Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Grisslehamn

154 €
Hotell Havsbaden i Grisslehamn

Hotell Havsbaden i Grisslehamn

4.0 kautta 5.0 Skatuddsvägen 1, Grisslehamn
Hotell Havsbaden i Grisslehamn sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grisslehamnin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Folk och fä

Folk och fä

2.5 kautta 5.0 Gamla Landsvägen 57, Grisslehamn
Folk och fä sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamns Marina. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
3 Huoneen Majoitus Grisslehamn

3 Huoneen Majoitus Grisslehamn

Jungfrustigen, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamns Marina. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
0 Huonetta Majoitusta Grisslehamn

0 Huonetta Majoitusta Grisslehamn

Örsten, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamns Marina. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
4 Person Holiday Home in Grisslehamn

4 Person Holiday Home in Grisslehamn

3.5 kautta 5.0 SÖDERHUSVÄGEN 21, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamns Marina. Loma-asunto tarjoaa DVD-soittimen ja jääkaapin.
Hae hinnat
7 Person Holiday Home in Grisslehamn

7 Person Holiday Home in Grisslehamn

GAMLA LANDSVÄGEN 54, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamns Marina. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
Hae hinnat
2 Huonetta Majoitus Grisslehamn

2 Huonetta Majoitus Grisslehamn

Kvarnsandsvägen, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamnin lauttaterminaali. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
6 Person Holiday Home in Grisslehamn

6 Person Holiday Home in Grisslehamn

3.0 kautta 5.0 KLÄMMESUDDEN 14, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamnin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi takan ja DVD-soittimen.
Hae hinnat
7 Person Holiday Home in Grisslehamn

7 Person Holiday Home in Grisslehamn

3.0 kautta 5.0 GAMLA LANDSVÄGEN 54, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamns Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa takan ja jääkaapin.
Hae hinnat
5 Person Holiday Home in Grisslehamn

5 Person Holiday Home in Grisslehamn

3.0 kautta 5.0 FJÄLLBOSTRANDSVÄGEN 27, Grisslehamn, Tukholman lääni
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Grisslehamnin lauttaterminaali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi DVD-soittimen ja jääkaapin.
125 €
Strandhotellet

Strandhotellet

3.5 kautta 5.0 Västergatan 1, Öregrund
Strandhotellet sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Öregrunds kyrka. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 36 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
127 €
Pensionat Ankargården

Pensionat Ankargården

3.0 kautta 5.0 Telegrafgatan 12, Öregrund
Pensionat Ankargården sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Öregrunds kyrka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
189 €
Gimo Herrgård

Gimo Herrgård

4.0 kautta 5.0 Bruksgatan, Gimo
Gimo Herrgård sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gimobadet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 88 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
148 €
Hotell Klockargården

Hotell Klockargården

2.5 kautta 5.0 33 Långgatan, Öregrund, Uppsala
Hotell Klockargården sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Östhammars gästhamn. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
108 €
Häverödals Hotell

Häverödals Hotell

2.5 kautta 5.0 9 Edebovägen, Hallstavik
Häverödals Hotell sijaitsee lähellä kohdetta Hallstaviks Golfklubb. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Kohteen Grisslehamn hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Grisslehamn? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä.


Kohteeseen Grisslehamn tutustuminen


Grisslehamn tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Grisslehamn ja sen lähellä kuuluu:

 • Grisslehamns Marina
 • Grisslehamnin lauttaterminaali
 • Rospiggarna Speedway
 • Hallstaviks Golfklubb
 • Öregrunds golfklubb
 • Gräsö kyrka
 • Gräsön lauttalaituri

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Grisslehamn, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Tukholma (ARN-Arlanda). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Grisslehamn?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Grisslehamn, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Grisslehamn, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Elokuu ja heinäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja helmikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 5°C ja öisin -6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 91 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 20°C päivisin ja -1°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 107 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 22°C ja öisin 7°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 203 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 12°C ja -3°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 147 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Grisslehamn on 548 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.