Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Gdansk

Sweet Suite Apart 64 €
Sweet Suite Apart

Sweet Suite Apart

Swietego Ducha 64, Gdansk, pomorskie
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sweet Suite Apart on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Marian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden majatalossa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Zefiro Stajenna 31 €
  Zefiro Stajenna

  Zefiro Stajenna

  Stajenna 5A, Gdansk
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Zefiro Stajenna on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Marian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Monte Cassino De Luxe 64 €
   Monte Cassino De Luxe

   Monte Cassino De Luxe

   Sopot, st. Boh. Monte Cassino 50, Sopot, Pomerania
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Monte Cassino De Luxe on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sopotin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden majatalossa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittiön.

    Central Sopot 28 €
    Central Sopot

    Central Sopot

    ul. Bohaterów Monte Cassino 15, Sopot, Pomerania
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Central Sopot on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ulica Monte Cassino on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden majatalossa on 29 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

     Villa Sentoza 89 €
     Villa Sentoza

     Villa Sentoza

     Ul. Grunwaldzka 89, Sopot, Pomerania
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Villa Sentoza on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sopotin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden majatalossa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

      Gim Apartments Hae hinnat
      Gim Apartments

      Gim Apartments

      Sarnia 17, Gdansk, Pomerania
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gim Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oliwan katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 1 tähden majatalossa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lieden.

       Hostel Rakieta 41 €
       Hostel Rakieta

       Hostel Rakieta

       ul. Meissnera 1, Gdansk, Pomerania
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hostel Rakieta sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alfa Centrum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden majatalossa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

        Villa Zosieńka 41 €
        Villa Zosieńka

        Villa Zosieńka

        Ul. Na Zboczu 105, Gdansk, Pomorskie
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Villa Zosieńka sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Papugarnian eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevisiot.

         Dworek Oliwski 41 €
         Dworek Oliwski

         Dworek Oliwski

         ul. Holdu Pruskiego 7, Gdansk, Województwo pomorskie
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Dworek Oliwski sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oliwan puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

          Villa Rosse 37 €
          Villa Rosse

          Villa Rosse

          Beethovena 103, Gdansk, Pomerania
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Villa Rosse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Papugarnian eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

           Molo Residence 91 €
           Molo Residence

           Molo Residence

           ul. Pułaskiego 6A, Sopot, Pomerania
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Molo Residence on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sopotin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden majatalossa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

            Plac Rybakow INN 32 €
            Plac Rybakow INN

            Plac Rybakow INN

            Plac Rybakow 11, Sopot, Pomorskie
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Plac Rybakow INN on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sopotin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Löydä kohteen Gdansk halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Gdansk Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Gdansk Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Gdansk Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Gdansk

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Gdansk Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gdansk

             Näytä kaikki 881 majoitusliikettä kohteessa Gdansk
             Hotel Sadova 71 €
             Hotel Sadova

             Hotel Sadova

             ul. Lakowa 60, Gdansk
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Gdańskin venesatama ja Vihreä portti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

              Puro Gdańsk Stare Miasto 78 €
              Puro Gdańsk Stare Miasto

              Puro Gdańsk Stare Miasto

              ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Gdańskin venesatama ja Vihreä portti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

               Holiday Inn Gdansk - City Centre 82 €
               Holiday Inn Gdansk - City Centre

               Holiday Inn Gdansk - City Centre

               Chmielna 1 Street, Gdansk, Pomerania
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Vihreä portti, Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ratusz Glownego Miasta (kaupungintalo) ja Gdansk Zuraw ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hilton Gdansk 110 €
                Hilton Gdansk

                Hilton Gdansk

                Targ Rybny 1, Gdansk, Pomerania
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Puolan postimuseo ja Gdansk Zuraw sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Marian kirkko ja Vihreä portti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.