Pääosion alkuosa

Suositut Lomakeskukset – Turkin rannikko

Kairaba Alacati Beach Resort Hae hinnat
Kairaba Alacati Beach Resort

Kairaba Alacati Beach Resort

Çark Plaji, Liman Mevkii Alaçati, Cesme, Izmir
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kairaba Alacati Beach Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alacati Marina (venesatama). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä lomakeskuksessa on 43 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

  D Maris Bay Hae hinnat
  D Maris Bay

  D Maris Bay

  Datca Yolu Uzeri 35. Km, Marmaris, Muğla
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   D Maris Bay on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kızkumun ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 6 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 196 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

   Marti Resort Hotel 71 €
   Marti Resort Hotel

   Marti Resort Hotel

   Kumluorencik Mevkii, Icmeler, Marmaris, Muğla
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Marti Resort Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta İçmelerin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1967 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 280 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja LCD-televisiot.

    Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa 60 €
    Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

    Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa

    Sifne Cad. No:35, Llica, Cesme, Izmir
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sheraton Cesme Hotel, Resort & Spa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ilica Beach (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 398 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts Hae hinnat
     The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts

     The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts

     Torba Mah., Zeytinli Kahve Mevkii, Bodrum
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Torban ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 134 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

      Spice Hotel & Spa All Inclusive 100 €
      Spice Hotel & Spa All Inclusive

      Spice Hotel & Spa All Inclusive

      Iskele Mevkii, Belek, Antalya
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Spice Hotel & Spa All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cornelia Golf Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 546 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

       Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Cesme 172 €
       Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Cesme

       Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Cesme

       Boyalik Mahallesi 3198/1, Sokak No 5/2 Cesme, Cesme, Izmir
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Cesme sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Boyalıkin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2019 rakennetussa lomakeskuksessa on 104 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

        Granada Luxury Beach - All Inclusive Hae hinnat
        Granada Luxury Beach - All Inclusive

        Granada Luxury Beach - All Inclusive

        Avsallar, Alanya, Antalya
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Granada Luxury Beach - All Inclusive sijaitsee lähellä kohdetta Sealanya. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 baaria. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 382 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

         Club Tuana Fethiye 99 €
         Club Tuana Fethiye

         Club Tuana Fethiye

         Yaniklar Mah. Mezargedigi Sk. No. 61, Fethiye, Muğla
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Club Tuana Fethiye on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Calisin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 502 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

          Ramada Resort by Wyndham Kusadasi - All Inclusive 123 €
          Ramada Resort by Wyndham Kusadasi - All Inclusive

          Ramada Resort by Wyndham Kusadasi - All Inclusive

          1 Selcuk Boulevard, Turkmen District, Kusadasi, Aydın
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Ramada Resort by Wyndham Kusadasi - All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kusadasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 275 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

           Club Salima - All Inclusive Hae hinnat
           Club Salima - All Inclusive

           Club Salima - All Inclusive

           Nurol Club Salima Beldibi, Kemer, Antalya
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Club Salima - All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Beldibi Sahil Parkı. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 411 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

            Tuntas Family Suites Kusadasi Hae hinnat
            Tuntas Family Suites Kusadasi

            Tuntas Family Suites Kusadasi

            Yuksel Yalova Cad 36, Kadinlardenizi Kusadasi, Kusadasi, Aydın
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Tuntas Family Suites Kusadasi on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ladies Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 70 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja kalustetun parvekkeen.

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

             Lomakeskukset kuuluvat kohteen Turkin rannikko tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset – lomaile edullisesti

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

             Löydä ebookersilta kohteen Turkin rannikko parhaat Lomakeskukset

             ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

             Lomakeskukset kuuluvat kohteen Turkin rannikko tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset – lomaile edullisesti

             Kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

             Löydä ebookersilta kohteen Turkin rannikko parhaat Lomakeskukset

             ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Turkin rannikko Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Turkin rannikko

             Näytä kaikki 12 019 majoitusliikettä kohteessa Turkin rannikko
             Akra Hotel 89 €
             Akra Hotel

             Akra Hotel

             Lara Yolu, Antalya, Antalya
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              S'hemallin ostoskeskus, Karaalioglu-puisto ja Atatürkin kotimuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kesik Minare (monumentti) ja Üçkapılarin kaariportti ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Hotel Su & Aqualand 63 €
              Hotel Su & Aqualand

              Hotel Su & Aqualand

              Meltem Mah., Dumlupınar Bulvar No:205, Antalya, Antalya
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Konyaaltin rantapuisto ja Antalyan akvaario sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Aqualand Antalya Dolphinlandin vesipuisto ja Glass Pyramid Congress and Exhibition Centre (messu- ja kokouskeskus) ovat myös 3 kilometrin päässä.

               Titanic Beach Lara - All Inclusive 102 €
               Titanic Beach Lara - All Inclusive

               Titanic Beach Lara - All Inclusive

               Lara Turizm Merkezi, Lara, Antalya, Antalya
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Laran ranta, Antalium Premium Mall (ostoskeskus) ja Kelebek Park Antalya -perhospuisto ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Düdenin puisto ja Alemmat Düdenin putoukset ovat myös 10 kilometrin päässä.

                The Land of Legends Kingdom Hotel 126 €
                The Land of Legends Kingdom Hotel

                The Land of Legends Kingdom Hotel

                Kadriye Mah Ataturk Cad, No 515/1, Belek, Antalya
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Belka Golf Club, The Land of Legends -teemapuisto ja Kaya Eagles Golf Club sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Carya Golf Club ja National Golf Club ovat myös 3 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.