Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Frankfurt New York

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Frankfurt - New York

Lähtölentokentän IATA-koodi FRA
Kohdelentokentän IATA-koodi JFK
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 363 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 55 minuuttia

Lennot Frankfurt–New York

Oletko suuntaamassa kohteeseen New York? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Frankfurt–New York löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin New York on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Frankfurt–New York – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Frankfurt–New York etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Frankfurt kohteeseen New York saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Frankfurt–New York ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen New York?

Jos olet matkustamassa kohteeseen New York, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen New York nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Frankfurt–New York

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Frankfurt–New York maksaa tällä hetkellä vain 364 €, kallein puolestaan jopa 368 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 244 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Frankfurt – New York

Onko kohteiden Frankfurt ja New York välillä suoria lentoja?

Kohteiden Frankfurt ja New York välillä on tarjolla muutama reitti. Ensimmäinen reitti on Frankfurt (FRA-Frankfurtin kansainvälinen lentoasema) – New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema). Tällä reitillä liikennöivät eri lentoyhtiöt, joihin kuuluu Lufthansa ja Singapore Airlines, Toinen reitti on Frankfurt (FRA-Frankfurtin kansainvälinen lentoasema) – Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema). Tätä reittiä liikennöi useimmiten United Airlines tai Lufthansa.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Frankfurt ja New York välillä kestää?

Kohteiden Frankfurt ja New York välinen matka on 6 200 km ja lentoaika on keskimäärin 8 tuntia ja 39 minuuttia. Mutta sään salliessa lentoon saattaa mennä vain 8 tuntia ja 35 minuuttia. Jos etsit suoria lentoja, Lufthansa ja American Airlines tarjoavat usein hyviä vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Frankfurt ja New York välisille lennoille?

Jos mietit miten voit lentää kohteiden Frankfurt ja New York välillä, tässä ovat yleisimmät reitit:

  • Frankfurt (FRA-Frankfurtin kansainvälinen lentoasema) – New York, NY (JFK-John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema): 98 lentoa viikossa
  • Frankfurt (FRA-Frankfurtin kansainvälinen lentoasema) – Newark (EWR-Libertyn kansainvälinen lentoasema): 37 lentoa viikossa
  • Frankfurt (FRA-Frankfurtin kansainvälinen lentoasema) – New York, New York (LGA-LaGuardia): 20 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Frankfurt ja New York välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa varatessaan monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten hyvää ruokaa tai ystävällistä palvelua. Vertaa näitä tunnettuja yhtiöitä löytääksesi sen, mikä tarjoaa juuri haluamasi mukavuudet:

  • Lufthansa, 196 lentoa kuussa
  • American Airlines, 193 lentoa kuussa
  • British Airways, 193 lentoa kuussa
  • United Airlines, 186 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 20 lentoa kuussa
  • Delta Air Lines, 18 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Frankfurt ja New York välillä on?

14 päivittäistä lentoa reitillä Frankfurt – New York takaavat, että matkan varaaminen kohteeseen New York ei jää vain haaveeksi.

Varatuimmat hotellit New York

Näytä kaikki 3 527 majoitusliikettä kohteessa New York
80 €
Arlo SoHo

Arlo SoHo

4.0 kautta 5.0 231 Hudson Street, New York, NY
Arlo SoHo on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta New York University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 325 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
80 €
Arlo NoMad

Arlo NoMad

4.0 kautta 5.0 11 East 31st Street, New York, NY
Arlo NoMad on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta 5th Avenue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 249 huonetta 31 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
119 €
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham

Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham

4.0 kautta 5.0 8-08 Queens Plaza South, Long Island City, NY
Ravel Hotel Trademark Collection by Wyndham on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (syöpäsairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 113 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.