Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat Gdańsk hotellit

Puro Gdańsk Stare Miasto 53 €
Puro Gdańsk Stare Miasto

Puro Gdańsk Stare Miasto

ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Puro Gdańsk Stare Miasto on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 211 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.

  Novotel Gdansk Marina 50 €
  Novotel Gdansk Marina

  Novotel Gdansk Marina

  Jelitkowska 20, Gdansk, Pomerania
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Novotel Gdansk Marina on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sopotin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 176 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Hotel Almond Business & SPA 47 €
   Hotel Almond Business & SPA

   Hotel Almond Business & SPA

   ul. Torunska 12, Gdansk
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Almond Business & SPA on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artusan tuomioistuin. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 109 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Novotel Gdansk Centrum 37 €
    Novotel Gdansk Centrum

    Novotel Gdansk Centrum

    Ul Pszenna 1, Gdansk, Pomerania
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Novotel Gdansk Centrum on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden hotellissa on 158 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

     Golden Tulip Gdańsk Residence 63 €
     Golden Tulip Gdańsk Residence

     Golden Tulip Gdańsk Residence

     Piastowska 160, Gdansk, Pomerania
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Golden Tulip Gdańsk Residence on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jelitkowon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä huoneistohotellissa on 195 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      Hotel Mercure Gdansk Stare Miasto 44 €
      Hotel Mercure Gdansk Stare Miasto

      Hotel Mercure Gdansk Stare Miasto

      Ul. Jana Heweliusza 22, Gdansk, Pomerania
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Mercure Gdansk Stare Miasto on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Gdanskin vanha kaupungintalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 281 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

       Qubus Hotel Gdansk 46 €
       Qubus Hotel Gdansk

       Qubus Hotel Gdansk

       ul. Chmielna 47/52, Gdansk, Pomerania
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Qubus Hotel Gdansk on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 110 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

        Hotel Gdańsk 52 €
        Hotel Gdańsk

        Hotel Gdańsk

        Szafarnia 9, Gdansk, Pomerania
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Gdańsk on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 96 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Perhehotellit – Gdańsk

         Jos olet lähdössä matkaan koko perheen voimin, sinun kannattaa ehdottomasti ottaa tarkasteluun kohteen Gdańsk perhehotellit. Kuten nimi kertoo, näissä hotelleissa sekä tilat että palvelut on suunniteltu kaikenikäiset huomioiden, minkä myötä hauskaa on kaikilla vauvasta vaariin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellissa on tavanomaista enemmän lapsille tarkoitettuja tiloja ja aktiviteetteja, kuten uima-altaita, pelejä ja leluja. Lisäksi tiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen, ja ravintola tarjoaa myös vähemmän eksoottisia herkkuja.

         Perheloma kohteessa Gdańsk on syystäkin erittäin suosittu valinta. Kohteena Gdańsk tarjoaa runsaasti nähtävää, ja paikan päällä viihtyvät taatusti myös perheen pienimmät. Hotelleja on kuitenkin tarjolla moneen lähtöön, joten sen valinnassa kannattaa olla tarkkana. Jos valitset perheesi pienimmille huonosti sopivan hotellin, vedät taatusti mattoa myös omien jalkojesi alta. Helpoiten varmistat, että hotelli on kaikkien mieleen ottamalla tarkasteluun vain ja ainoastaan kohteen Gdańsk lapsiystävälliset hotellit.

         Mikä oikeastaan on perheystävällinen hotelli? Se riippuu tietysti perheestä, mutta valtaosa heistä toivoo tällaiselta hotellilta ainakin perheille sopivia huoneita, turvallisuutta sekä kaikille sopivaa ruokaa ja aktiviteetteja. Kohteen Gdańsk perheystävälliset hotellit täyttävät kaikki nämä kriteerit. Tämä ei silti tarkoita, että ne olisivat täsmälleen samanlaisia. Tarjolla on esimerkiksi sekä huoneistoja että perhehuoneita, jotka tietysti eroavat toisistaan hyvinkin paljon. Myös aktiviteeteissa kattaus vaihtelee melkoisesti. Niiden merkitys riippuu etenkin siitä, millainen sää matkasi ajankohtaan todennäköisimmin osuu. Sen ollessa hyvä, esimerkiksi sisäaktiviteeteilla ei liene suurta väliä, huonolla säällä niille voi sen sijaan tulla enemmänkin tarvetta. Ulkotilojen kohdalla asia on tietysti toisin päin.

         Kohteen Gdańsk perhehotelleja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös hotellin sijaintiin. Erityisen tärkeää tämä on, jos aiotte liikkua paikan päällä myös jalan tai julkisilla. Aikuisille kilometrin tai parin kävely tekee vain hyvää, mutta pienelle lapselle se voi olla liikaa.

         Kun matkanne ajankohta on selvillä, löydät kohteen Gdańsk lapsiystävälliset hotellit helpoiten sivustomme hakukoneella. Sen kautta näet samalla kertaa kaikki vaihtoehdot ja edullisimmat hinnat, joista löydät helposti juuri teille sopivan vaihtoehdon. Ennen hotellin valitsemista kannattaa lukea myös sitä koskevat arvostelut – etenkin jos niitä on paljon.

         Viimeksi varatut Gdańsk Hotellit

         Viimeisimmät Gdańsk hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.