Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lentotarjoukset – Aeroflot-Russian Airlines

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 123 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 195 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


Valitse yksi Euroopan parhaista lentoyhtiöistä!

World Travel Awards on nimennyt Aeroflot Russian Airlines -yhtiön Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi vuonna 2013 ja sitä pidetään yhtenä maailman parhaimmista lentoyhtiöistä. Lentoyhtiöllä tulee olemaan vuoden 2014 loppuun mennessä yksi maailman nuorimmista ja nykyaikaisimmista lentokalustoista, joka koostuu 137 lentokoneesta. Kaikissa lentokoneissa on mukavat istuimet ja palkitut Michelin-kokkien suunnittelemat ateriat. Business-luokassa matkustavat istuvat aina 2 istuimen rivillä.

Aeroflot lentää Kööpenhaminasta, Oslosta, Tukholmasta ja Helsingistä lyhintä tietä Aasiaan Moskovan Sheremetyevon lentokentän kautta (ilman viisumipakkoa) 118 kohteeseen 51 maassa. Aeroflot tarjoaa Economy-luokan asiakkailleen 2x23 kilon matkatavarat Skandinaviasta Intiaan, Kiinaan, Vietnamiin ja Armeniaan ja takaisin.

Varaa lentolippusi tästä!