Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Tampere

Katso kaikki kohteen Tampere vuokra-autot

Kuinka paljon autonvuokraus Tampereella maksaa?

Tampereen halvimmat vuokra-autot maksavat vain muutaman kympin vuorokaudessa. Alalle tyypilliseen tapaan vuorokausihinta määrittyy automallin ja vuokra-ajan keston mukaan. Jos haluat päästä rattiin niin halvalla kuin mahdollista, autoksi tulee valita pieni, ellei peräti minimallinen henkilöauto ja vuokra-ajaksi vähintään kolme vuorokautta. On auto sitten millainen tahansa, ensimmäinen vuokrapäivä on aina ylivoimaisesti kallein. Syynä ovat käsittely- ja aloitusmaksut, joita ei muilta vuorokausilta peritä. 

Automallien kohdalla yhtälö on yksinkertainen: mitä kalliimpi auto on, sitä kalliimpi se on myös vuokrata. Pientä lisähintaa saattavat tuoda myös autoon valittavat lisävarusteet. Esimerkiksi lastenistuin ja turvakaukalo maksetaan aina erikseen. Koska lisävarusteiden hinnat riippuvat sekä auton mallista että osin myös vuokraamosta, niihin kannattaa perehtyä huolella.


Minkälaisia vuokra-autoja Tampereen autovuokraamoista löytää?

Tampereen vuokra-autotarjonta ei petä, sillä tarjolla on käytännössä kaikki yleisimmät automallit- ja merkit. Eniten vuokraamoista löytyy pikku-, farmari- ja tila-autoja sekä erikokoisia katumaastureita. Monipuolinen tarjonta takaa, että omansa löytävät niin pariskunnat, perheet kuin muuttajatkin. Hieman vaativampaan makuun tarjolla on myös kattavasti varusteltuja luksusmalleja sekä jokunen huipputehokas urheiluauto. Automerkkien saralla edustettuina ovat lähes kaikki suomalaisten suosimat vaihtoehdot, kuten Volkswagen, Ford, Toyota, Peugeot, Skoda, Volvo, Audi, BMW ja Mercedes-Benz. 

Käytännössä kaikki vuokra-autot ovat uusia tai vähintään melkein, joten vanhoja muistoja ne eivät herätä. Autojen varustelu sen sijaan vaihtelee, joten se kannattaa tarkistaa ennen varauksen tekemistä. Kesäaikaan olennaisin varuste lienee ilmastointi. Kaikkein halvimmissa autoissa sitä ei aina ole.


Mihin tarkoituksiin vuokrata auto kohteessa Tampere?    

Tampere sopii erinomaisesti autoiluun ja lisäksi kaupungista pääsee nopeasti lukemattomiin Järvi-Suomen kohteisiin. Koska kyseessä ei ole kaoottinen metropoli, autolla voi huoletta ajaa myös aivan kaupungin ytimeen. Siellä ongelmia voivat aiheuttaa lähinnä yksisuuntaiset kadut sekä pysäköintipaikkojen rajallinen määrä. Ensin mainittuihin kannattaa tutustua etukäteen kartalta; jälkimmäisiä löydät puolestaan helpoiten keskustan parkkihalleista. 

Tampereen lähiseudun parhaita päiväretkikohteita ovat esimerkiksi etelässä sijaitseva Hämeenlinna, upeat Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistot sekä tietysti alueen lukemattomat järvet. Etenkin perheellisille oma auto on ehdoton valinta, sillä sen kyydissä voitte edetä juuri teille sopivaa tahtia. Viime vuosina vuokra-autojen hinnat ovat lisäksi laskeneet, minkä myötä vuokra-auto voi tulla jopa juna- ja bussilippuja halvemmaksi.