Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Kista

89 €
Scandic Kista

Scandic Kista

3.5 kautta 5.0 Färögatan 9, Kista
Scandic Kista on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
78 €
Scandic Victoria Tower

Scandic Victoria Tower

4.0 kautta 5.0 Arne Beurlings torg 3 A, Kista
Scandic Victoria Tower on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kistamässanin messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
76 €
The Studio Hotel

The Studio Hotel

3.5 kautta 5.0 Skalholtsgatan 2, Kista
The Studio Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
95 €
Forenom Aparthotel Stockholm Kista

Forenom Aparthotel Stockholm Kista

3.0 kautta 5.0 Torshamnsgatan 32, Kista, Stockholm
Forenom Aparthotel Stockholm Kista on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kistamässanin messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
59 €
Stay Xtra Hotel Kista

Stay Xtra Hotel Kista

2.5 kautta 5.0 Helsingforsgatan 27-29, Kista
Stay Xtra Hotel Kista on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
105 €
Comfort Hotel Kista

Comfort Hotel Kista

3.5 kautta 5.0 Isafjordsgatan 21, Kista, Stockholm
Comfort Hotel Kista on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
78 €
Connect Hotel Kista

Connect Hotel Kista

3.0 kautta 5.0 Isafjordsgatan 7, Kista
Connect Hotel Kista on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Good Morning Kista

Good Morning Kista

3.0 kautta 5.0 Finlandsgatan 7, Kista
Good Morning Hotels Stockholm Kista on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
136 €
Memory Hotel

Memory Hotel

4.0 kautta 5.0 Borgarfjordsgatan 3, Kista
Memory Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Forenom Apartments Stockholm Kista

Forenom Apartments Stockholm Kista

3.0 kautta 5.0 Danmarksgatan 34-38, Kista, Stockholm
Forenom Apartments Stockholm Kista on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kistamässanin messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja pyykinpesutilat. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
161 €
STHLM Stockholm hotel

STHLM Stockholm hotel

3.0 kautta 5.0 Finlandsgatan 64, Kista
STHLM Stockholm hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Pinkki Mökki Tukholmassa

Pinkki Mökki Tukholmassa

14 Tavastehusgatan, Kista, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kista Galleria. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
110 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

4.0 kautta 5.0 Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
Radisson Blu Waterfront Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
108 €
Sheraton Stockholm Hotel

Sheraton Stockholm Hotel

5.0 kautta 5.0 Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
Sheraton Stockholm Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kuninkaanlinna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
52 €
First Hotel Kungsbron

First Hotel Kungsbron

3.0 kautta 5.0 Västra Järnvägsgatan 17, Tukholma
First Hotel Kungsbron on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Kista

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Kista

Näytä kaikki

Kohteen Kista hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Kista? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Kista Galleria. Voit valita 13 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Kista löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Kista, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Kista tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 4 halpaa hotellia
 • 6 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 8 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kista

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Kista, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Kista niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Forenom Aparthotel Stockholm Kista
 • Scandic Victoria Tower
 • Scandic Kista

Tämä kohteen Kista hotelli on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Memory Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Kista hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Forenom Aparthotel Stockholm Kista
 • Connect Hotel Kista
 • Comfort Hotel Kista

Kohteeseen Kista tutustuminen

Kista on tunnettu ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Kista ja sen lähellä kuuluu:

 • Kista Galleria
 • Kistamässanin messukeskus
 • Tukholman kuninkaanlinna
 • Vasa-museo
 • ABBA-museo
 • Skansen
 • Globen

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Kista, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Tukholma (ARN-Arlanda). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Kista?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Kista, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Kista, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 6 °C ja öisin -6 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 86 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21 °C päivisin ja -1 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 66 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 23 °C ja öisin 6 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 177 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 12 °C ja -4 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 160 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Kista on 488 cm.

Viimeksi varatut hotellit Kista

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.