Pääosion alkuosa

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

ebookers ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


20 suosituinta loma-asuntoa kohteessa Iljichevo

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Iljichevo
???????? ??? Gorskaya

???????? ??? Gorskaya

Bolshaya Gorskaya, Siestarjoki, Saint Petersburg
   
   

  Kansankirjallisuuden museo on 5,7 kilometrin päässä tästä lomakodista. Verhnijn puisto ja Penaty sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Kuokkalan ranta ja Kirovin ...

  ???????? ??? Gorskaya51 €

  ???????? ??? Gorskaya51 €
  Repino Park

  Repino Park

  Zelenogorskoe Shosse 12, Kuokkala
   4.5 kautta 5.0
    
    

   Terijoen ranta on 12,3 kilometrin ja Puhtolovan hiihtokeskus on 17,5 kilometrin päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Buddhalaistemppeli ja Pietarin ...

   Omfortable Apartments on the Shore of the Gulf of Finland

   Omfortable Apartments on the Shore of the Gulf of Finland

   1? Primorskoye Shosse, 1 building, 412 apartments, Siestarjoki, Saint Petersburg
     
     

    Terijoen ranta, Puhtolovan hiihtokeskus ja Buddhalaistemppeli ovat 40 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Pietarin lelumuseo ja Pietarin valtion teknillinen ...

    Omfortable Apartments on the Shore of the Gulf of Finland81 €

    Omfortable Apartments on the Shore of the Gulf of Finland81 €
    Kartta

    Loma-asunnot kohteessa Iljichevo

    Kun lähdet lomalle kohteeseen Iljichevo, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

    Loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asuntosi alkaa tuntua kodilta kohteessa Iljichevo saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

    Kohteen Iljichevo loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään huoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista – nauti lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan omaan loma-asuntoosi päivän päätteeksi.

    Valinnanvaraakin loma-asunnoissa riittää. ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja asuntoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

    Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Iljichevo helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Iljichevo hetkessä.


    *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.