Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Honolulu

155 €
Hilton Waikiki Beach

Hilton Waikiki Beach

4.0 kautta 5.0 2500 Kuhio Ave, Honolulu, HI
Hilton Waikiki Beach on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waikiki Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille lanait ja pillowtop-patjat.
138 €
Hyatt Place Waikiki Beach

Hyatt Place Waikiki Beach

3.5 kautta 5.0 175 Paoakalani Ave, Honolulu, HI
Hyatt Place Waikiki Beach on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Honolulu Zoo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
153 €
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

4.0 kautta 5.0 2005 Kalia Rd, Honolulu, HI
Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Royal Hawaiian Center. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja kuntokeskus. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
232 €
Outrigger Waikiki Beach Resort

Outrigger Waikiki Beach Resort

4.0 kautta 5.0 2335 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
Outrigger Waikiki Beach Resort on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta International Market Place. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut lanait.
112 €
Aston Waikiki Beach Hotel

Aston Waikiki Beach Hotel

3.5 kautta 5.0 2570 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
Aston Waikiki Beach Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waikiki Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
245 €
'Alohilani Resort Waikiki Beach

'Alohilani Resort Waikiki Beach

5.0 kautta 5.0 2490 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI
'Alohilani Resort Waikiki Beach on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waikiki Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
270 €
Prince Waikiki

Prince Waikiki

4.5 kautta 5.0 100 Holomoana St, Honolulu, HI
Prince Waikiki on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ala Wai Yacht Harbor. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja allasbaarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja jääkaapin.
254 €
Sheraton Waikiki

Sheraton Waikiki

4.0 kautta 5.0 2255 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
Sheraton Waikiki on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waikiki Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille lanait ja pillowtop-patjat.
507 €
The Ritz-Carlton Residences, Waikiki Beach

The Ritz-Carlton Residences, Waikiki Beach

5.0 kautta 5.0 383 Kalaimoku Street, Waikiki Beach, Honolulu, HI
The Ritz-Carlton Residences, Waikiki Beach on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Hawaiian Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja välipalabaarin/delin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
194 €
The Modern Honolulu by Diamond Resorts

The Modern Honolulu by Diamond Resorts

4.5 kautta 5.0 1775 Ala Moana Boulevard, Honolulu, HI
The Modern Honolulu by Diamond Resorts on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ala Wai Yacht Harbor. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
130 €
Sheraton Princess Kaiulani

Sheraton Princess Kaiulani

3.5 kautta 5.0 120 Kaiulani Ave, Honolulu, HI
Sheraton Princess Kaiulani on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Waikiki Beach on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja parvekkeen.
318 €
Moana Surfrider, A Westin Resort & Spa, Waikiki Beach

Moana Surfrider, A Westin Resort & Spa, Waikiki Beach

4.5 kautta 5.0 2365 Kalakaua Avenue, Honolulu, HI
Moana Surfrider, A Westin Resort & Spa, Waikiki Beach on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waikiki Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla 2 ravintolaa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 4,5 tähden lomakylässä on 791 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.
193 €
Waikiki Beach Marriott Resort & Spa

Waikiki Beach Marriott Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 2552 Kalakaua Ave, Honolulu, HI
Waikiki Beach Marriott Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Waikiki Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja pillowtop-patjat.
154 €
Ala Moana Hotel

Ala Moana Hotel

3.5 kautta 5.0 410 Atkinson Drive, Honolulu, HI
Ala Moana Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hawaii Convention Center (kokouskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 1115 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
54 €
Ohia Waikiki Studio Suites

Ohia Waikiki Studio Suites

3.0 kautta 5.0 2280 Kuhio Ave, Honolulu, HI
Ohia Waikiki Studio Suites on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta International Market Place. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 251 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Honolulu

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Honolulu

Näytä kaikki

Kohteen Honolulu hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Honolulu? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Ala Moana Center, Honolulu Harbor ja Ala Moanan rantapuisto. Voit valita 3440 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Honolulu löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Honolulu, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Honolulu tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 24 lentokenttähotellia
 • 89 halpaa hotellia
 • 183 lapsiystävällistä hotellia
 • 82 luksushotellia
 • 25 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Honolulu

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Honolulu, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Honolulu niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Embassy Suites by Hilton Waikiki Beach Walk
 • Hyatt Place Waikiki Beach
 • Vive Hotel Waikiki

Nämä kohteen Honolulu hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort
 • Embassy Suites by Hilton Waikiki Beach Walk
 • Outrigger Reef Waikiki Beach Resort

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Honolulu hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Luana Waikiki Hotel & Suites
 • Hyatt Place Waikiki Beach
 • Waikiki Beach Marriott Resort & Spa

Kohteeseen Honolulu tutustuminen

Honolulu on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja satamastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Honolulu ja sen lähellä kuuluu:

 • Honolulu Harbor
 • Ala Moanan rantapuisto
 • Ala Moana Center
 • Royal Hawaiian Center
 • International Market Place
 • Waikiki Beach
 • Honolulu Zoo

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Honolulu, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Honolulu, Havaiji (HNL-Daniel K. Inouyen kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Honolulu?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Honolulu, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja syyskuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Honolulu, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas kesäkuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 28 °C ja öisin 19 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 161 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 31 °C päivisin ja 21 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 32 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 32 °C ja öisin 23 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 45 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 31 °C ja 19 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 191 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Honolulu on 428 cm.

Viimeksi varatut hotellit Honolulu

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.