Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Portland

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Portland

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi PDX
Lennon hinta 917 €

Lennot Helsinki – Portland

Onko kohteiden Helsinki ja Portland välillä suoria lentoja?

Jos haluat varata suoran lennon kohteiden Helsinki ja Portland välillä, se ei ole mahdollista tällä hetkellä. Tällä reitillä ei ole suoria lentoja. Mutta usea lentoyhtiö operoi välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Portland välisille lennoille?

Haluatko tietää hieman lisää matkastasi kohteiden Helsinki ja Portland välillä? Kuten lähtö- ja kohdekenttien nimet? Lähtölentokenttä on mitä todennäköisemmin Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Portland, OR (PDX-Portlandin kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Portland välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Voit lopettaa parhaiten sopivan lentoyhtiön etsintää. Olemme tehneet sen puolestasi ja löytäneet valikoiman yhtiöitä, jotka operoivat lentoja kohteiden Helsinki ja Portland välillä. Yksi niistä on Delta Air Lines, joka tarjoaa 18 lentoa joka kuukausi. Toinen vaihtoehto on Virgin Atlantic, joka lentää 18 lentoa näiden kaupunkien välillä joka kuukausi. Jos varaat hieman aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen, voit taata, että olet löytänyt parhaan tarjouksen.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Portland välillä on?

Koska kohteiden Helsinki ja Portland välillä lennetään keskimäärin 18 lentoa joka kuukausi, loman suunnittelu ei ole vaikeaa. Päätä milloin haluat lähteä matkaan ja valitse haluamasi istuinpaikka – unohtumaton seikkailu odottaa.

Varatuimmat hotellit Portland

Näytä kaikki 1 306 majoitusliikettä kohteessa Portland
111 €
Staypineapple, Hotel Rose, Downtown Portland

Staypineapple, Hotel Rose, Downtown Portland

3.5 kautta 5.0 50 SW Morrison Street, Portland, OR
Staypineapple, Hotel Rose, Downtown Portland on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tom McCall Waterfront Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 142 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
81 €
Red Lion Hotel on the River Jantzen Beach

Red Lion Hotel on the River Jantzen Beach

3.0 kautta 5.0 909 N Hayden Island Dr, Portland, OR
Red Lion Hotel on the River Jantzen Beach on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jantzen Beach Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 320 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
93 €
Mark Spencer Hotel

Mark Spencer Hotel

3.0 kautta 5.0 409 Sw 11th Ave, Portland, OR
Mark Spencer Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Roseland Theater. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja konferenssikeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 102 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.