Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
5.6. - 7.6.
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat Grisslehamnin lauttaterminaali hotellit

153 €
Hotell Havsbaden i Grisslehamn

Hotell Havsbaden i Grisslehamn

4.0 kautta 5.0 Skatuddsvägen 1, Grisslehamn
Hotell Havsbaden i Grisslehamn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grisslehamnin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
6 Hengen Loma-asunto Grisslehamnissa

6 Hengen Loma-asunto Grisslehamnissa

KLÄMMESUDDEN 14, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamnin lauttaterminaali. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja pation.
Hae hinnat
6 Person Holiday Home in Grisslehamn

6 Person Holiday Home in Grisslehamn

3.0 kautta 5.0 KLÄMMESUDDEN 14, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamnin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi takan ja DVD-soittimen.
Hae hinnat
2 Huonetta Majoitus Grisslehamn

2 Huonetta Majoitus Grisslehamn

Kvarnsandsvägen, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamnin lauttaterminaali. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
3 Huoneen Majoitus Grisslehamn

3 Huoneen Majoitus Grisslehamn

Jungfrustigen, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamns Marina. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
5 person holiday home in GRISSLEHAMN

5 person holiday home in GRISSLEHAMN

FJÄLLBOSTRANDSVÄGEN 27, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamnin lauttaterminaali. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
5 Person Holiday Home in Grisslehamn

5 Person Holiday Home in Grisslehamn

3.0 kautta 5.0 FJÄLLBOSTRANDSVÄGEN 27, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamnin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi DVD-soittimen ja jääkaapin.
Hae hinnat
7 Person Holiday Home in Grisslehamn

7 Person Holiday Home in Grisslehamn

3.0 kautta 5.0 GAMLA LANDSVÄGEN 54, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamns Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa takan ja jääkaapin.
Hae hinnat
Folk och fä

Folk och fä

Gamla Landsvägen 57, Grisslehamn
Folk och fä sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamns Marina. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Grisslehamnin lauttaterminaali läheltä

Haluaisitko, että Grisslehamnin lauttaterminaali olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Grisslehamnin lauttaterminaali sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Grisslehamnin lauttaterminaali ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Grisslehamnin lauttaterminaali hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.