Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Selcuk – Matkat

On aika soittaa pomolle, että haluat ottaa vähän lomaa, ja tutustua uuteen mahtavaan kohteeseen, kuten Selcuk – lomat siellä ovat varma valinta!

Selcuk – Lennot ja hotelli

Kun on aika sulkea toimiston ovi ja kokea Selcuk ja sen lukuisat aarteet, ebookers tarjoaa sinulle herkulliset tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä ja autonvuokrauksista!

Tykkäät takuulla jopa 9.6%^:n alennuksista, jos hankit sekä lentoliput että hotellin palveluidemme kautta.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituspaikan joukosta on helppoa löytää haluamansa loma.

Jos varaat pakettimatkan ebookers-palvelusta ja satut löytämään paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen. Mitä siis enää mietit?

On aika pakata laukut ja toteuttaa toivomuslista. Tahdoitpa sitten nähdä suurkaupungin parhaat nähtävyydet tai paeta syrjäseuduille rentoutumaan, meidän avullamme pääset liikkelle.

Varausehtoja sovelletaan.

Selcuk – Matkat

Kun ottaa huomioon, että alueelta löytyy asukkaita 29 000, uusiin ihmisiin voi tutustua vaivatta!

Maan pääkaupunki Ankara sijaitsee kohteesta Selcuk 520 km koilliseen ja lähikaupunki Kusadasi 17 km lounaaseen päin.

Voi, kuinka rakastankaan merta! Jos tällainen ajatus on mielessäsi usein, niin pidä huoli siitä, että vierailet lomallasi myös kohteessa Pamucakin uimaranta.

Haussa kohde, jossa voisit ladata vähän akkujasi? Maailmassa ei ole montaa asiaa, joka piristäisi samalla tavalla kuin päivä luonnon helmassa! Rauhoita mielesi ja unohda huolet kohteessa Seitsemän nukkujan luola.

Camlikin rautatiemuseo tai Turkish Bath Museum on hyvä vierailukohde millä tahansa säällä.

Efesoksen arkeologinen museo tarjoaa tilaisuuden hauskan päivän viettoon tutkimusretkeilijöiden tapaan. Museon monet erikoiset ja ainutlaatuiset näyttelyesineet ja löydökset opettavat vierailijoille paljon uutta.

Maket Köy asettaa esille yleisön ihmeteltäväksi hyvin monipuolisia taideteoksia. Jos joku teoksista miellyttää silmää, voit kysyä ja saada selville lisää työn tekijästä.

Tutki kohteen Selçuk Efes Kent Belleğin historiallinen museo tietoa ja esineitä täynnä olevia kokoelmia, jotka kertovat hyvin mielenkiintoisen tarinan tältä seudulta.

Voit kokea hyppäyksen entisaikoihin pysähtymällä kohteessa Efesoksen rauniot tai Artemiin temppeli. Bysanttilainen akvedukti ja Trajanuksen suihkulähde ovat myös vierailun arvoisia.

Ayasulukin linna jykevine muureineen ja korkeine torneineen on upea paikka. Ihaile sitä ulkoapäin, sulje vähäksi aikaa silmäsi ja kuvittele, millainen se on ollut loistonsa aikoina.

Vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista, Pyhän Johanneksen basilika ja Neitsyt Maarian talo tarjoavat paikan, jossa voit hengähtää. Myös Isabeyn moskeija ja Domitianuksen temppeli ovat tunnettuja hengellisiä tutustumiskohteita.

Aukiot ovat jokapäiväisen elämän lisäksi todistaneet monia merkittäviä tapahtumia. Valtion tori ja Domitianuksen tori ovat myös hyviä paikkoja kaupungin historian tutkimiseen.

Memmiuksen muistomerkki on vaikuttava muistomerkki, jolla on tärkeä paikka paikallisten sydämessä.

Jos olet mielestäsi jo nähnyt kaiken etkä ole vielä väsähtänyt, ota suunnaksi Crisler Library.

Selcuk – Hotellit

Voit varata majoituksesi heti, kun matkapäiväsi on lyöty lukkoon. ebookersin matkaoppaassa olevan yli 32 majoitusliikkeen ansiosta yöpymispaikan on hyvin helppoa.

Jos ajattelet, että käytät reissussa rahaa mieluummin unohtumattomiin elämyksiin kuin majoitukseen, Hotel Sirince Evleri ja Hotel Nilya - Special Class ovat majoitusliikkeitä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon. Vaihtoehtoisesti voit antaa taitavan henkilökunnan majoitusliikkeessä Richmond Ephesus Resort tai Palm Wings Ephesus Beach Resort palvella sinua kuin kuningasta. Kun olet kerran lomalla, voit päästää irti arjesta!

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Selcuk

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Selcuk

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Selcuk

Näytä kaikki 123 majoitusliikettä kohteessa Selcuk
Ephesus Centrum

Ephesus Centrum

1016. Sk. 19, Selcuk, Izmir
   
   

  Ephesus Centrum on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bysanttilainen akvedukti. Majoitusliikkeessä ...

  Ephesus Centrum 18 €

  Ephesus Centrum 18 €
  Celsus Boutique Hotel

  Celsus Boutique Hotel

  atatürk mahallesi 1051 sokak no 2, Selcuk
    
    

   Celsus Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Isabeyn moskeija. ...

   Celsus Boutique Hotel60 €

   Celsus Boutique Hotel60 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.