Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat Asunnot Gdańsk

32 €
Dom&House - Apartments Waterlane Island

Dom&House - Apartments Waterlane Island

3.5 kautta 5.0 Chmielna 63, Gdansk
Dom&House - Apartments Waterlane Island on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Neptunuksen suihkulähde. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi sisäuima-altaan, kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Apartamenty Sun & Snow Aura

Apartamenty Sun & Snow Aura

3.0 kautta 5.0 ul. Torunska 15, Gdansk
Apartamenty Sun & Snow Aura on saanut hyvää palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteenmuseo Łaźnia. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 60 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja taulutelevision.
Hae hinnat
Marinus Apartments Old Town

Marinus Apartments Old Town

3.0 kautta 5.0 Spichrzowa 21/2, Gdansk
Marinus Apartments Old Town on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Neptunuksen suihkulähde. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Elite Apartments Heart of the Old Town

Elite Apartments Heart of the Old Town

3.5 kautta 5.0 Swietego Ducha 63/65, Gdansk, Itä-Pommerin voivodikunta
Elite Apartments Heart of the Old Town on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Marian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Elite Apartments – Gdansk Old Town

Elite Apartments – Gdansk Old Town

3.5 kautta 5.0 Dluga 43/44, Gdansk
Elite Apartments – Gdansk Old Town on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Neptunuksen suihkulähde. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä yökerhon ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
29 €
Apartinfo Chmielna Park Apartments

Apartinfo Chmielna Park Apartments

3.5 kautta 5.0 Chmielna 70, Gdansk
Apartinfo Chmielna Park Apartments on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän kolminaisuuden kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
31 €
Blue Mandarin Apartments

Blue Mandarin Apartments

4.0 kautta 5.0 Stara Stocznia 6/U5, Gdansk, Itä-Pommerin voivodikunta
Blue Mandarin Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Puolan balttilaiset filharmonikot on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, concierge-palvelut ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
31 €
Dom & House - Apartments Kamienice Nad Motlawa

Dom & House - Apartments Kamienice Nad Motlawa

3.5 kautta 5.0 Ul. Torunska 18, Gdansk, Pomerania
Dom & House - Apartments Kamienice Nad Motlawa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteenmuseo Łaźnia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Elite Apartments Marine Cztery Oceany

Elite Apartments Marine Cztery Oceany

3.5 kautta 5.0 Obronców Wybrzeza 15/301, Gdansk
Elite Apartments Marine Cztery Oceany on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alfa Centrum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
IRS ROYAL APARTMENTS Nowa Letnica

IRS ROYAL APARTMENTS Nowa Letnica

3.5 kautta 5.0 Starowiejska 60, Gdansk
IRS ROYAL APARTMENTS Nowa Letnica sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta PGE Arena (stadion). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
ELITE APARTMENTS Tre Mare Residence

ELITE APARTMENTS Tre Mare Residence

3.5 kautta 5.0 Jelitkowska 75, Gdansk
ELITE APARTMENTS Tre Mare Residence sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ergo Arena (stadion). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä kuntoklubin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Apartamenty Sun & Snow Old Town Gdańsk

Apartamenty Sun & Snow Old Town Gdańsk

3.5 kautta 5.0 Torunska 15, Gdansk, Pomeranian Voivodeship
Apartamenty Sun & Snow Old Town Gdańsk on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteenmuseo Łaźnia. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 17 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja taulutelevision.
27 €
Apartinfo Aura Apartments

Apartinfo Aura Apartments

4.0 kautta 5.0 Torunska 15, Gdansk, Pomerania
Apartinfo Aura Apartments on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nykytaiteenmuseo Łaźnia. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 50 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Marinus Apartments - Visit Gdansk

Marinus Apartments - Visit Gdansk

3.5 kautta 5.0 Tartaczna 2, Gdansk
Marinus Apartments - Visit Gdansk on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Marian kirkko. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
107 €
Flats For Rent - Sea Apartments

Flats For Rent - Sea Apartments

3.5 kautta 5.0 Jelitkowska 16 B-C, Gdansk
Flats For Rent - Sea Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sopotin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.

Löydä parhaat Asunnot kohteessa Gdańsk, ja säästä selvää rahaa!

Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Gdańsk todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

Asunnot kohteessa Gdańsk – vaihtoehtoja joka makuun

Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Gdańsk, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Gdańsk nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

Gdańsk sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Gdańsk nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Gdańsk Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Gdańsk hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Gdańsk

Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Gdańsk, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Gdańsk parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

Suosituimmat hotellit Gdańsk

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.