Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Honolulu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Honolulu

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi HNL
Lennon hinta 868 €

Lennot Helsingistä Honoluluun palmujen alle

Lähde unelmiesi rantalomalle varaamalla halvat lennot Helsingistä Honoluluun! Honolulu sijaitsee Havaijilla, Oahun saaren kaakkoisosassa ja kaupungin nimi tarkoittaa havaijin kielellä suojaista lahtea. Honolulu on myös Havaijin pääkaupunki, jonka maailmankuulu Waikikin ranta on kaikkien rantalomia rakastavien mekka. Waikikin alue on myös terassi-illallisten, yöelämän ja ostosten keskuspaikka, jossa palmut huojuvat ja tuliperäinen Diamond Headin kraatteri piirtyy horisonttiin. Nyt sinulla on tilaisuus lähteä Helsingistä viettämään elämäsi rantaloma huojuvien palmujen alle!

Helsingistä kohti Honolulua

Suomesta ei tehdä suoria lentoja Honoluluun. Yksi parhaista lennoista Helsingistä Honoluluun on SAS:n lento lyhyellä välilaskulla Arlandan kautta, jonka jälkeen lennetään Los Angelesiin laskeutuen Los Angelesin kansainväliselle lentokentälle (LAX). Sieltä matka jatkuu muutaman tunnin välilaskun jälkeen Honoluluun, johon matka kestään enää vain 5 tuntia 48 minuuttia! Kokonaismatka-aikaa näillä lennoilla on 24 tuntia 58 minuuttia. Helsingistä Honoluluun pääsee kahdella välilaskulla myös Frankfurtin ja Vancouverin kautta, jolloin matka-aika on vähän yli 26 tuntia. Lento Helsingistä Honoluluun onnistuu myös ottamalla Helsingistä lento Los Angelesiin ja Los Angelesista United Airlinesin operoima suora lento Honoluluun. Yhdellä välilaskulla Lontoosta Honoluluun lennät puolestaan Westjetillä Vancouverin kautta. Jos budjettisi on tiukka, tarkista myös lennot New Yorkin kautta, josta John F. Kennedyn kansainväliseltä lentoasemalta lähtee Honoluluun American Airlinesin operoimia suoria lentoja. Paras aika varata halvat lennot Helsingistä Honoluluun on vähintään kaksi kuukautta ennen matkaa. Vuoden halvin kuukausi lentää sinne on helmikuu ja kallein kuukausi on heinäkuu. Honolulu kuuluu Yhdysvalloille, joten sen valuutta on Yhdysvaltain dollari. Honolulun rannikoiden trooppisen ilmaston lisäksi vuoristoisilla Mauilla sekä Havaijin saarella on useita ilmastotyyppejä, jotka jakaantuvat niin sanottuihin tuulen ja suojanpuoleisiin alueisiin. Jälkimmäiset näistä ovat kuivempia, vähäsateisempia ja aurinkoisempia. Matkailu keskittyy luonnollisesti näihin ilmastotyyppeihin, saarten länsi- ja kaakkoisosiin. Honolulussa lämpimimmän kuukauden eli elokuun keskilämpötila on 28 °C ja kylmimmän eli helmikuun keskilämpötila on 23 °C. Vuorilla lämpötila saattaa laskea jopa nollan alapuolelle ja silloin siellä saatetaan saada myös lunta. Honolulun matkalle ei toisin sanoen säärajoituksia ole, erityisesti, jos aiot pysytellä rannikoiden tuntumassa.

Lennot Helsingistä Honoluluun lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL). Sinne on Helsingin keskustasta matkaa noin 20 kilometriä. Ellet ole liikkeellä omalla autolla, Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkee Helsingin keskustasta suora junayhteys. Kehärataa kiertävät I- ja P-junat ovat perillä Helsinki-Vantaan lentoasemalla noin puolessa tunnissa. Rautatieaseman viereisestä laiturista lähtee kentälle myös paikallisbussi numero 615 ja Elielinaukiolta lähtee Finnairin lentokenttäbussi Citybus. Taksi on myös oiva vaihtoehto, ja pääset sellaisen kyytiin kätevästi Helsingin rautatieaseman edustalta. Jos saavut kentälle junalla muualta kuin Helsingistä, voit vaihtaa pohjoisesta tai idästä tullessa junaa Tikkurilan uudessa matkakeskuksessa, josta junamatka kentälle kestää vain kahdeksan minuuttia. Turun suunnasta saapuvat vaihtavat junaa Pasilassa.

Honoluluun saapuminen

Honolulun kansainvälinen lentoasema (HNL) sijaitsee Oahun saarella. Se on niin kooltaan kuin matkustajamäärältään Havaijin suurin lentoasema ja koko osavaltion lentoliikenteen tärkein solmukohta, jolta lähtee vuosittain matkaan yli 21 miljoonaa matkustajaa. Se on myös yksi Yhdysvaltain vilkkaimmista kentistä, jossa on kolme terminaalia ja josta operoivat Yhdysvaltain suurimpien lentoyhtiöiden lisäksi muun muassa kanadalaiset, kiinalaiset ja japanilaiset yhtiöt. Havaijin saarten välisiä lentoja tarjoavat Hawaijian Airlines, Mokulele Airline ja Island Air. Lentoasema sijaitsee 10 kilometriä Honolulun keskustasta. Jos olet menossa Waikikin rannan hotelleihin, sinut vie sinne lentokenttäbussi, joka liikennöi vuorokauden ympäri. Se lähtee kadonneiden matkatavaroiden tiskin läheltä, terminaalin ulkopuolelta. Jos olet menossa muualle kuin Waikikin alueelle, kannattaa tarkistaa hotellista kuljetusmahdollisuus kentältä kaupunkiin, sillä kentältä Honoluluun lähtevässä paikallisbussissa ei saa kuljettaa käsimatkatavaraa isompaa laukkua. Jos hotelli ei tarjoa noutopalvelua, paras vaihtoehto Honoluluun pääsemiseksi on taksi. Muihin kuin Honolulun tai Waikikin suuntaan lähtee linja-autoja Ala Moanan ostoskeskuksesta. Jos aiot liikkua Honolulun ulkopuolella, vuokra-auto saattaa olla hyvä idea, sillä saaren julkiset liikenneyhteydet eivät ole kovin kattavia.

Varatuimmat hotellit Honolulu

Näytä kaikki 3 441 majoitusliikettä kohteessa Honolulu
130 €
Hilton Waikiki Beach

Hilton Waikiki Beach

4.0 kautta 5.0 2500 Kuhio Ave, Honolulu, HI
Hilton Waikiki Beach on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waikiki Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille lanait ja pillowtop-patjat.
130 €
Hyatt Place Waikiki Beach

Hyatt Place Waikiki Beach

3.5 kautta 5.0 175 Paoakalani Ave, Honolulu, HI
Hyatt Place Waikiki Beach on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Honolulu Zoo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
153 €
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

4.0 kautta 5.0 2005 Kalia Rd, Honolulu, HI
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Royal Hawaiian Center. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja kuntokeskus. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.