Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Kista

101 €
Scandic Victoria Tower

Scandic Victoria Tower

4.0 kautta 5.0 Arne Beurlings torg 3 A, Kista
Scandic Victoria Tower on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kistamässanin messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 299 huonetta 34 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
89 €
Scandic Kista

Scandic Kista

3.5 kautta 5.0 Färögatan 9, Kista
Scandic Kista on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 149 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
88 €
Comfort Hotel Kista

Comfort Hotel Kista

3.5 kautta 5.0 Isafjordsgatan 21, Kista, Stockholm
Comfort Hotel Kista on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 194 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
83 €
Forenom Aparthotel Stockholm Kista

Forenom Aparthotel Stockholm Kista

3.0 kautta 5.0 Torshamnsgatan 32, Kista, Stockholm
Forenom Aparthotel Stockholm Kista on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kistamässanin messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 168 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
58 €
Stay Xtra Hotel Kista

Stay Xtra Hotel Kista

2.5 kautta 5.0 Helsingforsgatan 27-29, Kista
Stay Xtra Hotel Kista on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
78 €
Connect Hotel Kista

Connect Hotel Kista

3.0 kautta 5.0 Isafjordsgatan 7, Kista
Connect Hotel Kista on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 3 tähden hotellissa on 117 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
74 €
The Studio Hotel

The Studio Hotel

3.5 kautta 5.0 Skalholtsgatan 2, Kista
The Studio Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 160 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Good Morning Kista

Good Morning Kista

3.0 kautta 5.0 Finlandsgatan 7, Kista
Good Morning Kista on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 87 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Pinkki Mökki Tukholmassa

Pinkki Mökki Tukholmassa

14 Tavastehusgatan, Kista, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kista Galleria. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
116 €
Memory Hotel

Memory Hotel

4.0 kautta 5.0 Borgarfjordsgatan 3, Kista
Memory Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 155 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
158 €
STHLM Stockholm hotel

STHLM Stockholm hotel

3.0 kautta 5.0 Finlandsgatan 64, Kista
STHLM Stockholm hotel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kista Galleria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 66 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Forenom Apartments Stockholm Kista

Forenom Apartments Stockholm Kista

3.0 kautta 5.0 Danmarksgatan 34-38, Kista, Stockholm
Forenom Apartments Stockholm Kista on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kistamässanin messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 166 huoneistoa 13 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
96 €
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

4.0 kautta 5.0 Ringvaegen 98, Tukholma
Clarion Hotel Stockholm on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Globen. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 532 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.
67 €
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

4.0 kautta 5.0 Råsta Strandväg 1, Solna
Quality Hotel Friends on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Mall of Scandinavia on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 400 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
126 €
Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower

4.5 kautta 5.0 Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
Elite Hotel Marina Tower on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ABBA-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 186 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Kista

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Kista

Näytä kaikki

Kohteen Kista hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Kista? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 10 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Kista löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Kista, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Kista tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 4 halpaa hotellia
 • 6 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 8 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kista


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Kista, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Kista niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Forenom Aparthotel Kista
 • Connect Hotel Kista
 • Scandic Kista

Tämä kohteen Kista majoitusliike on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Memory Hotel

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Kista pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Forenom Serviced Apartments Kista
 • Forenom Aparthotel Kista
 • Scandic Kista

Kohteeseen Kista tutustuminen


Kista on tunnettu ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Kista ja sen lähellä kuuluu:

 • Kista Galleria
 • Kistamässanin messukeskus
 • Solvalla
 • Stockholm Quality Outlet Barkarby
 • Täbyn keskusta
 • Djursholmin linna
 • Drottningholmin linna

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Kista, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Tukholma (BMA-Bromma). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Kista?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Kista, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Kista, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 6°C ja öisin -6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 3 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 21°C päivisin ja -1°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 23°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 5 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 12°C ja -4°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Kista on 17 cm.

Viimeksi varatut hotellit Kista

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.