Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Antalyan keskusta hotellit

19 €
Camel Apart

Camel Apart

Kilicaslan mah tabakhane sok, no 21 muratpasa, Antalya
Camel Apart on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
23 €
Cinar Butik Hotel

Cinar Butik Hotel

2.5 kautta 5.0 Hasim Iscan mh. 1298 sk No:23, Muratpasa, Antalya, Antalya
Cinar Butik Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 12 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Doğuş Hotel

Doğuş Hotel

Kizilsaray Mahallesi Gulluk Caddesi 67, Sokak, Muratpasa, Kaleici, Antalya
Doğuş Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yavuz Özcanin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Erken Pansiyon

Erken Pansiyon

3.0 kautta 5.0 Kilicarslan Mah Hidirlik Sok No:5, Antalya, Antalya
Erken Pansiyon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 1768 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
14 €
Exporoyal Hotel

Exporoyal Hotel

Muratpasa Mahallesi 567, Sokak N 53, Antalya
Exporoyal Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hasim Iscanin kulttuurikeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
43 €
Goodman Hotel Bistro

Goodman Hotel Bistro

Selçuk Mah. Uzun Çarşı Sk. No: 24, Kaleiçi Akdeniz Çiçek Pasajı, Antalya, Antalya
Goodman Hotel Bistro on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha basaari. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä hotellissa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Grand Angel Hotel

Grand Angel Hotel

KARANFIL CADDESI 3416 KIZILAY,, Antalya, Antalya (region)
Grand Angel Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha basaari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television.
34 €
Mia Boutique Hotel

Mia Boutique Hotel

Pasa Cami Sk No 25-40 Kaleici, Antalya
Mia Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha basaari. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hotellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
40 €
The Ninova

The Ninova

Barbaros Mah. Hamit Efendi Sok. No:9, Kaleici (Old Town), Antalya, Antalya
The Ninova on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Üçkapılarin kaariportti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 1992 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 24 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Viimeisimmät Antalyan keskusta hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.