Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Kista Galleria

88 €
Scandic Kista

Scandic Kista

3.5 kautta 5.0 Färögatan 9, Kista
Scandic Kista on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 149 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
100 €
Comfort Hotel Kista

Comfort Hotel Kista

3.5 kautta 5.0 Isafjordsgatan 21, Kista, Stockholm
Comfort Hotel Kista on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 194 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
73 €
Connect Hotel Kista

Connect Hotel Kista

3.0 kautta 5.0 Isafjordsgatan 7, Kista
Connect Hotel Kista on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 3 tähden hotellissa on 117 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
75 €
The Studio Hotel

The Studio Hotel

3.5 kautta 5.0 Skalholtsgatan 2, Kista
The Studio Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 160 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
135 €
Memory Hotel

Memory Hotel

4.0 kautta 5.0 Borgarfjordsgatan 3, Kista
Memory Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
94 €
Forenom Aparthotel Stockholm Kista

Forenom Aparthotel Stockholm Kista

3.0 kautta 5.0 Torshamnsgatan 32, Kista, Stockholm
Forenom Aparthotel Stockholm Kista on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kistamässanin messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
77 €
Scandic Victoria Tower

Scandic Victoria Tower

4.0 kautta 5.0 Arne Beurlings torg 3 A, Kista
Scandic Victoria Tower on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kistamässanin messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Forenom Apartments Stockholm Kista

Forenom Apartments Stockholm Kista

3.0 kautta 5.0 Danmarksgatan 34-38, Kista, Stockholm
Forenom Apartments Stockholm Kista on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kistamässanin messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja pyykinpesutilat. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
StayinBusiness Järvafältet

StayinBusiness Järvafältet

Almbygatan, Spånga, Stockholms län
StayinBusiness Järvafältet sijaitsee lähellä kohdetta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuivapesulapalvelut. Tässä huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
14 Minutes from Central - 2 Bedroom Apartment

14 Minutes from Central - 2 Bedroom Apartment

3.0 kautta 5.0 Pilvägen 60, Sollentuna
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kistamässanin messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
59 €
Stay Xtra Hotel Kista

Stay Xtra Hotel Kista

2.5 kautta 5.0 Helsingforsgatan 27-29, Kista
Stay Xtra Hotel Kista on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Good Morning Kista

Good Morning Kista

3.0 kautta 5.0 Finlandsgatan 7, Kista
Good Morning Hotels Stockholm Kista on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 87 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
78 €
Ett smart hotell

Ett smart hotell

3.0 kautta 5.0 Sollentunavagen 133, Sollentuna
Ett smart hotell on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sollentuna Centrumin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
160 €
STHLM Stockholm hotel

STHLM Stockholm hotel

3.0 kautta 5.0 Finlandsgatan 64, Kista
STHLM Stockholm hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 66 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
93 €
Scandic Star Sollentuna

Scandic Star Sollentuna

3.5 kautta 5.0 Aniaraplatsen 8, Sollentuna
Scandic Star Sollentuna on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sollentuna Centrumin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Kista Galleria läheltä

Haluaisitko, että Kista Galleria olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Kista Galleria sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Kista Galleria ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Tukholma hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.