Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Oulu

Katso kaikki kohteen Oulu vuokra-autot

Kuinka paljon autonvuokraus Oulussa maksaa?

Parhaassa tapauksessa saat täältä kulkupelin alle kolmen kympin vuorokausihintaan. Ehtona tosin on, että vuokraat sen vähintään muutamaksi päiväksi, sillä ensimmäinen vuorokausi on aina kallis. Kaikkein halvimpia ovat tietysti vaatimattomat pikkuautot, mutta eipä farmariautokaan hurjan kallis ole. Hintavimpia ovat täysikokoiset katumaasturit ja luksusluokan menopelit, joiden vuorokausihinta on luokkaa 100–200 €. Etenkin talvella katumaasturi voi tosin tulla tarpeeseen, varsinkin jos olet suuntaamassa Oulusta kohti pohjoista. 

Haetpa sitten millaista kulkupeliä tahansa, helpoiten sen vuokraus onnistuu sivustomme hakukoneen avulla. Sen kautta saat ruudullesi sekunneissa jopa toista sataa erilaista vaihtoehtoa, huippuedullisista minimalleista jopa yhdeksän hengen tila-autoihin. Lisäksi voit valita autoon samalla kertaa myös kaikki haluamasi lisävarusteet.


Minkälaisia vuokra-autoja Oulun autovuokraamoista löytää?

Oulun vuokra-autotarjonnasta löytyy vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin. Eniten tarjolla on pikku-, farmari- ja tila-autoja sekä katumaastureita. Joka mallille löytyy ottajansa: pikku- ja farmarimallit sopivat parhaiten Oulussa ja sen lähialueella liikkuville, katumaasturit ja tila-autot puolestaan täältä tuntureille tai erämaihin suuntaaville. Tila-autoa valitessa kannattaa huomioida sille ilmoitettu matkustajamäärä. Jos istumapaikkoja on vain kolmelle, auto sopii esimerkiksi muuttoon; jos paikkoja on enemmän, autolla voi kuskailla suurperhettä tai pienryhmää.

Eniten Oulun autovuokraamot tarjoavat ns. perusautoja, mutta halutessaan alleen voi vuokrata myös luksusluokan menopelin. Kovin montaa niitä ei kuitenkaan löydy, eli viime tinkaan varaamista ei kannata jättää. Varaamisen yhteydessä kannattaa tarkistaa myös auton varustelu. Esimerkiksi turvakaukaloista ja lastenistuimista peritään aina lisämaksu.


Mihin tarkoituksiin vuokrata auto kohteessa Oulu?    

Oulun keskustassa liikkumiseen autoa ei kannata vuokrata, mutta kaikkeen muuhun se on erinomainen valinta. Kun käytössäsi on oma auto, pääset Oulusta nopeasti lukuisiin kiehtoviin kohteisiin, kuten Hailuodon saarelle, Koitelinkosken jylyyn tai Rokua Geoparkiin. Etäisemmistä kohteista erityismaininnan ansaitsevat puolestaan ainakin Iso-Syöte, Kuusamo sekä tietysti Etelä-Lapin erämaat ja tunturit. Sijaintinsa puolesta Oulu on loistava valinta myös hieman pidemmän autoloman keskuspaikaksi. Täältä pääset nimittäin verrattain nopeasti Etelä-Lapin ja Kuusamon lisäksi myös esimerkiksi Pohjois-Pohjanmaan Kokkolaan ja Kalajoelle sekä lännessä levittäytyvään Ruotsiin.

Mitä pidempää reissua suunnittelet, sitä tärkeämpään rooliin nousevat auton ajo- ja muut mukavuudet. Helpoiten löydät juuri sinulle parhaiten sopivan auton sivustomme hakukoneella. Kannattaa myös huomata, että autoa ei ole pakko palauttaa sen noutopaikkaan.