Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lentotarjoukset – Cathay Pacific

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 556 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 572 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


Cathay Pacific

Cathay Pacific on hongkongilainen kaupallinen lentoyhtiö, joka on perustettu vuonna 1946. Kotikenttänä Cathay Pacific käyttää Hongkongin kansainvälistä lentoasemaa ja muita tärkeitä yhtiön käyttämiä solmukohtien lentoasemia ovat Taoyanin kansainvälinen lentoasema Taiwanissa ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema Bangkokissa.

Cathay Pacific muodostaa tytäryhtiönsä Dragonairin kanssa yhden Aasian merkittävimmistä lentoyhtiöistä. Yhdessä nämä kaksi yhtiötä kuljettivat 27 miljoonaa ihmistä vuonna 2010. Cathay Pacificin laivaston koko on 173 konetta ja yhtiön kalusto on verrattain muihin lentoyhtiöihin hyvin uutta. Sen koneiden keski-ikä vuonna 2014 oli vain 8,5 vuotta. Lisäksi tilauksessa on tällä hetkellä jopa 85 uutta konetta, joiden on tarkoitus olla yhtiön käytössä vuonna 2024.

Cathay Pacific kuuluu Oneworld- allianssiin. Se on yksi allianssin perustajajäsenistä. Yhtiön käyttämän kanta-asiakasohjelman nimi on Asia Miles sekä The Marco Polo Club.

Cathay Pacific on listattu viiden maailman turvallisemman lentoyhtiön joukkoon saksalaisen JACDEC:in tutkimuksessa. Lisäksi kaupallisia lentoyhtiöitä arvioiva Skytrax on valinnut Cathay Pacificin vuoden 2014 parhaaksi lentoyhtiöksi jo neljättä vuotta peräkkäin. Yhtiöllä on mahdollista lentää Ensimmäisessä, Business-, Premium Economy- ja Economy- luokissa.