Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Miami - New York

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 54 minuuttia

Lennot Miami–New York

Oletko suuntaamassa kohteeseen New York? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Miami–New York löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin New York on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Miami–New York – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Miami–New York etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Miami kohteeseen New York saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Miami–New York ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen New York?

Jos olet matkustamassa kohteeseen New York, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen New York nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Miami–New York

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Miami–New York maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Miami - New York Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Miami – New York?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Miami -- New York on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen New York. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Miami -- New York on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Miami – New York on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Miami -- New York on tarjolla 1 655 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Miami – New York?

  reitillä Miami -- New York liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Miami – New York -lennoille?

  Löysimme alueelta Miami vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen New York: Miami Intl. (MIA). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle LaGuardia (LGA), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen New York voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* LaGuardia (LGA)\n* John F. Kennedy Intl. (JFK)\n* Liberty Intl. (EWR)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen New York.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Miami – New York?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Miami -- New York hintaan ! Reitillä Miami -- New York 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Miami liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Miami (MIA) -- New York (LGA)\n * American Airlines\n * Delta Air Lines\n * Frontier Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Miami (MIA) -- New York (EWR)\n * American Airlines\n * Delta Air Lines\n * Jet Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Miami (MIA) -- New York (JFK)\n * American Airlines\n * Delta Air Lines\n * Jet Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Miami – New York useimmin?

  * Miami (MIA) -- New York (LGA)\n * American Airlines -- 426 viikoittaista lentoa reitillä MIA -- LGA\n \n\n * Delta Air Lines -- 164 viikoittaista lentoa reitillä MIA -- LGA\n \n\n * Frontier Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä MIA -- LGA\n\n\n\n* Miami (MIA) -- New York (EWR)\n * American Airlines -- 391 viikoittaista lentoa reitillä MIA -- EWR\n \n\n * Delta Air Lines -- 120 viikoittaista lentoa reitillä MIA -- EWR\n \n\n * Jet Airways -- 48 viikoittaista lentoa reitillä MIA -- EWR\n\n\n\n* Miami (MIA) -- New York (JFK)\n * American Airlines -- 296 viikoittaista lentoa reitillä MIA -- JFK\n \n\n * Delta Air Lines -- 121 viikoittaista lentoa reitillä MIA -- JFK\n \n\n * Jet Airways -- 34 viikoittaista lentoa reitillä MIA -- JFK\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Miami lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen New York joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten American Airlines, liikennöivät viikoittain 426 lentoa reitillä Miami -- New York. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Miami (MIA) liikennöidään viikoittain 600 lentoa kohteeseen New York (LGA).\n* Lentoasemalta Miami (MIA) liikennöidään viikoittain 597 lentoa kohteeseen New York (EWR).\n* Lentoasemalta Miami (MIA) liikennöidään viikoittain 458 lentoa kohteeseen New York (JFK).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Miami – New York?

  Suora lento reitillä Miami -- New York kestää yleensä noin 2 tuntia, 51 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 758,64 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia, 16 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 2 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Miami – New York?

  * Lento reitillä Miami (MIA) -- New York (LGA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.21\n * Aikaisin saapumisaika: 08.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.57\n\n\n\n* Lento reitillä Miami (MIA) -- New York (EWR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 08.59\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.30\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.32\n\n\n\n* Lento reitillä Miami (MIA) -- New York (JFK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.56\n * Aikaisin saapumisaika: 00.33\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.03\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.54\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Miami – New York liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Miami -- New York liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------|----------------|\n| American Airlines | Boeing 737-800 |\n| Delta Air Lines | Boeing 737-800 |\n| Frontier Airlines | Boeing 737-800 |\n| United Airlines | Boeing 737-800 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Miami – New York?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit New York

Näytä kaikki 4 017 majoitusliikettä kohteessa New York
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York, NY
  2.5 kautta 5.0
   
   
  2,9/5 (427 arvostelua)

  Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin ...

  Hotel Pennsylvania85 €

  Hotel Pennsylvania85 €
  Paramount Times Square

  Paramount Times Square

  235 West 46th Street, New York, NY
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,3/5 (15 arvostelua)

   Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee Richard Rodgers Theatre, Times Square ja Music Box Theatre. Broadway ja Minskoff Theater ovat myös 5 minuutin kävelymatkan ...

   Paramount Times Square75 €

   Paramount Times Square75 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.