Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat hotellit Efesoksen rauniot

26 €
Urkmez Hotel

Urkmez Hotel

3.0 kautta 5.0 Namik Kemal Cad. No:20, Selcuk, Izmir
Urkmez Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Efesoksen arkeologinen museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
38 €
Saint John Hotel - Boutique Class

Saint John Hotel - Boutique Class

3.0 kautta 5.0 Isabey Mah. Sehit Polis Metin, Tavaslioglu Cad. No:67, Selcuk, Izmir
Saint John Hotel - Boutique Class on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
100 €
Cella Boutique Hotel & SPA

Cella Boutique Hotel & SPA

Ataturk Mah.1079.Sok. No 21, Selcuk, Izmir
Cella Boutique Hotel & SPA on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
16 €
Anz Guesthouse

Anz Guesthouse

Atatürk Mahallesi 1064 Sokak #12, Selcuk, Izmir
Anz Guesthouse on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä majatalossa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
25 €
Ena Serenity Boutique Hotel

Ena Serenity Boutique Hotel

Atatürk Mahallesi 1064 Sokak. No 14, Selçuk, Selcuk
Ena Serenity Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1923 rakennetussa hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
The Cloisters Houses

The Cloisters Houses

Anton Kallinger, Selcuk, Izmir
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
25 €
Queen Bee Hotel

Queen Bee Hotel

Ataturk mah. 1060. Sk. No 24, Selcuk, Izmir
Queen Bee Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä majatalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupäät.
Hae hinnat
Hotel Canberra

Hotel Canberra

2.0 kautta 5.0 Ataturk Bulvari 1067, Sokak no:15 Selcuk, Selcuk, Izmir
Hotel Canberra sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television.
110 €
Akanthus Hotel Ephesus

Akanthus Hotel Ephesus

Atatürk Mahallesi 1064 Sokak No 11, Selçuk, Selcuk
Akanthus Hotel Ephesus on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa hotellissa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
32 €
Ali Baba's Guesthouse

Ali Baba's Guesthouse

Ataturk Mah 1065 Sok No8, Selcuk, Izmir
Ali Baba's Guesthouse on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Kasbah Shirin

Kasbah Shirin

Ataturk Mahallesi 1063. Sk. No: 18, Selcuk, Izmir
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä loma-asunnossa on 3 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Akay Hotel

Akay Hotel

Atatürk Mah. 1054 Sok. No. 3, Selcuk, Izmir
Akay Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kuivapesulapalvelut. Tässä hotellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
70 €
Artemis Selcuk Suites

Artemis Selcuk Suites

Atatürk Mh 1057 Sk No1 Selcuk Efes, Selcuk
Artemis Selcuk Suites sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä hotellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
Hae hinnat
Rebetika Hotelli Sijaitsee Secuk Lähellä Efesosta 2

Rebetika Hotelli Sijaitsee Secuk Lähellä Efesosta 2

ataturk mahallesi 1054 sokak no 2, selcuk izmir turkey, Selcuk, Izmir
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo.
80 €
Ayasoluk Hotel

Ayasoluk Hotel

Ataturk Mah. 1051. Sok No 12, Selcuk, Izmir
Ayasoluk Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa hotellissa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Efesoksen rauniot läheltä

Haluaisitko, että Efesoksen rauniot olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Efesoksen rauniot sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Efesoksen rauniot ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Selcuk hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.