Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Selcuk

Hae hinnat
Labranda Ephesus Princess Kusadasi - All Inclusive

Labranda Ephesus Princess Kusadasi - All Inclusive

Pamucak Mevkii Izmir, Selcuk, Izmir
Labranda Ephesus Princess Kusadasi - All Inclusive on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adaland Aquapark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä lomakeskuksessa on 352 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja LCD-televisiot.
68 €
Richmond Ephesus Resort - All Inclusive

Richmond Ephesus Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Pamucak Mevkii, Selcuk, Izmir
Richmond Ephesus Resort - All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pamucakin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 264 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
51 €
Villa Dreams

Villa Dreams

Zafer Mah, Bademlik Caddesi No:25, Selcuk, Izmir
Villa Dreams on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä hotellissa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
41 €
Saint John Hotel - Boutique Class

Saint John Hotel - Boutique Class

3.0 kautta 5.0 Isabey Mah. Sehit Polis Metin, Tavaslioglu Cad. No:67, Selcuk, Izmir
Saint John Hotel - Boutique Class on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
25 €
Urkmez Hotel

Urkmez Hotel

3.0 kautta 5.0 Namik Kemal Cad. No:20, Selcuk, Izmir
Urkmez Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Efesoksen arkeologinen museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - All Inclusive

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Ephesus Beach, Selcuk
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adaland Aquapark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 baaria. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 586 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
105 €
Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, All Inclusive

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, All Inclusive

Atatürk Mahallesi, No.16 Pamucak Mevkii, Selcuk
Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pamucakin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa hotellissa on 325 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hedef Beyt Hotel Resort & Spa

Hedef Beyt Hotel Resort & Spa

Kusadasi Yolu Pamucak Sahili, Selcuk, Izmir
Hedef Beyt Hotel Resort & Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pamucakin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 sisäuima-allasta. Tässä hotellissa on 150 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
16 €
Ephesus Palace

Ephesus Palace

14 mayis mah 4027 sok no 15 Selcuk, Selcuk
Ephesus Palace on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bysanttilainen akvedukti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Palm Wings Ephesus Beach Resort

Palm Wings Ephesus Beach Resort

5.0 kautta 5.0 Efes Antik Sehir Plaji Kusadasi Yolu, Selcuk, Izmir
Palm Wings Ephesus Beach Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adaland Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 9 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 450 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
18 €
Ephesus Centrum

Ephesus Centrum

1016. Sk. 19, Selcuk, Izmir
Ephesus Centrum on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Efesoksen arkeologinen museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintola. Tässä hotellissa on 27 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
70 €
Celsus Boutique Hotel

Celsus Boutique Hotel

atatürk mahallesi 1051 sokak no 2, Selcuk
Celsus Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.
20 €
Ena Serenity Boutique Hotel

Ena Serenity Boutique Hotel

Atatürk Mahallesi 1064 Sokak. No 14, Selçuk, Selcuk
Ena Serenity Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1923 rakennetussa hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
85 €
Ayasoluk Hotel

Ayasoluk Hotel

Ataturk Mah. 1051. Sok No 12, Selcuk, Izmir
Ayasoluk Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa hotellissa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
14 €
Anz Guesthouse

Anz Guesthouse

Atatürk Mahallesi 1064 Sokak #12, Selcuk, Izmir
Anz Guesthouse on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä majatalossa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Selcuk

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Selcuk

Näytä kaikki

Kohteen Selcuk hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Selcuk? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 77 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Selcuk löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Selcuk, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Selcuk tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 30 lentokenttähotellia
 • 11 halpaa hotellia
 • 33 lapsiystävällistä hotellia
 • 11 luksushotellia
 • 13 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Selcuk


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Selcuk, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Selcuk niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Boomerang Guesthouse
 • Efes Konaklari
 • Hotel Bella

Nämä kohteen Selcuk majoitusliikkeet ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Ayasoluk Hotel
 • Villa Dreams
 • Atilla's Getaway

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Selcuk hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Atilla's Getaway
 • Richmond Ephesus Resort
 • Palm Wings Ephesus Beach Resort

Kohteeseen Selcuk tutustuminen


Pikkukaupunkimainen Selcuk on tunnettu raunioistaan, museoista ja linnastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Selcuk ja sen lähellä kuuluu:

 • Pyhän Johanneksen basilika
 • Isabeyn moskeija
 • Crisler Library
 • Turkish Bath Museum
 • Selçuk Efes Kent Belleğin historiallinen museo
 • Bysanttilainen akvedukti
 • Artemiin temppeli

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Selcuk, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Izmir (ADB-Adnan Menderes). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Selcuk?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Selcuk, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Selcuk, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Tammikuu ja helmikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas syyskuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 3°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 13 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 27°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Selcuk on 24 cm.

Viimeksi varatut hotellit Selcuk

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.