Sofia matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Sofia:

Apart Hotel Gardenia
Megas Palace Bankya
Maxim Boutique Hotel
Grand Hotel Sofia
Grand Hotel Millennium Sofia

Sofia Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Apart Hotel Avalon

Sofia Lomapaketit Viideksi Yöksi

Apart Hotel Gardenia
Megas Palace Bankya
Maxim Boutique Hotel
Grand Hotel Sofia
Grand Hotel Millennium Sofia

Sofia – Lennot ja hotelli

Houkutteleeko Sofia? Pitkistä lomista aina yhden päivän minilomiin – ebookers on lomailun asiantuntija.

Jos hankit lentoliput ja majoituksen yhtä aikaa, säästät avullamme enimmillään jopa 7.6%.

Ihanteellisen matkan toteuttaminen ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500000 majoituskohteen valikoiman avulla voit suunnata lentokentälle vaikka huomenna.

Jos haluat varmuuden siitä, että saat varmasti hyvän tarjouksen, älä ota turhaa stressiä. Ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos paketin varattuasi löydätkin muualta paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me vastaamme siihen ja palautamme sinulle erotuksen.

Nauti hetkestä! Tartu tilaisuuteen ja ota passi esiin. Uudet kokemukset odottavat maailman joka kolkassa, ja me autamme sinua nauttimaan niistä täysillä. Varausehtoja sovelletaan.

Sofia – Matkat

Pakkaa kaikki kimpsut ja kampsut ja muista pitää kamera käden ulottuvilla! Lomakohteeksi kannattaa valita Sofia – matkat sinne tarjoavat runsaasti yllätyksiä ja hauskaa tekemistä.

Kaupungissa asuu 1 200 000 henkilöä.

Haluatko lisätä lastesi tietoa villieläinten maailmasta? Sofian eläintarha on heille sopiva kohde, josta löytyvät vastaukset kysymyksiin siitä, mitä eläimet syövät ja miten ne ääntelevät sekä paljon muuta!

Tutkijoiden mukaan kierros puistossa on helppo tapa lisätä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Tutkimustuloksia ei kannata kyseenalaistaa, joten varmista, että suuntanasi on Borisova Gradina (puisto).

Meidän kaikkien tavoitteena on saavuttaa parempi olo niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö totta? Unohda kuntosali ja puhdistavat mehudieetit. Olosi kohenee kokonaisvaltaisesti kohteiden Vitosha (vuori) ja Sofian yleinen mineraalikylpylä rauhoittavien maisemien keskellä.

Kauniista maailmastamme löytyy ihmeellisen paljon erilaisia luonnonhistoriasta kertovia aarteita ja ihmisen kätten työn tuloksia. Onneksi esimerkiksi Arkeologinen museo mahdollistaa tutustumisen moniin erikoisiin esineisiin ja löydöksiin.

Ei tarvitse olla suuri asiantuntija nauttiaksesi kohteen Ulkomaisen taiteen kansallisgalleria upeista töistä arvoisassaan ympäristössä. Katsopa vähän lähempää ja ihaile!

Kansallinen historiamuseo esittelee mielenkiintoisten näyttelyjen ja esineiden kokoelmien välityksellä alueen rikkaan menneisyyden.

Sofia tarjoaa kävijälleen tilaisuuden nähdä monia upeita historiallisia paikkoja. Voit aloittaa sukelluksen alueen historiaan esimerkiksi kohteissa Sofian yliopisto ja Council of Ministers Sofia. Jos olet kiinnostunut tietämään enemmän, Presidentinlinna ja Sofian oikeustalo ovat varmasti jo listallasi.

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, Venäläinen kirkko ja Pyhän Yrjön kirkko tarjoavat paikan, jossa voit rauhoittua hetkeksi. Ota selvää, järjestetäänkö kohteissa Boyanan kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali kierroksia oppaan johdolla.

Aukiot ja torit ovat olleet tärkeitä kohtaamispaikkoja jo antiikin ajoista lähtien eikä tilanne ole tästä muuttunut. Valitse kohteeksi Slaveykov-aukio ja Battenbergin Prinssi Aleksanterin aukio ja tutustu, miltä niiden menneisyys ja nykyisyys näyttää.

European Trade Centre -yrityskeskus on nähtävyys, jonka tulisi olla jokaisen matkailijan matkasuunnitelmassa. Se on yksi tämän alueen kuuluisimmista maamerkeistä, joka antaa myös puitteet upeille lomakuville!

Vapauttavan tsaarin muistomerkki ja Vasil Levski -monumentti tarjoavat rauhallisen paikan kaikille niille, jotka haluavat istahtaa hetkeksi ja kuvitella, millaisia tapahtumia tämä paikkakunta on vuosien saatossa kokenut. Pyhän Sofian muistomerkki on niin ikään tärkeä monumentti, joka herättää mielenkiintosi.

Jos haluat ostaa matkallasi joitain perustarvikkeita ja ehkä myös joitain tuliaisia, Sofian keskuskauppahalli tai TZUM (ostoskeskus) ovat paikkoja, joista voit löytää etsimäsi. Jos janoat vielä lisää, niin Sofia Ring -ostoskeskus on vielä yksi kohde, jonka mielenkiintoisissa ostospaikoissa saatat kierrellä vielä tuntikausia.

Lukemattomiin uusiin nähtävyyksiin tutustuminen saattaa joskus uuvuttaa. Silloin kannattaa varata liput ikimuistoiseen esitykseen. Kansallinen Ivan Vazov -teatteri tarjoaa tilaisuuden rentoutua ja viettää iltaa laadukkaasta viihteestä nauttien.

Haluatko haastaa kaverin peliin? Pue siis golfkäsineet käsiin ja ota kavereiden kanssa suunnaksi Pravetsin golfklubi.

Kyrilloksen ja Metodioksen kirjasto (Bulgarian kansalliskirjasto) on paikka, johon tutustuessa saa samalla mahtavia otoksia loma-albumiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Sofia

Miten löytää kohteen Sofia matkat vuodelle 2022?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Sofia. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Sofia lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Sofia pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Sofia?

Juuri nyt kohteeseen Sofia saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Sofia itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Sofia ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Sofia?

Kohteen Sofia suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Sofia halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Sofia

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Sofia
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Sofia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.