Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Honolulu

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Honolulu

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi HNL
Lennon hinta 1,186 €

Lennot Helsingistä Honoluluun palmujen alle

Lähde unelmiesi rantalomalle varaamalla halvat lennot Helsingistä Honoluluun! Honolulu sijaitsee Havaijilla, Oahun saaren kaakkoisosassa ja kaupungin nimi tarkoittaa havaijin kielellä suojaista lahtea. Honolulu on myös Havaijin pääkaupunki, jonka maailmankuulu Waikikin ranta on kaikkien rantalomia rakastavien mekka. Waikikin alue on myös terassi-illallisten, yöelämän ja ostosten keskuspaikka, jossa palmut huojuvat ja tuliperäinen Diamond Headin kraatteri piirtyy horisonttiin. Nyt sinulla on tilaisuus lähteä Helsingistä viettämään elämäsi rantaloma huojuvien palmujen alle!

Helsingistä kohti Honolulua

Suomesta ei tehdä suoria lentoja Honoluluun. Yksi parhaista lennoista Helsingistä Honoluluun on SAS:n lento lyhyellä välilaskulla Arlandan kautta, jonka jälkeen lennetään Los Angelesiin laskeutuen Los Angelesin kansainväliselle lentokentälle (LAX). Sieltä matka jatkuu muutaman tunnin välilaskun jälkeen Honoluluun, johon matka kestään enää vain 5 tuntia 48 minuuttia! Kokonaismatka-aikaa näillä lennoilla on 24 tuntia 58 minuuttia. Helsingistä Honoluluun pääsee kahdella välilaskulla myös Frankfurtin ja Vancouverin kautta, jolloin matka-aika on vähän yli 26 tuntia. Lento Helsingistä Honoluluun onnistuu myös ottamalla Helsingistä lento Los Angelesiin ja Los Angelesista United Airlinesin operoima suora lento Honoluluun. Yhdellä välilaskulla Lontoosta Honoluluun lennät puolestaan Westjetillä Vancouverin kautta. Jos budjettisi on tiukka, tarkista myös lennot New Yorkin kautta, josta John F. Kennedyn kansainväliseltä lentoasemalta lähtee Honoluluun American Airlinesin operoimia suoria lentoja. Paras aika varata halvat lennot Helsingistä Honoluluun on vähintään kaksi kuukautta ennen matkaa. Vuoden halvin kuukausi lentää sinne on helmikuu ja kallein kuukausi on heinäkuu. Honolulu kuuluu Yhdysvalloille, joten sen valuutta on Yhdysvaltain dollari. Honolulun rannikoiden trooppisen ilmaston lisäksi vuoristoisilla Mauilla sekä Havaijin saarella on useita ilmastotyyppejä, jotka jakaantuvat niin sanottuihin tuulen ja suojanpuoleisiin alueisiin. Jälkimmäiset näistä ovat kuivempia, vähäsateisempia ja aurinkoisempia. Matkailu keskittyy luonnollisesti näihin ilmastotyyppeihin, saarten länsi- ja kaakkoisosiin. Honolulussa lämpimimmän kuukauden eli elokuun keskilämpötila on 28 °C ja kylmimmän eli helmikuun keskilämpötila on 23 °C. Vuorilla lämpötila saattaa laskea jopa nollan alapuolelle ja silloin siellä saatetaan saada myös lunta. Honolulun matkalle ei toisin sanoen säärajoituksia ole, erityisesti, jos aiot pysytellä rannikoiden tuntumassa.

Lennot Helsingistä Honoluluun lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL). Sinne on Helsingin keskustasta matkaa noin 20 kilometriä. Ellet ole liikkeellä omalla autolla, Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkee Helsingin keskustasta suora junayhteys. Kehärataa kiertävät I- ja P-junat ovat perillä Helsinki-Vantaan lentoasemalla noin puolessa tunnissa. Rautatieaseman viereisestä laiturista lähtee kentälle myös paikallisbussi numero 615 ja Elielinaukiolta lähtee Finnairin lentokenttäbussi Citybus. Taksi on myös oiva vaihtoehto, ja pääset sellaisen kyytiin kätevästi Helsingin rautatieaseman edustalta. Jos saavut kentälle junalla muualta kuin Helsingistä, voit vaihtaa pohjoisesta tai idästä tullessa junaa Tikkurilan uudessa matkakeskuksessa, josta junamatka kentälle kestää vain kahdeksan minuuttia. Turun suunnasta saapuvat vaihtavat junaa Pasilassa.

Honoluluun saapuminen

Honolulun kansainvälinen lentoasema (HNL) sijaitsee Oahun saarella. Se on niin kooltaan kuin matkustajamäärältään Havaijin suurin lentoasema ja koko osavaltion lentoliikenteen tärkein solmukohta, jolta lähtee vuosittain matkaan yli 21 miljoonaa matkustajaa. Se on myös yksi Yhdysvaltain vilkkaimmista kentistä, jossa on kolme terminaalia ja josta operoivat Yhdysvaltain suurimpien lentoyhtiöiden lisäksi muun muassa kanadalaiset, kiinalaiset ja japanilaiset yhtiöt. Havaijin saarten välisiä lentoja tarjoavat Hawaijian Airlines, Mokulele Airline ja Island Air. Lentoasema sijaitsee 10 kilometriä Honolulun keskustasta. Jos olet menossa Waikikin rannan hotelleihin, sinut vie sinne lentokenttäbussi, joka liikennöi vuorokauden ympäri. Se lähtee kadonneiden matkatavaroiden tiskin läheltä, terminaalin ulkopuolelta. Jos olet menossa muualle kuin Waikikin alueelle, kannattaa tarkistaa hotellista kuljetusmahdollisuus kentältä kaupunkiin, sillä kentältä Honoluluun lähtevässä paikallisbussissa ei saa kuljettaa käsimatkatavaraa isompaa laukkua. Jos hotelli ei tarjoa noutopalvelua, paras vaihtoehto Honoluluun pääsemiseksi on taksi. Muihin kuin Honolulun tai Waikikin suuntaan lähtee linja-autoja Ala Moanan ostoskeskuksesta. Jos aiot liikkua Honolulun ulkopuolella, vuokra-auto saattaa olla hyvä idea, sillä saaren julkiset liikenneyhteydet eivät ole kovin kattavia.

Helsinki - Honolulu Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Honolulu?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Honolulu on 1,186 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Honolulu. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Honolulu on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Honolulu on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Honolulu on tarjolla 12 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Honolulu?

  reitillä Helsinki -- Honolulu liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Honolulu -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Honolulu: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Honolulu Intl. (HNL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Honolulu.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Honolulu?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Honolulu hintaan 1,186 €! Reitillä Helsinki -- Honolulu 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Honolulu (HNL)\n * American Airlines\n * Finnair\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Honolulu useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Honolulu (HNL)\n * American Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HNL\n \n\n * Finnair -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HNL\n \n\n * British Airways -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- HNL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Honolulu joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten American Airlines, liikennöivät viikoittain 3 lentoa reitillä Helsinki -- Honolulu. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 12 lentoa kohteeseen Honolulu (HNL).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Honolulu tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Honolulu ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 21 tuntia, 13 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 13 188,97 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 21 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 21 tuntia, 16 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Honolulu?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Honolulu (HNL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 16.40\n * Aikaisin saapumisaika: 22.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.48\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Honolulu?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Honolulu

Näytä kaikki 2 130 majoitusliikettä kohteessa Honolulu
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

2005 Kalia Rd, Honolulu, HI
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (32 arvostelua)

  Royal Hawaiian Center ja Waikiki Beach sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Honolulu Zoo ja University ...

  Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort201 €

  Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort201 €
  'Alohilani Resort Waikiki Beach

  'Alohilani Resort Waikiki Beach

  2490 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (4 arvostelua)

   Kuhio Beach Park, International Market Place ja Honolulu Zoo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta, ...

   'Alohilani Resort Waikiki Beach258 €

   'Alohilani Resort Waikiki Beach258 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.