Bulgaria on saattanut asettaa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia ja vaatimuksen oma-ehtoisesta karanteenista.

Matkat Sofia

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Seuraava matkasi kohteeseen Sofia ebookersilta

  • Selaa vuoden 2021 lomapakettitarjouksia nyt! Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Sofia – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Sofia? Pitkistä lomista aina yhden päivän minilomiin – ebookers on lomailun asiantuntija.

Jos hankit lentoliput ja majoituksen yhtä aikaa, säästät avullamme enimmillään jopa 7.7%^.

Ihanteellisen matkan toteuttaminen ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituskohteen valikoiman avulla voit suunnata lentokentälle vaikka huomenna.

Jos haluat varmuuden siitä, että saat varmasti hyvän tarjouksen, älä ota turhaa stressiä. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos paketin varattuasi löydätkin muualta paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me vastaamme siihen ja palautamme sinulle erotuksen.

Nauti hetkestä! Tartu tilaisuuteen ja ota passi esiin. Uudet kokemukset odottavat maailman joka kolkassa, ja me autamme sinua nauttimaan niistä täysillä. Varausehtoja sovelletaan.

Sofia – Matkat

Pakkaa kaikki kimpsut ja kampsut ja muista pitää kamera käden ulottuvilla! Lomakohteeksi kannattaa valita Sofia – matkat sinne tarjoavat runsaasti yllätyksiä ja hauskaa tekemistä.

Kaupungissa asuu 1 200 000 henkilöä.

Haluatko lisätä lastesi tietoa villieläinten maailmasta? Sofian eläintarha on heille sopiva kohde, josta löytyvät vastaukset kysymyksiin siitä, mitä eläimet syövät ja miten ne ääntelevät sekä paljon muuta!

Tutkijoiden mukaan kierros puistossa on helppo tapa lisätä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Tutkimustuloksia ei kannata kyseenalaistaa, joten varmista, että suuntanasi on Borisova Gradina (puisto).

Meidän kaikkien tavoitteena on saavuttaa parempi olo niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö totta? Unohda kuntosali ja puhdistavat mehudieetit. Olosi kohenee kokonaisvaltaisesti kohteiden Vitosha (vuori) ja Sofian yleinen mineraalikylpylä rauhoittavien maisemien keskellä.

Kauniista maailmastamme löytyy ihmeellisen paljon erilaisia luonnonhistoriasta kertovia aarteita ja ihmisen kätten työn tuloksia. Onneksi esimerkiksi Arkeologinen museo mahdollistaa tutustumisen moniin erikoisiin esineisiin ja löydöksiin.

Ei tarvitse olla suuri asiantuntija nauttiaksesi kohteen Ulkomaisen taiteen kansallisgalleria upeista töistä arvoisassaan ympäristössä. Katsopa vähän lähempää ja ihaile!

Kansallinen historiamuseo esittelee mielenkiintoisten näyttelyjen ja esineiden kokoelmien välityksellä alueen rikkaan menneisyyden.

Sofia tarjoaa kävijälleen tilaisuuden nähdä monia upeita historiallisia paikkoja. Voit aloittaa sukelluksen alueen historiaan esimerkiksi kohteissa Sofian yliopisto ja Council of Ministers Sofia. Jos olet kiinnostunut tietämään enemmän, Presidentinlinna ja Sofian oikeustalo ovat varmasti jo listallasi.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, Venäläinen kirkko ja Pyhän Yrjön kirkko tarjoavat paikan, jossa voit rauhoittua hetkeksi. Ota selvää, järjestetäänkö kohteissa Boyanan kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali kierroksia oppaan johdolla.

Aukiot ja torit ovat olleet tärkeitä kohtaamispaikkoja jo antiikin ajoista lähtien eikä tilanne ole tästä muuttunut. Valitse kohteeksi Slaveykov-aukio ja Battenbergin Prinssi Aleksanterin aukio ja tutustu, miltä niiden menneisyys ja nykyisyys näyttää.

European Trade Centre -yrityskeskus on nähtävyys, jonka tulisi olla jokaisen matkailijan matkasuunnitelmassa. Se on yksi tämän alueen kuuluisimmista maamerkeistä, joka antaa myös puitteet upeille lomakuville!

Vapauttavan tsaarin muistomerkki ja Vasil Levski -monumentti tarjoavat rauhallisen paikan kaikille niille, jotka haluavat istahtaa hetkeksi ja kuvitella, millaisia tapahtumia tämä paikkakunta on vuosien saatossa kokenut. Pyhän Sofian muistomerkki on niin ikään tärkeä monumentti, joka herättää mielenkiintosi.

Jos haluat ostaa matkallasi joitain perustarvikkeita ja ehkä myös joitain tuliaisia, Sofian keskuskauppahalli tai TZUM (ostoskeskus) ovat paikkoja, joista voit löytää etsimäsi. Jos janoat vielä lisää, niin Sofia Ring -ostoskeskus on vielä yksi kohde, jonka mielenkiintoisissa ostospaikoissa saatat kierrellä vielä tuntikausia.

Lukemattomiin uusiin nähtävyyksiin tutustuminen saattaa joskus uuvuttaa. Silloin kannattaa varata liput ikimuistoiseen esitykseen. Kansallinen Ivan Vazov -teatteri tarjoaa tilaisuuden rentoutua ja viettää iltaa laadukkaasta viihteestä nauttien.

Haluatko haastaa kaverin peliin? Pue siis golfkäsineet käsiin ja ota kavereiden kanssa suunnaksi Pravetsin golfklubi.

Kyrilloksen ja Metodioksen kirjasto (Bulgarian kansalliskirjasto) on paikka, johon tutustuessa saa samalla mahtavia otoksia loma-albumiin.

Sofia – Hotellit

Majoituksen varaaminen ei ole vaikeaa yli 114 ebookersin matkaoppaasta löytyvän majoitusliikkeen ansiosta. Koska kyseessä on pääkaupunki, on ehkä syytä aloittaa etsinnät mahdollisimman ajoissa varmistaaksesi parhaan diilin.

Sekä budjettimatkailijat että kuherruskuukauttaan viettävät pysyvät takuulla löytämään mieltymyksiään vastaavan majoitusvaihtoehdon. Jos haluat löytää kivan huoneen edulliseen hintaan, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Arte Apartment House ja Elysia Hostel - The Blessed Home. Jos kuitenkin olet matkailija, joka haluaa nauttia luksuksesta ja laadukkaasta palvelusta lomapäivien aikana, Sense Hotel Sofia tai Radisson Blu Grand Hotel, Sofia saa sinut nauttimaan lomastasi.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sofia

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Sofia
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.