Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistot – Hampuri

Nice n' Nordic 3 Hae hinnat
Nice n' Nordic 3

Nice n' Nordic 3

Simrockstraße 197, Hamburg, Germany, Hampuri
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Nice n' Nordic 3 sijaitsee lähellä kohdetta Volksparkstadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

  Nice n' Nordic 4 Hae hinnat
  Nice n' Nordic 4

  Nice n' Nordic 4

  Mühlenberger Weg 54, Hampuri
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Volksparkstadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Nice n Nordic 1 Hae hinnat
   Nice n Nordic 1

   Nice n Nordic 1

   Panzerstr. 9, Blankenese, Hampuri
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Volksparkstadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Kartta

    Suosituimmat hotellit – Hampuri

    Näytä kaikki 530 majoitusliikettä kohteessa Hampuri
    Novum Hotel Eleazar City Center 51 €
    Novum Hotel Eleazar City Center

    Novum Hotel Eleazar City Center

    Bremer Reihe 12-14, Hampuri, HH
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ohnsorg Theater (teatteri), Moenckebergstrasse ja Hampurin taidehalli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hampurin kaupungintalo ja Großmarkt Hamburg ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema ja Hauptbahnhof Nordin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novum Hotel Graf Moltke Hamburg 60 €
     Novum Hotel Graf Moltke Hamburg

     Novum Hotel Graf Moltke Hamburg

     Steindamm 1, Hampuri, HH
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg ja Moenckebergstrasse sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hampurin taidehalli ja Hampurin kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hauptbahnhof Nordin U-Bahn-asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Novum Style Hotel Hamburg-Centrum 55 €
      Novum Style Hotel Hamburg-Centrum

      Novum Style Hotel Hamburg-Centrum

      Steindamm 68-70, Hampuri, HH
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg ja Moenckebergstrasse sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hampurin taidehalli ja Hampurin kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lohmühlenstraßen U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Courtyard by Marriott Hamburg City 85 €
       Courtyard by Marriott Hamburg City

       Courtyard by Marriott Hamburg City

       ADENAUERALLEE 52, Hampuri
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Moenckebergstrasse ja Hampurin kaupungintalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Miniatur Wunderland (huvipuisto) ja Elbe Philharmonic Hall (konserttitalo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Berliner Torin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hauptbahnhof Südin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.