Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Washington

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Washington

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi DCA
Lennon hinta 568 €

Lennot Helsingistä Washingtoniin tuovat Yhdysvaltain politiikan keskiöön

Yhdysvaltain pääkaupunki Washington D.C. sijaitsee Potomac-joen varrella Yhdysvaltain itärannikolla. Täällä sijaitsevat Valkoinen talo sekä Yhdysvaltain kongressi ja senaatti. Kaupungin väkiluku on alle 700 000, mutta laajempi metropolialue, joka ulottuu myös Baltimoreen ja Virginian pohjoisosaan, käsittää noin 9,5 miljoonaa asukasta.

Kello on täällä 7 tuntia Suomen aikaa jäljessä, joskin siirtyminen kesä- ja talviaikaan tapahtuu hieman eri aikaan ja muuttaa aikaeroa keväisin ja syksyisin. Yhdysvaltain itärannikolla ilmasto on suomalaisittain lauhkea. Päivän ylin lämpötila on kesäkuukausina keskimäärin 30 asteen tuntumassa. Talvi on viileä, ja vaikka päivän ylin lämpötila on lähellä 10 astetta, öisin on usein pakkasta. Jos haluat halvat lennot Helsingistä Washingtoniin, kannattaa välttää suurimpia amerikkalaisia matkailusesonkeja, joita ovat kiitospäivä marraskuun lopulla sekä joulun ja uudenvuoden aika.

Washington D.C:tä palvelee kaksi kansainvälistä ja yksi kansallinen lentoasema. Matkustajamääriltään suurin näistä on Baltimore–Washingtonin kansainvälinen (Thurgood Marshallin) lentoasema (BWI), joka sijaitsee 51 km Washingtonista koilliseen ja 16 km Baltimoresta etelään. Toinen kansainvälinen lentoasema on Dullesin lentoasema (IAD), joka sijaitsee Virginiassa 40 kilometriä Washingtonin keskustasta länteen. Ronald Reaganin kansallinen lentoasema (DCA) sijaitsee Virginian Arlingtonin piirikunnassa, 5 km Washingtonin keskustasta etelään.

Asiakirjat kuntoon ennen matkaa

Yhdysvaltoihin kansainvälisellä lennolla saapuvien on varauduttava jonoihin ja kyselyihin maahantulon syistä ja kestosta. Kun olet varannut lennot Helsingistä Washingtoniin, varmista, että sinulla on voimassa oleva ESTA-lupa (Electronic System for Travel Authorisation). Sitä on anottava hyvissä ajoin ennen matkaa verkossa.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Jos lähdet matkaan Helsingistä, pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle kehärataa pitkin I-junalla Tikkurilan kautta tai P-junalla Myyrmäen kautta. Perille pääset myös seutuliikenteen busseilla tai Finnair City Busilla, jolla matka taittuu seutubussia nopeammin. Jos matka kentälle ei suuntaudu Helsingin keskustan kautta, huomaa, että kaukoliikenteen bussivuoroista osa ajaa suoraan lentoasemalle tai sen kautta. Autoakaan ei tarvitse kotiin jättää, vaan voit laittaa sen lentoparkkiin matkan ajaksi. Lentoparkkialueilta pääsee bussikuljetuksella terminaaleihin. Jos olet yöpynyt lentokentän lähihotelleissa, niilläkin on oma maksuton bussikuljetuksensa kentälle.

Thurgood Marshallin lentoasemalta kaupunkiin

Thurgood Marshallin lentoaseman E-terminaali on kansainvälisten lentojen laskeutumispaikka. Washingtoniin vievät WMATAn (Washington Metropolitan Area Transit Authorityn) bussit. Seuraa kansainvälisestä terminaalista käsin ”Public Transit” -kylttejä ja nouse bussiin B30. Se vie Greenbeltin metroasemalle, josta on metroyhteys eri puolille Washingtonia.

Amtrak-juna-asemalle pääsee maksuttomalla bussikuljetuksella. Amtrak vie Washingtonin suuntaan Union Station -asemalle, ja lipun hinta on 15–30 dollaria. Saman välin voi kulkea myös MARC-junalla. Lentoasemalla päivystävät myös taksit, shuttle-bussit ja lukuisat autonvuokraamot.

Dullesin lentoasemalta kaupunkiin

Dullesin lentoaseman on suunnitellut suomalaissyntyinen arkkitehti Eero Saarinen. Sieltä käsin operoiva Washington Flyer tarjoaa bussikuljetusta (Silver Line Express) Wiehle-Reston Eastin metroasemalle. Matkan hinta on 5 dollaria, ja liput ostetaan pääterminaalin tiskiltä saapuvien lentojen oven 4 sisäpuolelta. Matkatavaroiden noutoalueelta on kuljettava ramppi ylös 4-ovelle. Washington Flyer tarjoaa myös kimppatakseja (Super Shuttle ja Supreme Airport Shuttle) ja taksipalveluita kaupunkiin. Taksin hinta on noin 70 dollaria.

Kentältä voi luonnollisesti myös vuokrata auton omaan käyttöön. Kaupunkiin ajetaan Dulles Toll Roadia, joka on maksullinen tie. Autoilijan on tiemaksupisteellä tärkeää valita oikea kaista: jos autossa ei ole automaattista E-Zpass-transponderia, aja joko Exact Change- tai Full Service -kaistaa. Luottokortti ei käy maksuvälineeksi, ei myöskään yli 20 dollarin seteli. Exact Change -kaistalla sinulla on oltava oikea määrä kolikoita, Full Service -tiski taas on miehitetty ja saat tarvittaessa vaihtorahaa takaisin, kuitenkin korkeintaan 20 dollarin setelistä.

Ronald Reaganin lentoasemalta kaupunkiin

Ronald Reaganin lentoasemalta kaupunkiin pääsee metron sinisellä tai keltaisella linjalla. Taksimatka kaupungin keskustaan maksaa noin 15 dollaria. SuperShuttle tarjoaa myös kimppataksipalveluita. Autonvuokraamojen tiskit löytyvät rakennuksesta Terminal Garage A.

Helsinki - Washington Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Washington?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Washington on 517 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Washington. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Washington on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Washington on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Washington on tarjolla 359 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Washington?

  reitillä Helsinki -- Washington liikennöi 12 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Washington -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Washington: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Washington Dulles Intl. (IAD), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Washington voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Washington Dulles Intl. (IAD)\n* Ronald Reagan Washington National (DCA)\n* Baltimore Washington Intl. Thurgood Marshall (BWI)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Washington.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Washington?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Washington hintaan 517 €! Reitillä Helsinki -- Washington 12 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Washington (IAD)\n * Finnair\n * American Airlines\n * British Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Washington (BWI)\n * American Airlines\n * Finnair\n * British Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Washington (DCA)\n * American Airlines\n * British Airways\n * Iberia Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Washington useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Washington (IAD)\n * Finnair -- 91 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- IAD\n \n\n * American Airlines -- 30 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- IAD\n \n\n * British Airways -- 28 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- IAD\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Washington (BWI)\n * American Airlines -- 20 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BWI\n \n\n * Finnair -- 20 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BWI\n \n\n * British Airways -- 15 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BWI\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Washington (DCA)\n * American Airlines -- 19 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DCA\n \n\n * British Airways -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DCA\n \n\n * Iberia Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- DCA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Washington joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 91 lentoa reitillä Helsinki -- Washington. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 238 lentoa kohteeseen Washington (IAD).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 62 lentoa kohteeseen Washington (BWI).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 59 lentoa kohteeseen Washington (DCA).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Washington tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Washington ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 11 tuntia, 20 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 6 938,01 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 20 tuntia, 54 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 16 tuntia, 6 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Washington?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Washington (IAD)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 12.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.35\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Washington (BWI)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 11.25\n * Aikaisin saapumisaika: 17.21\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.39\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Washington (DCA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 12.45\n * Aikaisin saapumisaika: 18.46\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.59\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Washington?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Washington

Näytä kaikki 1 686 majoitusliikettä kohteessa Washington
The Fairfax at Embassy Row, Washington, D.C.

The Fairfax at Embassy Row, Washington, D.C.

2100 Massachusetts Avenue NW, Washington, DC
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (7 arvostelua)

  Anderson House Museum ja Phillips Collection sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Dupont Circle ja George Washington University ...

  The Fairfax at Embassy Row, Washington, D.C.99 €

  The Fairfax at Embassy Row, Washington, D.C.99 €
  Hamilton Hotel Washington DC

  Hamilton Hotel Washington DC

  1001 14th St NW, Washington, DC
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (10 arvostelua)

   Lafayette Square, Valkoinen talo ja CityCenterDC sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Ford's Theater ja Walter E. Washington ...

   Hamilton Hotel Washington DC89 €

   Hamilton Hotel Washington DC89 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.