Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Neitsyt Maarian talo

Hae hinnat
Atilla's Getaway

Atilla's Getaway

Acarlar Mah. Atatürk Cad. No:298, Selcuk, Izmir
Atilla's Getaway on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Efesoksen rauniot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä hostellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - All Inclusive

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Ephesus Beach, Selcuk
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adaland Aquapark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 baaria. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 586 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
68 €
Richmond Ephesus Resort - All Inclusive

Richmond Ephesus Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Pamucak Mevkii, Selcuk, Izmir
Richmond Ephesus Resort - All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pamucakin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 264 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Labranda Ephesus Princess Kusadasi - All Inclusive

Labranda Ephesus Princess Kusadasi - All Inclusive

Pamucak Mevkii Izmir, Selcuk, Izmir
Labranda Ephesus Princess Kusadasi - All Inclusive on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adaland Aquapark. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä lomakeskuksessa on 352 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja LCD-televisiot.
100 €
Cella Boutique Hotel & SPA

Cella Boutique Hotel & SPA

Ataturk Mah.1079.Sok. No 21, Selcuk, Izmir
Cella Boutique Hotel & SPA on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2015 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 17 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Palm Wings Ephesus Beach Resort

Palm Wings Ephesus Beach Resort

5.0 kautta 5.0 Efes Antik Sehir Plaji Kusadasi Yolu, Selcuk, Izmir
Palm Wings Ephesus Beach Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Adaland Aquapark. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 9 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 450 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
25 €
Urkmez Hotel

Urkmez Hotel

3.0 kautta 5.0 Namik Kemal Cad. No:20, Selcuk, Izmir
Urkmez Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Efesoksen arkeologinen museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
15 €
Bulut Garden Boutique Hotel

Bulut Garden Boutique Hotel

Bayraklidede Mah. Selcuk Bulv. No: 70, Kusadasi, Aydın
Bulut Garden Boutique Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kuştur. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja LCD-television.
105 €
Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, All Inclusive

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, All Inclusive

Atatürk Mahallesi, No.16 Pamucak Mevkii, Selcuk
Korumar Ephesus Beach & Spa Resort, All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pamucakin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa hotellissa on 325 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
68 €
Charisma De Luxe Hotel

Charisma De Luxe Hotel

5.0 kautta 5.0 Akyar Mevkii No 7, Kusadasi, Aydın
Charisma De Luxe Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kusadasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 218 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
20 €
Cenka Hotel

Cenka Hotel

2.0 kautta 5.0 Izmir, Ataturk mah. Kubilay Cad. no 24 Selçuk, Selcuk, Selcuk
Cenka Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden hotellissa on 54 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
41 €
Saint John Hotel - Boutique Class

Saint John Hotel - Boutique Class

3.0 kautta 5.0 Isabey Mah. Sehit Polis Metin, Tavaslioglu Cad. No:67, Selcuk, Izmir
Saint John Hotel - Boutique Class on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Canberra

Hotel Canberra

2.0 kautta 5.0 Ataturk Bulvari 1067, Sokak no:15 Selcuk, Selcuk, Izmir
Hotel Canberra sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television.
14 €
Anz Guesthouse

Anz Guesthouse

Atatürk Mahallesi 1064 Sokak #12, Selcuk, Izmir
Anz Guesthouse on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä majatalossa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
20 €
Ena Serenity Boutique Hotel

Ena Serenity Boutique Hotel

Atatürk Mahallesi 1064 Sokak. No 14, Selçuk, Selcuk
Ena Serenity Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Efesoksen arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1923 rakennetussa hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Neitsyt Maarian talo läheltä

Haluaisitko, että Neitsyt Maarian talo olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Neitsyt Maarian talo sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Neitsyt Maarian talo ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Selcuk hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.