Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
10.7. - 12.7.

Suosituimmat Hampuri hotellit

Hae hinnat
Hotel Süllberg Karlheinz Hauser

Hotel Süllberg Karlheinz Hauser

5.0 kautta 5.0 Süllbergsterrasse 12, Hampuri, HH
Hotel Süllberg Karlheinz Hauser on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Volksparkstadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden hotellissa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
107 €
The Rilano Hotel Hamburg

The Rilano Hotel Hamburg

4.5 kautta 5.0 Hein-Sass-Weg 40, Hampuri, HH
The Rilano Hotel Hamburg on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jenischpark. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja venesataman. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 170 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Budapester Hof Gästehaus

Budapester Hof Gästehaus

2.5 kautta 5.0 Hegarstrasse 2, Hampuri, HH
Budapester Hof Gästehaus sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oevelgoennen satamamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
46 €
Centrum Hotel Commerz am Bhf Hamburg Altona

Centrum Hotel Commerz am Bhf Hamburg Altona

2.0 kautta 5.0 Lobuschstr. 26, Hampuri, HH
Centrum Hotel Commerz am Bhf Hamburg Altona on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Reeperbahn. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
109 €
Hotel Schmidt

Hotel Schmidt

2.0 kautta 5.0 Reventlowstraße 60, Hampuri, HH
Hotel Schmidt on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Jenischpark on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Das Weisse Hotel an der Elbchaussee

Das Weisse Hotel an der Elbchaussee

3.0 kautta 5.0 Elbchaussee,279, Hampuri, Hampuri
Das Weisse Hotel an der Elbchaussee sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jenischpark. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen kiinteä internetyhteys ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 65 huonetta.
62 €
IntercityHotel Hamburg-Altona

IntercityHotel Hamburg-Altona

3.5 kautta 5.0 Paul-Nevermann-Platz 17, Hampuri, HH
IntercityHotel Hamburg-Altona on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Reeperbahn. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 133 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.
65 €
Best Western Raphael Hotel Altona

Best Western Raphael Hotel Altona

3.5 kautta 5.0 Praesident-Krahn-Str. 13, Hampuri, HH
Best Western Raphael Hotel Altona on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Reeperbahn. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 43 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
Hotel Stephan

Hotel Stephan

2.5 kautta 5.0 Schmarjestrasse 31, Hampuri, HH
Hotel Stephan sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Reeperbahn. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 28 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

Rantahotellit – Hampuri

Rantaloma kohteessa Hampuri on valinta, jota et tule katumaan! Meitä on monenlaisia, mutta valtaosalle sana "loma" tuo väistämättä mieleen meren ja rannan. Monille ranta tarjoaa ennen muuta virkistystä, mutta vähintään yhtä tärkeä on siltä avautuva maisema, joka poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä. Rannalla myös tapahtuu: hiekalla voit levätä, ottaa aurinkoa, lukea ja pelata monenlaisia pelejä; vedessä puolestaan kellua, uida, snorklata ja sukeltaa. Varaa majoitus rannalla kohteessa Hampuri nyt, ja ota kaikki irti tästä huippukohteesta!

Monia kiinnostavat nimenomaan kohteen Hampuri rantahotellit. Tämä on ymmärrettävää, sillä täällä jos jossain ihmiset haluavat aivan veden äärelle. Kannattaa myös muistaa, että hotelli lähellä rantaa ei ole sama asia kuin hotelli rannalla. Vaikka poikkeuksiakin toki löytyy, lähellä rantaa sijaitsevat hotellit ovat usein jonkin suuremman rakennuksen takana ja/tai meluisan kadun varrella, mikä voi vähentää viihtyvyyttä huomattavasti. Erityisen rasittava hotellin ja rannan välinen matka on silloin, kun haluat käydä myös uimassa. Kun hotellisi on rannalla, voit suunnata sen hiekalle vaikka uima-asussa. Lisäksi vältät kassien raahaamisen, kun tavaroita voi hakea huoneesta milloin haluaa. Erityisen hyödyllistä tämä on, jos mukanasi on pieniä lapsia. Heidän kanssaan kun sattuu ja tapahtuu.

Hotellit rannalla kohteessa Hampuri ovat erittäin suosittuja, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa. Etenkin sesonkiaikaan kaikki haluavat rannalle, mikä voi nostaa hintoja melkoisesti. Kaikkein kovin sesonkiaika on kuitenkin yleensä verrattain lyhyt, joten jo pieni muutos matkapäiviin voi pudottaa hintoja tuntuvasti. Kannattaa myös pyrkiä ajoittamaan yöpyminen arkipäiville, sillä viikonloppuisin moni kohteen Hampuri rantahotelli täyttyy myös paikallisista. Halvimmat hinnat ovat tietysti tarjolla matalan sesongin aikaan. Silloin monet kohteen Hampuri rantahotellit pudottavat hintojaan huomattavasti, mutta tarjoavat silti täysin huippusesongin veroista palvelua. Tällaisina aikoina alueen rantahotelleja voi suositella täydellistä hermolepoa tai vaikka työrauhaa etsiville.

Helpoiten löydät hotelleja rannalla kohteessa Hampuri sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin saat hetkessä eteesi parhaat hotellit ja halvimmat hinnat. Mitä siis odotat – tutustu vaihtoehtoihin jo tänään!

Viimeisimmät Hampuri hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.