Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki New Orleans

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - New Orleans

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MSY
Lennon hinta 592 €

Lennot Helsingistä New Orleansiin

Svengaa jazzin tahtiin! Yhdysvalloissa Louisianan osavaltiossa sijaitseva New Orleans on todellinen jazzmusiikin kehto. Siellä kehittyi muun muassa yksi jazzin tyylisuunnista nimeltään dixieland, jota kutsutaan myös perinteiseksi jazziksi. New Orleansista ovat lähtöisin monet kuulut jazzlegendat, kuten Louis Armstrong. Lennot Helsingistä New Orleansiin saapuvatkin asiaankuuluvasti Louis Armstrongin mukaan nimetylle kansainväliselle lentokentälle.

Milloin matkustaa New Orleansiin?

Jos parasta matkustusaikaa New Orleansiin mietitään lentolippujen hinnan kannalta, silloin matkan voi ajoittaa alkuvuoteen tammi- tai helmikuulle. Sääolot ovat New Orleansissa suosiolliset ympäri vuoden. Kaupunki sijaitsee Yhdysvaltojen eteläosassa ja lämpötilat pysyttelevät lähinnä plussan puolella. Jos lämpötila talvikuukausina laskisikin miinukselle, ovat lukemat vielä kaukana Suomen vastaavista. Helmikuusta toukokuuhun New Orleans on täynnä tapahtumia. Tammikuun 6. alkaa karnevaalikausi, jonka huippukohtana on Mardi Gras -karnevaali, jota vietetään laskiaistiistaisin 46 päivää ennen pääsiäistä. Mardi Gras on erittäin suosittu tapahtuma, joten jos haluat päästä osaksi karnevaalihumua ja ihastelemaan huikeita pukuja ja mielettömiä paraateja, kannattaa lennot ja hotellit varata kuukausia etukäteen. Huhtikuussa New Orleansin ranskalaiskortteleiden alueella järjestetään French Quarter -musiikkifestivaalit. Korttelit ovat yksi kaupungin ykkösnähtävyyksistä, ja niistä kuvastuu hyvin New Orleansin vivahteikas historia sekä ranskalaisine, espanjalaisine ja kreolilaisine vaikutteineen. Kevään festivaalikauden huipentaa New Orleans Jazz & Heritage -festivaalit, joissa pääsee jazzin lisäksi nauttimaan muistakin New Orleansin ja Louisianan alueelle tyypillisistä musiikkisuuntauksista sekä paikallisista herkuista ja kulttuurista.

Halvat lennot Helsingistä New Orleansiin

Helsingistä New Orleansiin matkatessa kilometrejä kertyy noin 8 400. Ajallista etäisyyttä Suomen ja New Orleansin välillä on kahdeksan tuntia, joten aikaerorasitukseen kannattaa varautua. Suoria lentoja Helsingistä New Orleansiin ei ole tällä hetkellä saatavilla, ja yhden välilaskun lennot ovat myös melko harvassa. Ne kestävät lisäksi kahden välilaskun lentoja kauemmin. Nopein vaihtoehto on siis kahden välilaskun lento, ja näitä on tarjolla useita viikon jokaiselle päivälle. Perille pääsee monen eri lentoyhtiön siivin ja monen eri välilaskupaikan kautta. Nopeimmin matkasta selviää noin 15 tunnissa SASin lennoilla Tukholman ja Chicagon kautta. Kahden välilaskun lennoilla lentoajat vaihtelevat hieman alle 16 tunnista jopa yli 40 tuntiin. Kohtuuhintaisista ja keskimäärin 17–18 tuntia kestävistä lennoista on kuitenkin suorastaan runsauden pula. Eri reittivaihtoehtoja ja hintoja voit näppärästi vertailla ebookersin sivuilla. Jos tavoitteenasi on löytää halvat lennot Helsingistä New Orleansiin, pätee tähänkin vanha tuttu sanonta: aikainen lintu edullisen lentolipun nappaa!

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo saapua Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun suunnalta bussilla, junalla, taksilla tai omalla autolla. Helsingin Rautatientorilta pääsee puolessa tunnissa bussilinjalla 615 tai Finnair City Busilla lentoasemalle. Kehärataa kiertävät I- ja P-junat kuljettavat matkalaiset perille noin puolessa tunnissa. Omalla autolla saapuvat voivat jättää kulkuvälineensä maksulliselle pysäköintipaikalle. Muualta päin Suomea saapuvat pääsevät perille esimerkiksi kaukoliikenteen busseilla tai kaukojunilla. Kaukojunan voi Tikkurilassa voi vaihtaa I-junaan, jolla matka jatkuu raiteita pitkin Helsinki-Vantaalle asti. Jos junassa tai bussissa istuminen tuntuu liian pitkästyttävältä, kotimaan sisäisillä lennoilla matka sujuu joutuisasti.

Perillä New Orleansissa

Louis Armstrongin nimeä kantava New Orleansin kansainvälinen lentoasema (IATA: MYS) sijaitsee 11 mailin eli suunnilleen 17 kilometrin päässä kaupungista. Koska lento Helsingistä New Orleansiin voi olla uuvuttava, on hyvä, että kentältä pääsee nopeasti hotellille. Lentokentältä keskustaan matka jatkuu perinteisesti taksilla, lentokenttäbussilla tai vaikka vuokra-autolla. Hieman vaihtelua ja luksusta kaipaava voi poiketa radikaalisti rutiineista ja valita menopelikseen hulppean limusiinin.

Varatuimmat hotellit New Orleans

Näytä kaikki 3 330 majoitusliikettä kohteessa New Orleans
115 €
Omni Royal Orleans Hotel

Omni Royal Orleans Hotel

4.0 kautta 5.0 621 Saint Louis St, New Orleans, LA
Omni Royal Orleans Hotel on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Royal Street. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 baaria, ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 345 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.
128 €
Royal Sonesta New Orleans

Royal Sonesta New Orleans

4.5 kautta 5.0 300 Bourbon St, New Orleans, LA
Royal Sonesta New Orleans on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bourbon Street. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 5 baaria. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 483 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
138 €
The Westin New Orleans

The Westin New Orleans

4.5 kautta 5.0 100 Rue Iberville, New Orleans, LA
The Westin New Orleans on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Canal Street on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 437 huonetta 29 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.