Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Houston

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Houston

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi IAH
Lennon hinta 969 €

Varaa itsellesi halvat lennot Helsingistä Houstoniin

Yrititkö etsiä ebookersin sivuilta lentoja ulkoavaruuteen, mutta hakusi ei tuottanut tulosta? Joudut todennäköisesti odottelemaan hintaluokaltaan edullisia avaruuslentoja vielä jonkin aikaa, mutta sillä välin voit vaikka varata lennot Helsingistä Houstoniin. Texasin suurin metropoli tunnetaan avaruuskaupunkina, sillä se on muun muassa NASAn kotipaikka ja Yhdysvaltojen avaruusteollisuuden keskus. Lento Helsingistä Houstoniin ei ehkä vedä jännittävyydessään vertoja tärisyttävälle sukkulakyydille, mutta USA:n neljänneksi suurimmassa kaupungissa on runsaasti muuta kihelmöivän kiinnostavaa koettavaa. Houston jää matkailukohteena turhan usein muiden yhdysvaltalaisten suurkaupunkien varjoon, vaikka todellisuudessa se on kansainvälinen ja kiehtova metropoli. Etsi halvat lennot Helsingistä Houstoniin ebookersin kautta ja lähde nauttimaan etelävaltioiden ystävällisestä tunnelmasta.

Paras aika vierailla vauhdikkaassa Houstonissa

Texasissa kaikki on suurempaa, mutta Houstonissa kaikki on vieläkin suurempaa. Miljoonakaupunki on levinnyt varsin laajalle alueelle, joten jo pelkästään Houstonit mittasuhteet saavat pään pyörälle. Paikalliset eivät juuri suosi julkisia kulkuvälineitä, joten matkailijakin saattaa päätyä auton rattiin. Houston ei ole pelkästään suuri vaan myös kuuma: huhtikuusta lokakuuhun reissaajan kannattaa varautua hellelukemiin ja korkeaan ilmankosteuteen. Jos omaan vierailuaikaan pystyy vaikuttamaan, on talvi parempaa aikaa nähtävyyksien kiertelylle. Vertaile lentoja Helsingistä Houstoniin ebookersin sivuilla ja valitse paras ajankohta tutustua suurkaupungin elämään. Houstonin nähtävyydet jaksavat viehättää matkan ajankohdasta riippumatta. Vieraile The Galleria -ostoskeskuksen sadoissa liikkeissä, käyskentele kulttuuria pulppuavalla Theater Districtillä tai unelmoi tähtienvälisestä matkailusta Johnson Space Centerissä.

Nopea ja kätevä lento Helsingistä Houstoniin

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole tarjolla suoria lentoja Helsingistä Houstoniin, mutta reittivaihtoehtoja on tarjolla useita. Parhaimmillaan kaupunkien välinen 10 000 kilometrin matka taittuu 13–14 tunnissa. Houstonissa on käytössä Yhdysvaltojen keskinen normaaliaika, joka on Suomeen verrattuna kahdeksan tuntia jäljessä. Saat sisäisen kellosi paremmin takaisin ruotuun, kun valitset vain yhden välilaskun sisältävät lennot Texasiin. Vaihtojen kannalta lennot Houstonista Helsinkiin on mukavinta suunnitella esimerkiksi Chicagon, Amsterdamin tai Frankfurtin kautta, sillä vaihtoehtoja on paljon niin lentoaikojen kuin yhtiöiden suhteen. Muun muassa Finnair, American Airlines, Iberia ja British Airways kuljettavat matkailijat Chicagon O’Haren kautta Houstoniin. Amsterdamin kautta meneville KLM on paras vaihtoehto, kun taas Lufthansa hyödyntää Frankfurtin lentoasemaa. Myös muiden suurien eurooppalaisten kaupunkien kuten Lontoon ja Pariisin kautta pääsee jatkamaan matkaa Houstoniin.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Parinkymmenen kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo saapua kaikkialta Suomesta. Pitkämatkalaiset voivat hyödyntää kotimaan sisäisten lentojen tarjoaman ajansäästön, mutta myös kaukoliikenteen suorat bussiyhteydet kannattaa tarkistaa. Liikenneyhteydet toimivat varsin hyvin pääkaupunkiseudun sisällä, joten Helsinki-Vantaalle pääsee sekä junalla että bussilla. Bussiyhteyksiä suosiville parhaat vaihtoehdot ovat Finnair City Bus ja HSL:n linja 615, jotka molemman lähtevät matkaan Rautatieasemalta. Junareissaamisen ystävät turvautuvat kehärataa kiertäviin I- ja P-paikallisjuniin, jotka kulkevat Tikkurilan ja Myyrmäen kautta. Julkista liikennettä käyttävä matkailija pääsee kulkuvälineestä riippumatta Helsingin keskustasta lentoasemalle noin 30–45 minuutissa.

Tervetuloa Houstoniin!

Pitkän lentomatkan päätteeksi matkalainen laskeutuu todennäköisimmin George Bushin kansainväliselle lentoasemalle (IATA: IAH), sillä William B. Hobbyn lentoasemalle liikennöidään lähinnä Yhdysvaltojen sisäisiä lentoja. George Bushin kansainvälinen lentoasema on noin 35 kilometrin päässä Houstonista. Lentoasemalla on viisi terminaalia, ja se on matkustajamäärältään yksi maailman vilkkaimpia. Terminaalien välillä pääsee liikkumaan TerminaLink-junalla, mutta kentältä kaupunkiin ei ole junayhteyttä. Paikalliset rakastavat autojaan, joten julkista liikennettä Houstoniin päin on vain rajoitetusti. Terminaali C:n eteläpuolelta pääsee suoraan Houstoniin METRO Airport Direct -bussilla, mutta jaettu lentokenttäkuljetus on usein vähintään yhtä näppärä vaihtoehto. Jokaisen terminaalin edessä päivystää lisäksi takseja. Autolla tai taksilla matka Houstoniin kestää liikennetilanteesta riippuen puolisen tuntia.

Helsinki - Houston Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Houston?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Houston on 970 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Houston. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Houston on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Houston on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Houston on tarjolla 111 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Houston?

  reitillä Helsinki -- Houston liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Houston -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Houston: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle George Bush Intercontinental (IAH), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Houston voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* George Bush Intercontinental (IAH)\n* William P. Hobby (HOU)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Houston.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Houston?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Houston hintaan 970 €! Reitillä Helsinki -- Houston 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Houston (IAH)\n * Finnair\n * British Airways\n * American Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Houston useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Houston (IAH)\n * Finnair -- 37 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- IAH\n \n\n * British Airways -- 25 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- IAH\n \n\n * American Airlines -- 20 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- IAH\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Houston joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 37 lentoa reitillä Helsinki -- Houston. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 111 lentoa kohteeseen Houston (IAH).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Houston tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Houston ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 15 tuntia, 15 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 8 653,2 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 23 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 18 tuntia, 17 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Houston?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Houston (IAH)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 00.52\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.40\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.49\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Houston?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Houston

Näytä kaikki 2 372 majoitusliikettä kohteessa Houston
Royal Sonesta Houston Galleria

Royal Sonesta Houston Galleria

2222 West Loop South, Houston, TX
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Westheimer Rd on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Greenway Plaza ja Compaq Center Arena sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Memorial Park (puisto) sijaitsee ...

  Royal Sonesta Houston Galleria137 €

  Royal Sonesta Houston Galleria137 €
  Club Quarters Hotel in Houston

  Club Quarters Hotel in Houston

  720 Fannin Street, Houston, TX
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,2/5 (6 arvostelua)

   Christ Church Cathedral (kirkko), Discovery Green ja House of Blues Boston (konserttitalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Houston ...

   Club Quarters Hotel in Houston80 €

   Club Quarters Hotel in Houston80 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.