Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat 4 tähden hotellit Hell's Kitchen

YOTEL New York 106 €
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  YOTEL New York on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 713 huonetta 27 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  The New Yorker A Wyndham Hotel 116 €
  The New Yorker A Wyndham Hotel

  The New Yorker A Wyndham Hotel

  481 Eighth Ave., New York, NY
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   The New Yorker A Wyndham Hotel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 2 ravintolaa, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1050 huonetta 40 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.

   Row NYC 108 €
   Row NYC

   Row NYC

   700 8th Avenue, New York, NY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Row NYC on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 1300 huonetta 28 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

    DoubleTree by Hilton New York Times Square West 110 €
    DoubleTree by Hilton New York Times Square West

    DoubleTree by Hilton New York Times Square West

    350 W 40th St, New York, NY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     DoubleTree by Hilton New York Times Square West on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 612 huonetta 34 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja kahvinkeittimen.

     RIU Plaza New York Times Square 158 €
     RIU Plaza New York Times Square

     RIU Plaza New York Times Square

     305 West, 46th Street, Manhattan, New York, NY
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      RIU Plaza New York Times Square on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, kuntokeskus ja baari. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 647 huonetta 28 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja jääkaapin.

      TRYP by Wyndham New York City Times Square South 165 €
      TRYP by Wyndham New York City Times Square South

      TRYP by Wyndham New York City Times Square South

      345 W 35th Street, New York, NY
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       TRYP by Wyndham New York City Times Square South on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 173 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

       EVEN Hotel Times Square South 156 €
       EVEN Hotel Times Square South

       EVEN Hotel Times Square South

       321 West 35th Street, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        EVEN Hotel Times Square South on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

        DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South 123 €
        DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South

        DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South

        341 West 36th Street, New York, NY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 224 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

         Viimeksi varatut Hell's Kitchen hotellit

         Viimeisimmät Hell's Kitchen hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.