Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Cergy kätevästi

Lennot kohteesta Cergy löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta PAR. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen PAR

Edullisia lentoja kohteeseen Cergy löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta PAR on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Cergy lähellä

Näytä kaikki 10 089 majoitusliikettä kohteessa Cergy
77 €
Olivarius Cergy Apart'Hotels

Olivarius Cergy Apart'Hotels

4.0 kautta 5.0 34 Boulevard Du Port, Cergy, Val-d'Oise
4/5
(3 arvostelua)
Olivarius Cergy Apart'Hotels on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cergy Pontoise University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden residenssissä on 130 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Arvosteltu 19.3.2019

Appart confortable et soucieux, très bon petit-déjeuner

 
61 €
B&B Hotel Cergy Saint-Christophe

B&B Hotel Cergy Saint-Christophe

3.0 kautta 5.0 Avenue de la Plaine des Sports, Cergy, Val-d'Oise
4/5
(1 arvostelua)
B&B Hotel Cergy Saint-Christophe sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta French Vexin Regional Natural Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 84 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
 
59 €
Mercure Cergy Pontoise Centre

Mercure Cergy Pontoise Centre

4.0 kautta 5.0 3 rue des Chênes Émeraude, Cergy, Val-d'Oise
3/5
(4 arvostelua)
Mercure Cergy Pontoise Centre on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cergy Pontoise University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Arvosteltu 24.1.2020

Il faudrait changé le lit qui est trop dure après avoir dormit déçu j avait super mal au dos

 
35 €
Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe

Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe

RN. 14 Rue de la Pompe, Cergy, Val-d'Oise
2/5
(4 arvostelua)
Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta St Christophe Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä hotellissa on 63 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Arvosteltu 5.2.2018

Das Zimmer war leider zu kalt und zu klein mit Kind. Das Personal keine Fremdsprachkenntnisse.

 
34 €
hotelF1 Cergy

hotelF1 Cergy

2.0 kautta 5.0 3 Avenue Des Trois Fontaines, Pontoise, Cergy, Val-d'Oise
2/5
(3 arvostelua)
HotelF1 Cergy sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cergy Pontoise University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 134 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Arvosteltu 2.9.2016

Problème stationnement de mon véhicule en sous terrain Je n'ai pas bénéficié du forfait comme la fois précédente Propreté dans la chàmbre passable Rafistolage prise électrique dangereuse

 
72 €
Hôtel Novotel Cergy Pontoise

Hôtel Novotel Cergy Pontoise

4.0 kautta 5.0 3 Avenue Du Parc, Cergy, Val-d'Oise
Hôtel Novotel Cergy Pontoise on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Essec Business School. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 191 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.