Pääosion alkuosa

Suositut Mökit – Teijo

130 €
Matilda VIP Cottages

Matilda VIP Cottages

3.5 kautta 5.0 Karvarinkulma 1, Salo
Tämä mökki on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3,5 tähden mökissä on 16 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Teijo Mökit – vietä loma paikalliseen tyyliin

Jos haluat lomallasi nähdä seudulle tyypillisiä rakennuksia ja tutustua paikalliseen kulttuuriin, tällöin kohteen Teijo Mökit ovat sinulle sopiva vaihtoehto. Mökit edustavat paikallista rakennustyyliä parhaimmillaan, ja ne ovat mukavan viihtyisä majoitusmuoto isoihin hotelleihin verrattuna. Kun majoitut lomallasi mökkiin, pääset tutustumaan paremmin paikalliseen elämään. Voit tuntea ympärilläsi kohteen Teijo ainutlaatuisen tunnelman.

Kohteen Teijo Mökit – vietä loma mukavissa tunnelmissa

Kun suunnitelmissasi on lomailu kohteessa Teijo, valitse majapaikaksesi viihtyisä mökki. Pienestä koostaan huolimatta mökit ovat mukavan kotoisia, ja niitä ympäröi usein vehreä piha-alue. Saatavilla on myös isompia mökkejä, jotka soveltuvat perheiden tarpeisiin. Isommissa mökeissä on keittiö ja ruokailutila sekä takalla ja mukavilla sohvilla varustettu olohuone. Kuistilla on mukava istuskella ja seurata maailman menoa.

Kun lomalla majoittuu mökkiin, pääsee nauttimaan omasta rauhasta. Mökkilomailu sopii niin omissa oloissaan viihtyville häämatkalaisille kuin lapsiperheille, jotka kaipaavat ympärilleen tilaa ja vapautta mennä ja tulla.

Kohteen Teijo Mökit – lomaile edullisesti

Kohteen Teijo Mökit tarjoavat mahdollisuuden viettää loma, joka ei kaada budjettiasi. Voit lomailla edulliseen hintaan ja käyttää rahasi järkevämmin. Mökit ovat kooltaan pienempiä kuin monet muut majoitusvaihtoehdot, mikä osaltaan selittää halvemman hinnan. Monissa mökeissä on lisäksi keittiö, jolloin ruokaa voi laittaa itse ja säästää näin kustannuksissa. On myös hienoa päästä kokeilemaan paikallisia raaka-aineita ja maistelemaan lähellä tuotettuja viinejä. Rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintolassa käynnit jäävät vähemmälle.

Löydä ebookersilta kohteen Teijo parhaat Mökit

Kohteen Teijo Mökit tarjoavat majoitusta etsivälle runsaasti valinnan varaa. ebookersilta löydät kätevän majoitushaun ja karttatoiminnon, joiden avulla toiveitasi vastaavan mökkimajoituksen etsiminen on helppoa. Kartasta näet myös kätevästi mökkien sijainnin. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

Kartta

Suosituimmat hotellit – Teijo

Näytä kaikki 26 majoitusliikettä kohteessa Teijo
Matilda VIP Cottages 130 €
Matilda VIP Cottages

Matilda VIP Cottages

Karvarinkulma 1, Salo
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Salon taidemuseo Veturitalli, Rikalanmäki ja Wiurilan kartano ovat 32 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta mökistä. Tammisaaren museokeskus sijaitsee 51,5 kilometrin päässä.

  Scandic Salo 128 €
  Scandic Salo

  Scandic Salo

  Länsiranta 10, Salo
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Salon taidemuseo Veturitalli on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Rikalanmäki ja Wiurilan kartano sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Fjalar Hae hinnat
   Hotel Fjalar

   Hotel Fjalar

   Rinteentie 5, Salo
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Salon taidemuseo Veturitalli on 1 kilometrin ja Wiurilan kartano on 4,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Salon rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Pii Hotel 59 €
    Pii Hotel

    Pii Hotel

    Joensuunkatu 1, Salo
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Salon taidemuseo Veturitalli on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Wiurilan kartano ja Rikalanmäki sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Skanssi Shopping Center ja Veritas Stadion ovat myös 52 kilometrin päässä. Salon rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.