Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Chicago

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi ORD
Lennon hinta 536 €

Halvat lennot Helsingistä Chicagoon tuovat sinut Keskilännen porteille

Chicago sijaitsee Illinois’n osavaltiossa Yhdysvaltain Keskilännessä. Tämä monipuolinen suurkaupunki tarjoaa museoiden, ravintoloiden ja shoppailun lisäksi rentouttavan loman sen monissa puistoissa sekä ihastuttavilla uimarannoilla. Chicagossa talvet ovat kylmiä ja tuuli jäätävä, kun taas kesä on suomalaisittain pitkä ja kuuma. Päivän ylin lämpötila on vielä lokakuussa keskimäärin 15 astetta.

Lennot Helsingistä Chicagoon saa halvimmalla Yhdysvaltain matkailusesongin ulkopuolella. Kannattaa siis välttää etenkin marraskuun lopun kiitospäivän sukujuhlien sesonkia ja joulun ja uudenvuoden aikaa. Amerikkalaiset pitävät lyhyet kesälomansa tavallisesti heinä–elokuussa, joten edullisemmin lentoja saa usein näiden kuukausien ulkopuolella.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääset monilla kaukoliikenteen bussivuoroilla. Jos olet tulossa Helsingistä, ota allesi I- tai P-juna, seutuliikenteen bussi tai Finnair City Bus. Jos kurvaat kentälle autolla, voit parkkeerata autosi vaikka viimeiseen ruutuun, sillä lentoparkkialueilta on bussikuljetus terminaaleihin. Lentokentän lähellä olevilla hotelleilla on oma maksuton bussikuljetuksensa kentälle.

Kahden kentän kaupunki

Chicagoa palvelee kaksi kansainvälistä lentoasemaa: O’Hare (ORD) sijaitsee kaupungista 27 kilometriä luoteeseen ja Midway (MDW) 13 kilometriä lounaaseen. Finnair tarjoaa suoria lentoja Helsingistä O’Haren lentoasemalle toukokuusta lokakuulle. Lennon kesto on 9 h 10 min. Yhdellä välilaskulla Chicagoon pääsee muiden muassa Air Berlinin, SASin ja Lufthansan kyydillä.

Molemmilta kentiltä kaupungin keskustaan (The Loop) pääsee L-junalla, joka on kaupungin liikenneyhtiö CTA:n vilkkaasti liikennöivä kaupunkijuna. Kirjainlyhenne L tulee sanasta elevated, sillä suurin osa verkostosta kulkee korotetulla radalla katujen yläpuolella. L-juna maksetaan Ventra transit account -kortille ladatulla kaudella tai arvolla. Ventra-kortit ja yksittäisiä matkaliput ostetaan asemien automaateista. Jos et hanki Ventra-korttia, voit maksaa NFC-lähiluettavalla maksukortilla. Lataamalla älypuhelimeen Ventra-sovelluksen voit myös ostaa mobiililipun puhelimeesi. Tämä ei kuitenkaan ole viisas vaihtoehto, jos käytät suomalaista puhelinliittymää ja joudut maksamaan verkon käytöstä Yhdysvalloissa roaming-maksuja. CTA:n busseissa voit maksaa myös käteisellä, mutta tällöin sinulla on oltava tasaraha, eikä lipulla ole vaihto-oikeutta.

Matka O’Haren lentoasemalta kaupunkiin

O’Haren kentällä on viisi terminaalia. Kaupunkiin pääset L-junan sinisellä linjalla. Blue Line Station sijaitsee terminaali 2:ssa, johon pääset kävellen tai lentokentän sisäisellä ATS-junalla. Sininen linja operoi 24 tuntia vuorokaudessa. O’Harelta kaupunkiin kulkee myös kaupunkijuna Metran North Central Service. Metra-juna pysähtyy O’Hare Transfer Stationilla, jonne kentältä pääsee ottamalla ensin ATS-junan ja sitten shuttle-bussin. Metra-junaan lipun voi ostaa konduktööriltä. Kolmas tapa kulkea julkisilla O’Harelta kaupunkiin ovat Pace-bussin linjat 250 ja 330. Nämä lähtevät Kiss’n’Fly-asemalta, joka on samalla ATS-junan pääteasema.

O’Haren terminaaleista taksit lähtevät tasolta kaksi. Kyydin hinta O’Haren kentältä keskustaan on noin 40 dollaria. Kiinteähintainen kimppataksi (shared ride) toisten matkustajien kanssa on tarjolla esimerkiksi keskustaan; O’Harelta sen hinta on 25 dollarin tienoilla. Näiden lisäksi tarjolla on limusiineja, joihin tarvitset ennakkovarauksen. Kimppakyytiä tarjoavat pikkubussit löytyvät kentältä kysymällä ”ridesharea”. O’Haren kentällä palvelevat myös Uber Black ja Uber Taxi, jotka löytyvät alatasolta. Yksityisten firmojen tarjoamia bussikyytejä löydät Bus/Shuttle Centeristä.

Matka Midwayn lentoasemalta kaupunkiin

Midwayn kentältä Chicagon keskustaan (The Loop) pääset L-junan oranssilla linjalla. Niinä aikoina, jolloin oranssi linja ei kulje, väliä operoivat CTA:n bussit. Midwayn kentältä pääsee lisäksi eri puolille kaupunkia seitsemällä Pace-bussilinjalla. Sekä L-juna että bussit lähtevät Midway Transportation Centeristä, joka on yhdistetty terminaaleihin käytävällä.

Myös Midwayn lentokentältä terminaalien edestä saa taksin ilman varausta. Ota kyyti viralliselta taksialueelta, niin vältyt epäselvyyksiltä. Kyydin hinta Midwayn kentältä keskustaan on noin 30 dollaria, tai voit ottaa kimppataksin hieman halvemmalla. Go Airport Express tarjoaa bussikyydin ovelta ovelle Midwayn kentältä kaupunkiin noin vajaan 30 dollarin hintaan. Firma löytyy alatasolta, saapuvien lentojen ovelta numero 3.

Helsinki - Chicago Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Chicago?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Chicago on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Chicago. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Chicago on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Chicago on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Chicago on tarjolla 244 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Chicago?

  reitillä Helsinki -- Chicago liikennöi 14 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Chicago -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Chicago: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle O'Hare Intl. (ORD), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Chicago voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* O'Hare Intl. (ORD)\n* Midway Intl. (MDW)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Chicago.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Chicago?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Chicago hintaan ! Reitillä Helsinki -- Chicago 14 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Chicago (ORD)\n * Finnair\n * American Airlines\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Chicago useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Chicago (ORD)\n * Finnair -- 89 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ORD\n \n\n * American Airlines -- 34 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ORD\n \n\n * British Airways -- 25 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- ORD\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Chicago joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 89 lentoa reitillä Helsinki -- Chicago. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 244 lentoa kohteeseen Chicago (ORD).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Chicago?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Chicago kestää yleensä noin 9 tuntia, 25 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 7 156,83 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 9 tuntia, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 9 tuntia, 25 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Chicago?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Chicago (ORD)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 13.55\n * Aikaisin saapumisaika: 15.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 13.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 15.20\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Chicago liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Chicago liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A330 |\n| American Airlines | Airbus A330 |\n| British Airways | Airbus A330 |\n| Lufthansa | Airbus A330 |\n| United Airlines | Airbus A330 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Chicago?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Chicago

Näytä kaikki 2 539 majoitusliikettä kohteessa Chicago
Warwick Allerton - Chicago

Warwick Allerton - Chicago

701 North Michigan Avenue, Chicago, IL
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,2/5 (18 arvostelua)

  Northwestern Memorial Hospital (sairaala) ja Michigan Avenue sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Vesitorni ja Chicagon ...

  Warwick Allerton - Chicago100 €

  Warwick Allerton - Chicago100 €
  Congress Plaza Hotel

  Congress Plaza Hotel

  520 South Michigan Avenue, Chicago, IL
   3.5 kautta 5.0
    
    
   3,9/5 (13 arvostelua)

   Columbia College Chicago, Museum of Contemporary Photography (museo) ja Auditorium Building and Theatre (teatteri) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ...

   Congress Plaza Hotel79 €

   Congress Plaza Hotel79 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.