Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Gdansk

Willa Biala Lilia 38 €
Willa Biala Lilia

Willa Biala Lilia

Spichrzowa 16, Gdansk, Pomerania
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Willa Biala Lilia on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 14 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Medusa Gdańsk 34 €
  Medusa Gdańsk

  Medusa Gdańsk

  ul. Stagiewna 16, Gdansk, Pomerania
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Medusa Gdańsk on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vihreä portti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden majatalossa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Villa Ozone Hae hinnat
   Villa Ozone

   Villa Ozone

   Aleja Niepodleglosci,766, Sopot, Pomeranian Voivodeship
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Villa Ozone sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ulica Monte Cassino. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden majatalossa on 42 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

    Sweet Suite Apart 36 €
    Sweet Suite Apart

    Sweet Suite Apart

    Swietego Ducha 64, Gdansk, pomorskie
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sweet Suite Apart on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Marian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden majatalossa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Villa Asesor Hae hinnat
     Villa Asesor

     Villa Asesor

     Podkomorzego, Gdansk, pomorskie
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Villa Asesor sijaitsee lähellä kohdetta Kultainen portti. Majoitusliikkeessä on saatavilla aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      Black Swan House 39 €
      Black Swan House

      Black Swan House

      Dluga 74, Gdansk, pomorskie
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Black Swan House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kultainen portti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Pokoje Goscinne W Kamienicy 38 €
       Pokoje Goscinne W Kamienicy

       Pokoje Goscinne W Kamienicy

       162A Morska, Gdynia, pomorskie
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pokoje Goscinne W Kamienicy sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tricityn luonnonpuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

        Zefiro Stajenna 20 €
        Zefiro Stajenna

        Zefiro Stajenna

        Stajenna 5A, Gdansk
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Zefiro Stajenna on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Marian kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Molo Residence 46 €
         Molo Residence

         Molo Residence

         ul. Pułaskiego 6A, Sopot, Pomerania
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Molo Residence on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sopotin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden majatalossa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

          Nice Rooms 21 €
          Nice Rooms

          Nice Rooms

          ul. Beethovena 24, Gdansk, Pomerania
            
           2.5 kautta 5.0 Tähteä

           Nice Rooms sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Papugarnian eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

           Villa Zosieńka 38 €
           Villa Zosieńka

           Villa Zosieńka

           Ul. Na Zboczu 105, Gdansk, Pomorskie
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Villa Zosieńka sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Papugarnian eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevisiot.

            Villa Sentoza 47 €
            Villa Sentoza

            Villa Sentoza

            Ul. Grunwaldzka 89, Sopot, Pomerania
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Villa Sentoza sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sopotin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3 tähden majatalossa on 28 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

             Löydä kohteen Gdansk halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Gdansk Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Gdansk Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Gdansk Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Gdansk

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Gdansk Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Gdansk halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Gdansk Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Gdansk Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Gdansk Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Gdansk

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Gdansk Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gdansk

             Näytä kaikki 1 147 majoitusliikettä kohteessa Gdansk
             Holiday Inn Gdansk - City Centre 52 €
             Holiday Inn Gdansk - City Centre

             Holiday Inn Gdansk - City Centre

             Chmielna 1 Street, Gdansk, Pomerania
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Vihreä portti, Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gdańskin pääkaupungintalo ja Gdańskin nostokurki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

              Puro Gdańsk Stare Miasto 49 €
              Puro Gdańsk Stare Miasto

              Puro Gdańsk Stare Miasto

              ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Gdańskin venesatama ja Vihreä portti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

               Radisson Hotel & Suites, Gdansk 56 €
               Radisson Hotel & Suites, Gdansk

               Radisson Hotel & Suites, Gdansk

               Chmielna 10-25, Gdansk
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Gdańskin historiallinen vapaan vyöhykkeen museo, Vihreä portti ja Gdańskin venesatama sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hampton by Hilton Gdansk Old Town 55 €
                Hampton by Hilton Gdansk Old Town

                Hampton by Hilton Gdansk Old Town

                Lektykarska 4, Gdansk, Pomorskie
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Ulica Długan kävelykatu, Gdańskin pääkaupungintalo ja Pyhän Marian kirkko sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kultainen portti ja Artusan tuomioistuin ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.