromman golfkerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja pyykinpesutilat. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
127 €
Maude's Hotel Solna Business Park

Maude's Hotel Solna Business Park

3.5 kautta 5.0 Englundavagen 2, Solna Business Park, Solna
Maude's Hotel Solna Business Park on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Solna Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi baarin, kuivapesulapalvelun ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-televisiot.
101 €
Ulfsunda Slott

Ulfsunda Slott

4.0 kautta 5.0 Margretelundsvägen 125, Bromma
Ulfsunda Slott on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Lentokenttähotellit Bromma

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Bromma läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Bromma edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Bromma voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Bromma, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Bromma läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Bromma ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Bromma ajoissa

Tarjoukset lentokentän Bromma hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Bromma hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Bromma ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Bromma hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Tukholma hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.